Læser

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen i City Vest

Flying Tiger i Aarhus V får smilet frem

Hos Flying Tiger Copenhagen i Aarhus V vil vi overraske dig, inspirere dig og få dig, dine venner og din familie til at smile. Vi er nemlig sikre på, at finurlige oplevelser og skøre indfald gør folk glade, når fantasien slippes løs og det indre barn sættes fri.

Derfor finder du altid produkter i Flying Tigers butikker, der opfordrer til leg, kreativitet og sociale begivenheder. Lige fra fødselsdage og sommerfester, til julefrokoster og andre skønne begivenheder. Så find din næste overraskelse hos Flying Tiger i City Vest.

 

Priserne i Flying Tiger

Flyer Tiger Copenhagen var oprindeligt set en tigerbutik, der nu har fået steroider og et langt større varesortiment indenfor festartikler, gadgets og små, finurlige dimser, som både kan være sjove og praktiske i hverdagen. Helt fra starten har prisniveauet været helt i bund og flere af produkterne koster stadig kun 10 kroner. Siden begyndelsen er der dog blevet klistret andre vare på sortimentet, der nu koster 20, 30, 40, 50 og helt op til 100 kroner.

Store og små gaver i Flying Tiger butikken

Flying Tiger i Aarhus V får hver eneste måned 300 nye varer på hylderne. Det gør Flying Tiger til en af de allerstørste gavebutikker, og du vil med sikkerhed kunne finde en gave til ham, en gave til hende eller en gave til de små.

Om så det er perleplader til søndagshyggen, nye høretelefoner til cykelturen, gadgets til hjemmet eller børnelegetøj til inde og ude. I City Vests Flying Tiger finder du alt det praktiske blandet med en god portion sjov, der er lige til at tage med ud i det blå.

Se City Vests åbningstider her.

Hos Flying Tiger i City Vest har vi store og små gaver til alle slags begivenheder
Vi kan byde på overraskelser og inspiration til alle, så kom og gør et kup i butikken i Århus

Overraskelser og inspiration til alle aldre

Det er altid sjovere at shoppe, når man ikke helt ved, hvad der venter en. Sådan er det i Flying Tigers butikker, som kan overraske de fleste, både voksne og børn, med sjove festartikler, pynt til hjemmet, legetøj, gode gaver og prisvindende design.

Butikkens udvalg spænder vidt og bredt, så du vil næsten altid kunne finde lige det, du leder efter i Flying Tiger i Aarhus V.

Hvornår har Flying Tiger åbent?

Flying Tiger i City Vest holder åbent hele ugen, også søndag. Vi holder åbent mandag til fredag fra 10-19. Lørdag holder vi åbent fra 10-16, og søndag fra 10-15.

Flying Tigers butik i City Vest, er labyrintgange fyldt med sjov og farverige produkter. Derfor bliver det en leg at gå opdagelse på hylderne, som er fyldt med gaveidéer, festartikler og brugskunst til hverdag og fest. Vi glæder os til at se dig!

Du kan læse mere om alle aktiviteterne i City Vest her.

Flying Tiger butikkens personale i århus står altid klar til at hjælpe

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
09:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 18 98 55