Læser

Søstrene Grene

Søstrene Grene i City Vest

Din boligbutik i City Vest

Søstrene Grene i City Vest byder på alt, hvad du har brug for til dit hjem, uanset om du leder efter hylder, køkkenting, krydderier eller malerpensler.

Hylder, lamper og andre møbler

I Søstrene Grene i City Vest kan du købe nye kollektioner af stole, borde, lamper, hylder og andre møbler, som sælges i en kort periode, samt et fast sortiment af boligtilbehør.

Søstrene Grenes møbler og boligting fås både i enkle og stilrene designs, som følger tidens tendenser, samt i farverige udgaver i velourstof og sjove mønstre, som giver dit hjem et personligt twist.

Søstrene Grene er din flotte boligbutik med et stort udvalg af møbler og nips til boligen

Shop kopper og møbler til hjemmet

Hos Søstrene Grene i City Vest nær Århus (Brabrand) finder du også alt til dit køkken. Butikken har nemlig kopper, fine glas med guldkant, tallerkener, sjove og farverige køkkenredskaber og flotte viskestykker, som pynter i dit køkken. Alt sammen til billige priser, der er til at betale.

Du kan desuden købe mange boligting til din stue, dit soveværelse og badeværelse. Søstrene Grene sælger nemlig både lysestager, urtepotter, billige stearinlys i farver, dekorative æsker, vaser og meget mere.

Er du til DIY projekter har Søstrene Grene med sikkerhed noget for dig. Vores sortiment byder på massere af spændende materialer til den kreative sjæl

DIY, kreative projekter og spil

Er du i dit kreative hjørne, kan du også finde inspiration i Søstrene Grene i City Vest. I butikken er der alt fra maling, pensler, tusser til malerplader, farverigt papir, spil og andre sjove krea-projekter.

Gratis parkering ved City Vest

Der er altid gratis parkering på City Vests parkeringsplads. Søstrene Grene i storcentret er derfor let tilgængelig i bil, hvis du bor i Århus, Brabrand, Århus V, Åbyhøj, Tilst og Viby. Du finder nemlig masser af p-pladser, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle bære din nyindkøbte puf, malerplade og lampe så langt.

Få også inspiration til DIY-projekter og se de nye kollektioner, som kommer i butikken i City Vest, på Søstrene Grenes hjemmeside.

Søstrene Grene byder velkommen i City Vest i Århus. Butikken har gratis parkering og massere af spændende at byde på

Åbningstider i Søstrene Grene i City Vest

Find City Vests øvrige åbningstider her. Søstrene Grene – byens bedste boligbutik – har åbent om hverdagen mellem 10.00 og 19.00, lørdag mellem 10.00 og 16.00 og første søndag i måneden mellem 10.00 til 15.00.

Aktuelle tilbud

Long chips i forskellige varianter 🥰👨‍👩‍👧‍👦

Udløber: 13. Juni 2021
Pris: 10,98 kr.*
Til de hyggelige aftenstunder på terrassen ynder Clara at servere lidt godter. ”De lange, sprøde chips er eminente i sig selv, men også skønne i samspil med en frisk dip eller pesto,” foreslår Clara. Chipsene fås i tre varianter: Ost og løg, sour cream og dild og salt. *122,00 kr./kg. Gå på opdagelse blandt de seneste nyheder i Søstrene Grene.

Støt en god sag 🥰✨

Udløber: 16. Juni 2021
Pris: 48,80 kr.
Ved at købe en af disse muleposer, bidrager De til en vigtig sag. Søstrene Grene donerer nemlig 5 kr. pr. solgt mulepose til PlanBørnefonden, der arbejder på at sikre udsatte børn og unges rettigheder i Østafrika. Med Deres støtte er De med til at styrke piger og unge kvinders kamp ud af fattigdom. PlanBørnefonden mulepose i GOTS-certificeret bomuld*. Mål: 48 x 40 cm. Fås i to designs. *203271 Ecocert Greenlife

Kunstige blomster 💐✨

Udløber: 18. Juni 2021
Pris: 16,60 kr.
Søstrene præsenterer et nyt udvalg af betagende, kunstige blomster. ”Bland forskellige blomster, og lav en skøn buket til hjemmet eller som en værtindegave,” foreslår Anna. ”Det er er en buket, som er yderst nem at passe,” smiler Clara. Blomsterne forhandles enkeltvist. Mål: 50 cm. Fås i et væld af varianter. Gå på opdagelse blandt de seneste nyheder i Søstrene Grene.

Find skygge på solrige dage ⛱🌞

Udløber: 18. Juni 2021
Pris: 144,00 kr.
Det er altid en god idé at medbringe en parasol på strandturen, mener søstrene. ”Den kan både bringe skygge på de solrige dage, eller læ på de mere blæsende,” forklarer Clara. Parasollen fås i to designs. Gå på opdagelse blandt skønne fund til sommeren i Søstrene Grene. Opslaget er delt d. 11/6, hvor vi har cirka 10stks tilbage. Vi forventer dog at få flere hjem på tirsdag 😃 god dag til jer alle.

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00