Læser

Søstrene Grene

Søstrene Grene i City Vest

Din boligbutik i City Vest

Søstrene Grene i City Vest byder på alt, hvad du har brug for til dit hjem, uanset om du leder efter hylder, køkkenting, krydderier eller malerpensler.

Hylder, lamper og andre møbler

I Søstrene Grene i City Vest kan du købe nye kollektioner af stole, borde, lamper, hylder og andre møbler, som sælges i en kort periode, samt et fast sortiment af boligtilbehør.

Søstrene Grenes møbler og boligting fås både i enkle og stilrene designs, som følger tidens tendenser, samt i farverige udgaver i velourstof og sjove mønstre, som giver dit hjem et personligt twist.

Søstrene Grene er din flotte boligbutik med et stort udvalg af møbler og nips til boligen

Shop kopper og møbler til hjemmet

Hos Søstrene Grene i City Vest nær Århus (Brabrand) finder du også alt til dit køkken. Butikken har nemlig kopper, fine glas med guldkant, tallerkener, sjove og farverige køkkenredskaber og flotte viskestykker, som pynter i dit køkken. Alt sammen til billige priser, der er til at betale.

Du kan desuden købe mange boligting til din stue, dit soveværelse og badeværelse. Søstrene Grene sælger nemlig både lysestager, urtepotter, billige stearinlys i farver, dekorative æsker, vaser og meget mere.

Er du til DIY projekter har Søstrene Grene med sikkerhed noget for dig. Vores sortiment byder på massere af spændende materialer til den kreative sjæl

DIY, kreative projekter og spil

Er du i dit kreative hjørne, kan du også finde inspiration i Søstrene Grene i City Vest. I butikken er der alt fra maling, pensler, tusser til malerplader, farverigt papir, spil og andre sjove krea-projekter.

Gratis parkering ved City Vest

Der er altid gratis parkering på City Vests parkeringsplads. Søstrene Grene i storcentret er derfor let tilgængelig i bil, hvis du bor i Århus, Brabrand, Århus V, Åbyhøj, Tilst og Viby. Du finder nemlig masser af p-pladser, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle bære din nyindkøbte puf, malerplade og lampe så langt.

Få også inspiration til DIY-projekter og se de nye kollektioner, som kommer i butikken i City Vest, på Søstrene Grenes hjemmeside.

Søstrene Grene byder velkommen i City Vest i Århus. Butikken har gratis parkering og massere af spændende at byde på

Åbningstider i Søstrene Grene i City Vest

Find City Vests øvrige åbningstider her. Søstrene Grene – byens bedste boligbutik – har åbent om hverdagen mellem 10.00 og 19.00, lørdag mellem 10.00 og 16.00.

Aktuelle tilbud

Skal der foldes julestjerner? ⭐🎄🎅

Udløber: 25. November 2020
Pris: 14,48 kr.
Traditionen tro folder søstrene årets julestjerner sammen med niecerne. “De mange teknikker kan være udfordrende for små fingre,” siger Anna kærligt, mens teknikkerne genopfriskes og hun hjælper niecerne med årets første stjerner. 1,5 cm. stjernestrimler til seks færdigfoldede stjerner.

Elegant spejl med metalramme ✨🤩

Udløber: 26. November 2020
Pris: 164 kr.
Find Deres julegaver i Søstrene Grene blandt Anna og Claras samling af dette års julegavefavoritter. “De vil bringe glæde og fornyelse i alle hjem,” mener Anna. Spejl med metalramme. 30 x 70 x 2 cm. Oplev flere julegaveideer til Deres kære i Søstrene Grene.

Krus til de varme drikke ☕🍵

Udløber: 27. November 2020
Pris: 39,80 kr.
”En varm kop te kan lune på selv de koldeste efterårsdage,” siger Clara, mens hun hælder friskbrygget te i det fine krus. Krus i stentøj. Fås i fire varianter. Oplev flere nyheder til hele hjemmet i Søstrene Grene.

Genanvendelige silikonesugerør 🥤🧉

Udløber: 29. November 2020
Pris: 28,60 kr.
"Disse praktiske silikonesugerør kan bruges igen og igen," fortæller Clara og tilføjer begejstret ”og så de er velegnede til alt, også smoothies, da de kan let kan rengøres via en praktisk lukkeanordning i siden.” Sugerørene tåler opvaskemaskine og er testet og lever op til de skrappe krav, der er til materialer med fødevarekontakt. Silikonesugerør. 4 stk. per pakke. 22,5 cm. Oplev flere nyheder til hele hjemmet i Søstrene Grene.

Sjov pynt til julefesten 🎅🎄

Udløber: 30. November 2020
Pris: 39,90 kr.
”Til julefest med et rensdyr, en nisse og julemanden, julen er minsandten en vidunderlig tid,” siger Anna og udbringer en limonadeskål til søstrenes lille julefest med nevøen og niecerne. Juleknallerter 4 stk. per pakke. Søstrene gør opmærksom på, at de viste sugerør kun forhandles i deres fysiske butikker. Oplev flere nyheder til julen i Søstrene Grene.

Æske med skriveredskaber og kreativt udstyr ✍📜

Udløber: 2. December 2020
Pris: 49,90 kr.
"Med denne vidunderlige æske fuld af alt, hvad hjertet begærer af papir, klistermærker og andet tilbehør, kan De let lade kreativiteten blomstre,” siger Anna begejstret. Oplev flere nyheder til hele hjemmet i Søstrene Grene.

Pynt hjemmet op med venlige nisser 🤶🥰

Udløber: 3. December 2020
Pris: fra 9,90 kr.
Anna morer sig vældigt med at flytte rundt på nisserne i hjemmet, så Clara får sig ofte en lille juleoverraskelse i denne tid, når hun støder på en nisse i køkkenskuffen, på sin hovedpude eller under lænestolen. Nisser, fås i flere varianter. Oplev søstrenes julepynt til hjemmet i Søstrene Grene.

Fin fyrfadsstage til hjemmet 🔥🤩

Udløber: 7. December 2020
Pris: 18,40 kr.
Når bladene falder af træerne, og det bliver mørkere udenfor, ynder søstrene at tænde små lys i deres hjem. "Det skaber lidt ekstra hygge," smiler Anna. Fyrfadsstage i glas. 5,5 x 6 cm. Fås i syv forskellige farver. Søstrene gør opmærksom på, at de viste stager kun forhandles i deres fysiske butikker. Oplev flere nyheder til hele hjemmet i Søstrene Grene.

Servietter med julemotiver 🎅💕

Udløber: 5. December 2020
Pris: 9,96 kr.
Hos Søstrene Grene finder De lige nu et skønt udvalg af servietter med julemotiver. ”Lad julestemningen stråle ved bordet både til hverdag og fest,” som Clara siger. Juleservietterne fås i flere varianter. Bliv inspireret til julens bordopdækning i Søstrene Grene.

Ny og elegant patentflaske 👨‍👩‍👦‍👦🥛

Udløber: 6. December 2020
Pris: 19,98 kr.
Den klassiske patentflaske præsenteres nu i en ny og elegant udgave med gyldne detaljer. “Brug den til servering på bordet eller til koldt vand i køleskabet,” foreslår søstrene. Patentflaske i glas. 8 x 31,5 cm. 1000 ml. Oplev flere nyheder til hele hjemmet i Søstrene Grene.

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket