Læser

Kære Børn

Kære Børn – babybutik med babyudstyr og børnetøj i Århus

Kære Børn i City Vest i Århus er en babybutik med alt, du skal bruge til de små – lige fra babyudstyr til børnetøj og børnesko. Vi har et kæmpe udvalg af legetøj til børn udstyr, der gør livet med småbørn nemmere, så kom ind i vores børnebutik i Århus og bliv inspireret.

Kom og se vores flotte butik.

Vi bor lige ved siden af Normal – hvor vi glæder os til at tage imod dig. Butikken er naturligvis fyldt med tidens mest eftertragtede produkter indenfor babyudstyr, børnetøj og sko. Vi arbejder hårdt på at være det bedste sted at starte, når man står og skal være forældre. Vi sætter en ære i at rådgive og vejlede så godt som muligt, og dermed være med til at sikre så god en start som overhovedet muligt på denne nye spændende rejse.

Kære Børns butik i City Vest

Tøjmærker til børn hos Kære Børn

Vi fører stort set alle de kendte mærker, og der er altid et bredt udvalg i forskellige prisklasser.

Herunder et lille overblik over nogle af vores mange mærker:

Emmaljunga, Leander, Stokke, Brio, Trille, Basson Baby, Baby Jogger, 4ME, Recaro, Be Safe, Römer, Britax, Cybex, Babydan, Baby Bjørn, Sebra, Smallstuff. Voksi, Maxi Cosi, By Stroom, Småfolk, Molo, Katvig, Hummel, Bundgaard, Bisgaard, Converse, New Balance, Bobles, Lamaze, Tiny Love og mange mange flere.

Udvalg af barnevogne i Kære Børn

Barnevogn, Babynest, babyalarm og andet babyudstyr

Vores babybutik i Århus er fyldt med tidens mest eftertragtede produkter inden for babyudstyr.  Vi har mange forskellige barnevognsmodeller, klapvogne, paraplyklapvogne og løbevogne. Du kan også vælge en Babynest, som både giver din baby tryghed og er praktisk at have med overalt. Babyalarmen er uundværlig som småbørnsforælder – Kom ind i butikken og se vores forskellige modeller og spørg det erfarne personale til råds. Det kan være en jungle at finde rundt i babyudstyr, men vi står klar til at give jer den bedste rådgivning.

Børnetøj, pusletasker og ammepuder

I Kære Børn har vi børnesko og børnetøj som for eksempel sparkedragter, heldragter, hagesmække og huer til babyer. Du finder også tøj til mor, bl.a. graviditetsbadedragt, ammetop og amme-bh. Pusletasker, ammepuder, sengetøj og meget andet tilbehør finder du også i vores babybutik.

Børnelegetøj i Århus

Legetøj, bøger og spil

I Kære Børn i City Vest har vi et kæmpe udvalg af legetøj. Kom ind i vores babybutik i Århus, hvor vi har hylderne fulde af bamser og andre bløde tøjdyr. Vi har også et stort udvalg af aktivitetslegetøj, for eksempel det populære aktivitetstæppe fra Done by Deer aktivitetstæppe. Vi har også masser af bøger, spil og puslespil til børn, som både underholder og udvikler dit barn.

Er du i bil? Læs om parkering her.

Børnetøj i alle størrelser

Tripp Trapp, Done by Deer, Jellycat og Joha

Vi fører stort set alle de kendte mærker i Kære Børn, og vi har altid et bredt udvalg i forskellige prisklasser. Nogle af vores mange populære mærker er: Tripp Trapp, Done by Deer, Jellycat, Joha, Emmaljunga, Leander, Stokke, Brio, Trille, Basson Baby, Baby Jogger, 4ME, Recaro, Be Safe, Römer, Brirax, Cybex, Babydan, Baby Bjørn, Sebra, Smallstuff, Voksi, Småfolk, Molo, Katvig, Bobles, Tiny Love og mange flere.

Babybutik med super service

I Kære Børn arbejder vi hårdt på at være det bedste sted at starte, når man står og skal være forældre. Vi sætter en ære i at give den bedste service og rådgive og vejlede jer så godt som muligt og dermed være med til at sikre så god en start som overhovedet muligt på jeres nye og spændende rejse som forældre.

Kære Børns åbningstider i City Vest

Kære Børn i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-16. Kom ind i vores babybutik i Århus, hvis du vil have et stort udvalg af babyudstyr og børnetøj.

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 93 30 22 10