Bolig og isenkram

Isenkræmmere og boligindretningsbutikker på ét sted i Århus

Mangler du en velassorteret isenkræmmer eller boligindretningsbutik i Århus, behøver du kun tage et sted hen: City Vest. I shoppingcentrets butikker finder du alt inden for interiør og isenkram, hvad enten du mangler køkkenudstyr og køkkenredskaber, eller blot har brug for lidt interiør-inspiration. Vi står klar til at hjælpe dig i butikkerne Imerco, Søstrene Grene, Fonia og Flying Tiger Copenhagen.

Søstrene Grene

Kop & Kande

Imerco

4u-phones

4Uphones


Alt i interiør i Århus

I vores boligindretningsbutikker i Århus-bydelen Brabrand har vi et stort udvalg af brugskunst og boligtilbehør, der gør dit hjem både trendy og hyggeligt. Søstrene Grene i City Vest har både mindre møbler og masser af opbevaring og pynteting til stuen og soveværelset. Her er der bl.a. fine små nips og figurer til indretning af hjemmet, små skåle og æsker til opbevaring, tæpper, puder, fine krukker, keramik og billeder med fine budskaber til væggen. Er du den kreative type, kan du også kaste dig ud i et DIY-projekt og lave din egen kunst med vores hobbyartikler som f.eks. maling og lærreder.

 

Køkkenudstyr i kvalitet

Hos boligindretningsbutikkerne og isenkræmmeren Imerco i Århus finder du et stort udvalg af isenkram i den bedste kvalitet. Her kan du bl.a. få køkkenudstyr og -redskaber som bestik, stel, porcelæn, gryder, pander og fade, samt køkkenmaskiner, bageudstyr og grilludstyr. Boligindretningsbutikkerne i Århus’ populære center har et stort sortiment og forhandler mange af de største danske og skandinaviske mærker inden for ting til køkkenet, så leder du efter klassisk udstyr i god kvalitet, er Imerco det perfekte sted at besøge. Vi fører bl.a. Eva Trio, Global, Bjørn Wiinblad, Georg Jensen, Kähler, Rosendahl og Royal Copenhagen.

 

Er du i bil? Du kan læse mere om parkering og finde vej til City Vest her.

 

Boligindretning med alt fra velour til kobber

I boligindretningsbutikken Søstrene Grene i Århus har vi øje for de nyeste tendenser inden for interiør til lave priser, hvor alle kan være med. Her kan du købe fine boligting i forskellige fede materialer, der er oppe i tiden, f.eks. træ, glas, velour og kobber. Du kan nemt friske et kedeligt hjørne i hjemmet op med en pude eller puf i velour eller en lysestage i kobber.

 

Gaver og festartikler

Mangler du den perfekte gave, er der masser af muligheder til ethvert budget i vores boligindretningsbutikker og isenkræmmere i centret i Århus. I Imerco kan du f.eks. finde den populære og klassiske Kähler-vase, eller hvad med Kay Bojesens abe i træ, der aldrig går af mode, og som kan pynte både i stuen og børneværelset? I City Vest i Århus har vi også masser af sjove festartikler. Tag et kig forbi Flying Tiger Copenhagen, som er det oplagte sted, hvis du mangler pynt til f.eks. børnefødselsdagen. Butikken er fuld af farverige og fantasifulde ting til billige priser, f.eks. har vi vimpler i stof og papir, flag, sugerør og servietter.

 

Åbningstider

Boligindretningsbutikkerne i Århus-centeret City Vest har åbent mandag- fredag fra kl. 10-19 og lørdag kl. 10-16. Hvad enten du mangler en røremaskine, en fin vase eller et farverigt tæppe til hjemmet er du sikker på at kunne finde det i vores center, hvor vi har byens bedste butikker inden for interiør, boligindretning og isenkram.