Læser

Imerco

Imerco i City Vest

Århus store isenkræmmer

Slå et smut forbi den store Imerco-butik i Århus, når du besøger City Vest og lad dig inspirere af butikkens enorme udvalg af isenkram til den kvalitetsbevidste forbruger. Imerco er Danmarks førende isenkræmmer med et stort udvalg af danske designikoner, de fineste bryllupsgaver, køkkenudstyr og flotte ting til dit hjem. Her kan du lade fantasien og drømmene få frit spil.

Besøg isenkræmmeren i City Vest nær Århus, hvis du er på udkig efter Kay Bojesens populære abe i træ, en køkkenmaskine fra Kenwood, Kähler-vaser eller Royal Copenhagen-kopper.

Gode gaver til bryllup, fødselsdag og fest

Har du brug for en gaveidé til et kommende bryllup, en rund fødselsdag, barnedåb eller en værtindegave, så tag forbi den store Imerco-butik i Århus. Her står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave. Du kan også få råd og vejledning til indretning og borddækning, og få indblik i de nyeste trends til boligen.

Hos Imerco I City Vest har vi en masse indretnings artikler til hjemmet

Populære mærker i boligindretningen

I Imerco i Brabrand forhandler vi selvfølgelig alle de populære mærker som Georg Jensen, Le Creuset, Raadvad, Eva Trio, Kay Bojesen og mange flere samt de eksklusive mærker Cook&Baker og Cathrineholm.

Vi har alt fra håndklæder til køkkenmaskiner, og står klar til at hjælpe og vejlede dig i din indretning

Alt fra håndklæder til køkkenmaskiner

Har du brug for inspiration til din køkkenindretning? Du finder helt sikkert det, du mangler i Imerco-butikken i Århus. Isenkræmmeren har et bredt udvalg af køkkenudstyr med både bestik, stel, tallerkener, elkedler, køkkenmaskiner, brødrister og hvad du ellers har brug for. Du kan også gøre noget ekstra ud af hverdagen med en kaffekværn, en slowjuicer eller et vaffeljern.

I den store isenkræmmer nær Århus kan du desuden købe håndklæder, dekorative plakater, julepynt, påskepynt og meget mere.

Åbningstider og parkering

Imerco-butikkens åbningstider følger City Vest åbningstider, som er kl. 10-19 i hverdagene, 10-16 om lørdagen og 10-15 den første søndag i hver måned.

Der er gratis parkering ved storcentret i Århus, så du kan nemt finde en plads til bilen.

Vil du vide mere om udsalgsavisen, se tilbud, købe gavekort eller har du spørgsmål til Imerco+ kundemedlemsskab, kan du besøge butikken i City Vest ved Århus eller læse mere på Imerco.dk.

Isenkræmmeren har et bredt sortiment og kompetente medarbejdere der står klar til at hjælpe dig i City Vest Århus

Aktuelle tilbud

20% på udvalgte brands* for medlemmer😍

Udløber: 23. Januar 2022
Lige nu kan du som ImercoPlus medlem spare 20% på populære brands*. Er du ikke allerede medlem af ImercoPlus, kan du nemt og gratis blive det i butikken. ✔ 20% på ALT* Kähler, Georg Jensen, erik bagger a/s og Rosendahl ✔ 20% på ALT* Pillivuyt, Global, Zwilling, Joseph Joseph, Wesco og Mauviel Vi glæder os til at se dig. *Tilbuddet gælder t.o.m. 23. januar 2022. Gælder IKKE nedsatte varer, 2. sorterings- og bestillingsvarer, SUPERPRIS, varer med mængderabatter.

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 17 60 31

Email: k38090@imerco.dk