App

City Vest-app: Super mange fordele for dig. Point, gaver, tilbud, nyheder og konkurrencer

Download City Vest-app’en, hvor du kan optjene point, få gaver og følge butikkernes gode tilbud direkte fra din telefon. Læs mere om app’en herunder.

Elsker du at shoppe gode tilbud? Og vil du gerne have nyheder fra dine yndlingsbutikker? Så vil du helt sikkert blive glad for City Vest- app’en. App’en gør det nemlig nemt og overskueligt at finde alle de gode tilbud fra shoppingcentrets butikker – for du har samlet det hele ét sted.

Med app’en kan du samtidig holde øje med spændende nyheder fra City Vest, og få et overblik over vores konkurrencer og events for både børn og voksne, så du aldrig misser noget igen.

Download app’en her:

   

Optjen point, mens du shopper

Vi elsker at se dig i vores shoppingcenter. Derfor kan du med app’en optjene points, hver gang du besøger os i shoppingcentret. Pointene giver dig adgang til gratis gaver, som du finder i app’en. Jo flere point du har, jo større gave kan du vælge.

Du får 10 point hver gang du besøger os i shoppingcentret. Det eneste, du skal gøre, er at downloade City Vest-app’en og oprette en bruger. Hver gang du besøger os, skal du huske at tjek ind i app’en, så dit besøg bliver registeret. Du skal have bluetooth tændt og åbne appen, for at dit besøg bliver registreret og du optjener point. Du kan hente app’en gratis i Google Play eller App Store ved at søge på City Vest.

Ny app-konkurrence: Vind et spaophold for 2 på Hotel Fjordgaarden

Drømmer du om et spaophold med din kæreste, veninde eller datter? Download vores City Vest-app, der er fuld af fordele, og vær med i konkurrencen om opholdet ’Ro for to’ på det skønne Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing. 

App’en er ikke kun fuld af fordele. Du kan også være med i vores store konkurrence om et spaophold for to. Så drømmer du om et par dage med ro, forkælelse og smuk natur med din kæreste, gode veninde eller måske din datter? Deltag i konkurrencen om opholdet ’Ro for to’ på Hotel Fjordgaarden ved at downloade vores app. 

Download app’en her:

   

Vind ’Ro for to’ på Hotel Fjordgaarden

Opholdet ’Ro for to’ består af både kurbad, middag og morgenmadsbuffet. Med andre ord alt, du har brug for på en weekend med masser af selvforkælelse. Det er den perfekte getaway efter et langt forår, der bestemt ikke har været, som det plejer at være med hjemmearbejde, hjemmeskole og lukkede butikker og restauranter. 

Det vinder du

  • Adgang til kurbad fra check ind til check ud
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Badekåber, tøfler og håndklæde
  • Frugt og vand ad libitum i kurbadet
  • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
  • Stor morgenbuffet

Præmien er for to personer og har en værdi af 4.916 kr..

Sådan deltager du

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at downloade vores app. Så er du automatisk med i lodtrækningen om vores hovedpræmie ’Ro for to’ på Hotel Fjordgaarden. Vinderen trækkes og offentliggøres den 30. Juni 2021, og vinderen får direkte besked på den mail, de har registreret i appen.

Om Kurbadet Fjordgaarden

Fjordgaarden er kendt for ro og forkælelse. Hotellet, der ligger i den friske vestjyske luft, har mere end 140 års erfaring med kurophold, men med et topmoderne kurbad. På Fjordgaarden finder du skønne værelser med masser af stemning og et stort, nyrenoveret kurbad, hvor naturen kommer helt tæt på. Kurbadet har nemlig panoramavinduer, der trækker både himlen, åen og markerne indenfor. Prøv blandt andet det lækre opvarmede udendørs fjordbassin  eller det indendørs bassin med beroligende musik og lys under vandet. Nyd også en gastronomisk oplevelse i Fjordgaardens restaurant, hvor menuen altid består af retter med sæsonens danske råvarer.  Du kan læse mere om Kurbad Fjordgaarden og se det smukke kurbad på www.hotelfjordgaarden.dk

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.