Download City Vests nye app med fordele, tilbud og gaver

App

Mobiltelefonen med download City Vest Appen

Ny app: Super mange fordele for dig. Point, gaver, tilbud, nyheder og konkurrencer

Vi har fået en ny City Vest-app, hvor du kan optjene point, få gaver og følge butikkernes gode tilbud direkte fra din telefon. Læs mere om app’en her, og deltag nederst i konkurrencen om to dages kurbadsophold på Fjordgaarden.

Elsker du at shoppe gode tilbud? Og vil du gerne have nyheder fra dine yndlingsbutikker? Så vil du helt sikkert blive glad for City Vests nye app. App’en gør det nemlig nemt og overskueligt at finde alle de gode tilbud fra shoppingcentrets butikker – for du har samlet det hele ét sted.

I den nye app kan du samtidig holde øje med spændende nyheder fra City Vest, og få et overblik over vores konkurrencer og events for både børn og voksne, så du aldrig misser noget igen.

Download app’en her:

   

Optjen point, mens du shopper

Vi elsker at se dig i vores shoppingcenter. Derfor kan du med app’en optjene points, hver gang du besøger os i shoppingcentret. Pointene giver dig adgang til gratis gaver, som du finder i app’en. Jo flere point du har, jo større gave kan du vælge.

Du får 10 point pr. besøg, og vi registrerer det helt automatisk, når du besøger os i shoppingcentret. Smart, ikke? Det eneste, du skal gøre, er at downloade City Vest-app’en, oprette en bruger og slå bluetooth til samt give appen lov til at bruge din placering. Så er du klar! Du kan hente app’en gratis i Google Play eller App Store ved at søge på City Vest.

Konkurrence vind et kurbadsophold på Fjordgaarden

Vind kurbadsophold på Fjordgaarden inklusiv middag og fri adgang til kurbadet

Drømmer du om et par dage med masser af ro, forkælelse og god gastronomi? Deltag i konkurrencen om et kurbadsophold på Fjordgaarden her ved at downloade vores nye City Vest-app.

Det vinder du:

  • To dage med adgang til Kurbad Fjordgaarden for 2 personer.
  • To overnatninger i et lækkert dobbeltværelse
  • Mousserende vin, snack og chokolade på værelset ved ankomst
  • Morgenkåber, tøfler og håndklæde
  • Frugt, snacks og vand ad libitum i Kurbadet
  • To retters middag den første aften efter køkkenchefens valg
  • Fire retters middag den anden aften efter køkkenchefens valg
  • Stor morgenbuffet begge dage

Præmien er for 2 personer og har en værdi på 5.198 kr.

Sådan deltager du:

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at downloade vores app. Så er du automatisk med i lodtrækningen om vores hovedpræmie på to dages kurbadsophold på Fjordgaarden. Vinderen får besked d. 7. Januar 2021.

Om Kurbadet Fjordgaarden:

Fjordgaarden er kendt for ro og forkælelse. Hotellet, der ligger i den friske vestjyske luft, har mere end 140 års erfaring med kurophold, men med et topmoderne kurbad. På Fjordgaarden finder du skønne værelser med masser af stemning og et stort, nyrenoveret kurbad, hvor naturen kommer helt tæt på. Kurbadet har nemlig panoramavinduer, der trækker både himlen, åen og markerne indenfor. Prøv blandt andet det lækre opvarmede udendørs fjordbassin eller det indendørs bassin med beroligende musik og lys under vandet. Nyd også en gastronomisk oplevelse i Fjordgaardens restaurant, hvor menuen altid består af retter med sæsonens danske råvarer. Du kan læse mere om Kurbad Fjordgaarden og se det smukke kurbad på www.hotelfjordgaarden.dk.

Vi trækker lod om et to-dages ophold på Kurbad Fjordgaarden for 2 personer. Opholdet har en værdi på 5.198 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
Vinderen trækkes torsdag den 7. januar 2021 kl. 12 og får direkte besked. Der trækkes lod blandt alle de personer over 13 år, som downloader City Vest’s app i perioden 23. september – 31. december 2020. Konkurrencen kører på City Vest’s app, Cityvest.dk, Facebook og Instagram. 

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.