Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

Closed

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Closed

Åbningstider

4UPHONES 

4Uphones i City Vest er eksperter i reparationer af telefoner, tablets og computere. Har din iPhone fået smadret skærmen, og vil du have den repareret hurtigt? Så er du kommet til rette sted. Hos 4Uphones i City Vest i Brabrand udfører vi reparationer af iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC, Nokia og Sony smartphones. Vi reparerer din mobiltelefon hurtigt og billigt, og du behøver ikke at bestille tid, men kan komme ind direkte fra gaden.

FÅ LAVET NY SKÆRM OG PANSERGLAS

Har du tabt din mobil, og er skærmen ødelagt, så er hjælpen heldigvis nær. Hos 4Uphones i Brabrand laver vi mange reparationer af ødelagte skærme på smartphones, så du kan trygt overlade din telefon i vores hænder. Du kan også få panserglas til din smartphone, så du mindsker risikoen for at få din skærm ødelagt.

REPARATION AF SMARTPHONES I TOPKVALITET

Vi reparerer alle slags mobiltelefoner billigt og hurtigt. Hos 4Uphones har vi de bedste teknikere, så du kan være sikker på at få en reparation af højeste kvalitet. Vores teknikere har mange års erfaring indenfor reparation af Apple-produkter som computere, tablets og smartphones. Vi bruger kun kvalitetsdele, og kan derfor give dig 2 års garanti på alle udskiftede dele.

HURTIG REPARATION AF DIN SMARTPHONE

4Uphones i City Vest ved, hvor irriterende det er, at skulle undvære sin telefon. Derfor gør vi naturligvis vores bedste for at fikse din smartphone hurtigst muligt. En typisk reparation tager kun 30 minutter. Du kan altid ringe til os for at forhøre dig om dit problem eller sende os en mail – vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer.

REPARATION AF IPAD OG COMPUTER

Har du problemer med din iPad, Macbook eller iMac, kan 4Uphones i Brabrand også hjælpe dig. Vi kan fejlsøge og reparere din computer, og vi udfører udskiftning af tastatur, harddiske, skærm og mange andre dele. Vi hjælper også med opdateringer, installation af systemer eller opgradering af RAM. Vil du have opgraderet din harddisk til den nye hurtige SSD harddisk, er vi også behjælpelige med det.

HVORNÅR HAR 4UPHONES I BRABRAND ÅBENT?

4Uphones i City Vest i Århus har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og første søndag i måned kl. 10-15. Leder du efter et godt og billigt sted at få repareret din iPhone, iPad, smartphone eller computer i Brabrand , er 4Uphones i City Vest stedet at besøge.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til 4Uphones i City Vest her.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: