Børn

City Vest er stedet, hvis du er på udkig efter populære børnebutikker i Aarhus V med alt fra tøj til legetøj på hylderne. Leder du efter tøj til dine børn? En barselsgave til en nyfødt baby? Smart tøj til tweens og teens? Eller legetøj og bøger til børn? Find din favorit børnebutik i Aarhus V med tøj til både små og store børn samt legeting, børnebøger og sjove børnespil.

I børnebutikkerne kan du også udnytte ekspertisen fra dygtige ekspedienter, der står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kommer hjem med de rigtige størrelser til babyen eller børnene. Velkommen til børnetøjsbutikkerne i Aarhus V – vi glæder os til at se dig.

H&M

Bog & Idé


Babytøj og babytilbehør i Brabrand

Er du vordende forældre? Har du en lille nyfødt hjemme? Eller er du på udkig efter en god barselsgave? I indkøbscentret kan du finde et bredt udvalg af babytøj. Her er alt fra de helt klassiske bodystockings og strømpebukser til fint og farverigt babytøj til både drenge og piger. I børnetøjsbutikkerne har vi også babyudstyr, sutter, babylegetøj og meget andet på hylderne, der er uundværligt, når der kommer en lille ny. Ved du ikke, hvad du skal give i gave til de nybagte forældre, så kan ekspedienterne hjælpe og guide til dig at finde de bedste gaver til babyer.

 

Børnetøjsbutikker til piger og drenge

Er dine børn vokset fra deres tøj? Har de slidt hul i bukserne? Eller trænger de bare til nyt tøj? Find det fineste drengetøj og pigetøj til små og store børn i børnetøjsbutikkerne i Aarhus V. Her er alt det vigtigste til børnegarderoben på hylderne. Børnebutikkerne i Aarhus V har vi desuden et bredt udvalg af regntøj, flyverdragter, termojakker, varme trøjer, og hvad børn ellers har brug for til udendørs leg. Husk at udnytte de gode, fysiske rammer til at få prøvet tøjet i butikkernes prøverum. Så er du sikker på, at I kommer hjem med den rigtige størrelse.

 

Butikker med modetøj til tweens og teens

Har du store børn, der selv vil bestemme, hvordan deres tøj ser ud, så tag børnene med på shoppetur i City Vest, hvor du finder butikker med tøj til både tweens og teenagere i de nyeste farver og modetendenser. Butikkerne har selvfølgelig også et bredt udvalg af accessories som bælter, strømper, halstørklæder, huer, og hvad der ellers er vigtigt i teen-garderoben.

 

Køb legetøj og børnebøger

I City Vest kan du også købe legesager til børn med alt fra bamser og dukker til farveblyanter, aktivitetslegetøj og sjove børnespil. Du kan også købe et hav af børnebøger, billedbøger og spændende historier til små og store børn. Har du skolebørn? Find både skoletasker, penalhus, papir, farveblyanter, blyantspidser, og hvad du ellers har brug for til skolen i shoppingcentrets butikker til børn.

 

Hvornår har børnebutikkerne åbent?

Børnebutikkerne følger resten af shoppingcentrets åbningstider. Det betyder, at du kan shoppe børnetøj og legetøj, når du har fri efter arbejde eller i weekenden. Du kan se City Vests åbningstider her.

 

Gratis parkering

Kommer du i bil til shopping? Ved shoppingcentret kan du parkere gratis på de mange parkeringspladser, så du nemt og bekvemt kan tage familien med på shoppetur. Du kan læse mere om parkering i City Vest her.