Ingen match på søgning


Butikker i City Vest

City Vest byder dig hjertelig velkommen til gode shoppingoplevelser i mange butikker i Aarhus V. I butikkerne finder du, alt du har brug for til hverdagen og mere til. Her kan du finde næsten alt indenfor modetøj til mænd og kvinder, boligtilbehør, skønhed, personlig pleje, helse, ure, smykker, børnetøj, sko, isenkram, sportsudstyr, bøger, dagligvarer, delikatesser og meget mere. Besøg vores butikker i Aarhus V i dag, eller læs mere om dem nedenfor.
 

STORT UDVALG AF BUTIKKER I AARHUS V

Leder du efter et godt sted at købe ind eller shoppe lidt uden for Aarhus midtby? I City Vest findes et stort udvalg af butikker i Aarhus V under samme tag. Butikker, der tilbyder dig, alt hvad hjertet kan begære og har brug for både i den praktiske hverdag, til festlige begivenheder og når der skal ren og skær selvforkælelse til.

Blandt butikkerne i City Vest inkluderer alt fra tøjbutikker, skobutikker og butikker med boligtilbehør til dagligvarebutikker, delikatesseforretninger og specialbutikker, som du kun finder i City Vest. Derudover er City Vest hjemsted for flere hyggelige caféer, og shoppingcentret huser både speciallæger og et posthus.

BUTIKKER MED BREDE SORTIMENTER

I butikkernes store sortimenter finder du et utal af populære mærkevarer fra danske og internationale brands, uanset hvilken type produkt, du er på udkig efter. Det betyder også, at der er mulighed for at finde alternativer i forskellige prisklasser. Så uanset om du går efter highstreet fashion og eksklusivitet eller leder efter de billigere alternativer, så kan du få det hele i butikker i Aarhus V.

KUN 10 MINUTTER FRA BUTIKKERNE I AARHUS C

Der er mange lækre shoppingmuligheder og butikker i Aarhus midtby. Til gengæld kan det være både besværligt og dyrt at finde parkeringspladser. City Vest har mere end 1.500 gratis parkeringspladser, og det tager omkring 10 minutter at komme fra butikker i Aarhus midtby til butikkerne i City Vest. Dertil tager det kun omkring 20 minutter på cykel fra midtbyen til City Vest.

Med andre ord kan der være mange penge at spare ved at tage ud til City Vest, når du skal købe ind til hverdagen, på shoppingtur eller skal købe større ting, som er svære at transportere hjem uden bil.

HOLD ØJE MED GODE TILBUD FRA BUTIKKERNE I AARHUS V

City Vest har flere gange om året store udvalg og særlige tilbudsdage, hvor der bliver skrællet mange procenter af populære mærkevarer fra alle centrets butikker. Her er der gode muligheder for at spare penge på gaveindkøb og egne ønsker fra centrets butikker i Aarhus V. Du kan altid blive opdateret med seneste nyt på vores sociale medier eller her på siden. 

MERE END BARE SHOPPING I AARHUS

Udover gode tilbud kan du også opleve masser af sjove og spændende events i City Vest som koncerter, shows til børn, kendisbesøg, kreative workshops og meget mere. Så får du endnu mere ud af dine shopping i City Vests butikker. Du kan læse mere om, hvad der sker i City Vest.

HVORNÅR HOLDER BUTIKKERNE I CITY VEST ÅBENT?

I udgangspunktet holder City Vests butikker åbent fra 10:00 - 19:00 i hverdagene og 10:00 - 16:00 om lørdagen. Søndagsåbent den 1. søndag i måneden fra 10-15. Nogle butikker har dog særlige åbningstider. Derfor bør du altid tjekke de officielle åbningstider for centret her.

BUTIKKERNE I AARHUS V HAR GRATIS PARKERING

Når du handler i City Vest har du samtidig adgang til over 1.500 gratis parkeringspladser samt muligheder for handicapparkering. Du kan læse mere om parkering i Aarhus V her.