Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-17:30

Tirsdag

10:00-17:30

Onsdag

10:00-17:30

Torsdag

10:00-17:30

Fredag

10:00-17:30

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

BARE VIN 

BARe VIN er Brabrands lokale vinbutik og vinbar. Vi har et stort og spændende udvalg af ikke bare vin, men også chokolade, øl og spiritus. Inden for vin har vi et bredt udvalg af farver, druer og smage. Smag, det er det vigtigste for os. Vi ønsker ikke at være en fin og fornem butik, hvor navn, årgang og prestige er det vigtigste, vi vil hellere gøre vinen tilgængelig for dig. Vi prøver altid at guide dig igennem de forslag vi bringer frem, baseret på de ønsker du har. Det er derfor altid værd at besøge os i City Vest, for uanset om, du ved hvad du leder efter, eller bare har en løs idé, så står vi klar til at finde hvad du leder efter, og måske vi kan finde dig vinen du ikke vidste, at du ønskede dig.

BARe VIN i City Vest holder fra tid til anden vinsmagninger og events. Du er velkommen til at deltage, og få muligheden for selv at blive klogere på vin, og måske også på dine egne smagsløge.

VIN I AARHUS

Naturen er noget som vi går op i, det er også derfor, at du i BARe VIN i City Vest især, men ikke udelukkende, vil finde økologiske-, bio- og naturvine i sortimentet. BARe VIN sætter pris på det lokale, og vi tilstræber os, med udgangspunkt i det Aarhus vi er en del af, at kunne tilbyde et bredt udvalg af danske vine og spiritusser. Vi ønsker dog også at kunne tilbyde lækre og smagfulde vine, og derfor har vi også et bredt udvalg af vine fra andre lande. Vi lægger især vores fokus på tørre vine, det er blandt andet derfor, at du vil finde, at de fleste af vores vine er fra de køligere områder i Europa, som Rhineområdet, Østrig, Pfalz og lignende.

PERSONLIG VINRÅDGIVNING I BRABRAND

BARe VIN er skabt af Kristian Ekkelund Gram og Brita Vejrup Richter. Når du besøger os i City Vest, så er det os du kan finde bag disken. Vi står klar til at give dig personlig betjening og vejledning udi vores store passion, vin. Så kom forbi butikken, eller ring til os, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde hvad du søger, uanset om det er vin, spiritus, chokolade eller noget fjerde.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til BARe VIN i City Vest her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: