KØB LEGETØJ OG BØRNEBØGER

I City Vest kan du også købe romaner, brætspil og legesager til børn med alt fra bamser og dukker til farveblyanter, aktivitetslegetøj og sjove børnespil. Du kan også købe et hav af børnebøger, billedbøger og spændende historier til små og store børn. Har du skolebørn? Find både skoletasker, penalhus, papir, farveblyanter, blyantspidser, og hvad du ellers har brug for til skolen i shoppingcentrets butikker til børn.

FIND SPIL OG BØGER I CITY VEST

I fritidsbutikkerne i shoppingcentret i Aarhus V har vi også et bredt udvalg af hobby og fritids-produkter, som brætspil, farveblyanter, perler samt nemme og svære puslespil til weekendhygge eller ferien. Desuden finder du de nyeste romaner, spændende biografier, hobbybøger, bestsellers og populære krimier på hylderne. Vi har selvfølgelig bøger til alle aldre – fra små børn til teens og voksne – og i alle genre fra fiktion til fakta. 


Måske du også kunne være interesseret i

Børnebutikker Århus | legetøjsbutik - børnetøjsbutik | City Vest

Børn

I City Vest finder du en række butikker til børn som Deichmann, Skoringen, Skohunden og Bog Idé med alt fra sko og legetøj til babyer, børn og teenagere.

Dametøjsbutikker i Århus - tøj til kvinder og pigetøj | City Vest

Dametøj

Shop amok i City Vests mange modetøjsbutikker til piger og kvinder. Vi har noget for enhver med butikker som Only, Vero Moda, Center Mode og mange flere!

Skobutikker Århus | Herresko, damesko og børnesko | City Vest

Sko

Leder du efter sko eller andet fodtøj Så tag forbi City Vest Her finder du bl.a. skobutikkerne Skoringen og Deichmann, der har sko til hele familien.

Sport og Fritid Århus | elektronik, sportsbutik, hobby | City Vest

Sport & Fritid

Med butikker som Intersport, Bog Idé og Fitness World er City Vest dit go to place, hvad enten du søger en træning eller sportudstyr.