BOLIG OG ISENKRAM

ISENKRÆMMERE OG BOLIGINDRETNINGS BUTIKKER PÅ ÉT STED I ÅRHUS

Mangler du en velassorteret isenkræmmer eller boligindretningsbutik i Aarhus, behøver du kun tage et sted hen: City Vest. I shoppingcentrets butikker finder du alt inden for interiør og isenkram, hvad enten du mangler køkkenudstyr og køkkenredskaber, eller blot har brug for lidt interiør-inspiration. Vi står klar til at hjælpe dig i butikkerne.

ALT I INTERIØR I AARHUS

I vores boligindretningsbutikker i Aarhus-bydelen Brabrand har vi et stort udvalg af brugskunst og boligtilbehør, der gør dit hjem både trendy og hyggeligt. Søstrene Grene i City Vest har både mindre møbler og masser af opbevaring og pynteting til stuen og soveværelset. Her er der bl.a. fine små nips og figurer til indretning af hjemmet, små skåle og æsker til opbevaring, tæpper, puder, fine krukker, keramik og billeder med fine budskaber til væggen. Er du den kreative type, kan du også kaste dig ud i et DIY-projekt og lave din egen kunst med vores hobbyartikler som f.eks. maling og lærreder.

KØKKENUDSTYR I KVALITET

Hos boligindretningsbutikkerne og isenkræmmeren Imerco i Aarhus finder du et stort udvalg af isenkram i den bedste kvalitet. Her kan du bl.a. få køkkenudstyr og -redskaber som bestik, stel, porcelæn, gryder, pander og fade, samt køkkenmaskiner, bageudstyr og grilludstyr. Boligindretningsbutikkerne i Aarhus’ populære center har et stort sortiment og forhandler mange af de største danske og skandinaviske mærker inden for ting til køkkenet, så leder du efter klassisk udstyr i god kvalitet, er Imerco det perfekte sted at besøge. Vi fører bl.a. Eva Trio, Global, Bjørn Wiinblad, Georg Jensen, Kähler, Rosendahl og Royal Copenhagen.

BOLIGINDRETNING MED ALT FRA VELOUR TIL KOBBER

I boligindretningsbutikken Søstrene Grene i Aarhus har vi øje for de nyeste tendenser inden for interiør til lave priser, hvor alle kan være med. Her kan du købe fine boligting i forskellige fede materialer, der er oppe i tiden, f.eks. træ, glas, velour og kobber. Du kan nemt friske et kedeligt hjørne i hjemmet op med en pude eller puf i velour eller en lysestage i kobber.

GAVER OG FESTARTIKLER

Mangler du den perfekte gave, er der masser af muligheder til ethvert budget i vores boligindretningsbutikker og isenkræmmere i centret i Aarhus. I Imerco kan du f.eks. finde den populære og klassiske Kähler-vase, eller hvad med Kay Bojesens abe i træ, der aldrig går af mode, og som kan pynte både i stuen og børneværelset? I City Vest i Aarhus har vi også masser af sjove festartikler. Tag et kig forbi Søstrene Grene, som er det oplagte sted, hvis du mangler pynt til f.eks. børnefødselsdagen. Butikken er fuld af farverige og fantasifulde ting til små priser, f.eks. kort, flag, sugerør og servietter.

ÅBNINGSTIDER

Boligindretningsbutikkerne i Aarhus-centeret City Vest har åbent mandag- fredag fra kl. 10-19 og lørdag kl. 10-16. Hvad enten du mangler en røremaskine, en fin vase eller et farverigt tæppe til hjemmet er du sikker på at kunne finde det i vores center, hvor vi har byens bedste butikker inden for interiør, boligindretning og isenkram.


Måske du også kunne være interesseret i

Dagligvarebutikker, delikatesser og indkøb i Århus | City Vest

Dagligvarer & Specialiteter

Besøg City Vest næste gang, du skal købe ind. Her finder du supermarkederne Føtex, Lidl, en lokal fiskehandler og slagter slagter samt håndlavet chokolade fra Frellsen.

Elektronik og telefon i Århus | City Vest

Elektronik & Telefoni

I City Vest finder du flere forhandlere af elektronikvarer. Du kan også hjælp til reparationer af telefoner, tablets og computere.

Dametøjsbutikker i Århus - tøj til kvinder og pigetøj | City Vest

Dametøj

Shop amok i City Vests mange modetøjsbutikker til piger og kvinder. Vi har noget for enhver med butikker som Vero Moda, H&M, Center Mode og mange flere!

Herretøjsbutikker i Århus | tøj til mænd og drengetøj | City Vest

Herretøj

I City Vest er det let for drenge og mænd i alle aldre at finde stilrent modetøj i alle prisniveauer. Vi har tøj til alle typer i City Vest.