Læser

Søstrene Grene

Søstrene Grene i City Vest

Din boligbutik i City Vest

Søstrene Grene i City Vest byder på alt, hvad du har brug for til dit hjem, uanset om du leder efter hylder, køkkenting, krydderier eller malerpensler.

Hylder, lamper og andre møbler

I Søstrene Grene i City Vest kan du købe nye kollektioner af stole, borde, lamper, hylder og andre møbler, som sælges i en kort periode, samt et fast sortiment af boligtilbehør.

Søstrene Grenes møbler og boligting fås både i enkle og stilrene designs, som følger tidens tendenser, samt i farverige udgaver i velourstof og sjove mønstre, som giver dit hjem et personligt twist.

Søstrene Grene er din flotte boligbutik med et stort udvalg af møbler og nips til boligen

Shop kopper og møbler til hjemmet

Hos Søstrene Grene i City Vest nær Århus (Brabrand) finder du også alt til dit køkken. Butikken har nemlig kopper, fine glas med guldkant, tallerkener, sjove og farverige køkkenredskaber og flotte viskestykker, som pynter i dit køkken. Alt sammen til billige priser, der er til at betale.

Du kan desuden købe mange boligting til din stue, dit soveværelse og badeværelse. Søstrene Grene sælger nemlig både lysestager, urtepotter, billige stearinlys i farver, dekorative æsker, vaser og meget mere.

Er du til DIY projekter har Søstrene Grene med sikkerhed noget for dig. Vores sortiment byder på massere af spændende materialer til den kreative sjæl

DIY, kreative projekter og spil

Er du i dit kreative hjørne, kan du også finde inspiration i Søstrene Grene i City Vest. I butikken er der alt fra maling, pensler, tusser til malerplader, farverigt papir, spil og andre sjove krea-projekter.

Gratis parkering ved City Vest

Der er altid gratis parkering på City Vests parkeringsplads. Søstrene Grene i storcentret er derfor let tilgængelig i bil, hvis du bor i Århus, Brabrand, Århus V, Åbyhøj, Tilst og Viby. Du finder nemlig masser af p-pladser, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle bære din nyindkøbte puf, malerplade og lampe så langt.

Få også inspiration til DIY-projekter og se de nye kollektioner, som kommer i butikken i City Vest, på Søstrene Grenes hjemmeside.

Søstrene Grene byder velkommen i City Vest i Århus. Butikken har gratis parkering og massere af spændende at byde på

Åbningstider i Søstrene Grene i City Vest

Find City Vests øvrige åbningstider her. Søstrene Grene – byens bedste boligbutik – har åbent om hverdagen mellem 10.00 og 19.00, lørdag mellem 10.00 og 16.00 og første søndag i måneden mellem 10.00 til 15.00.

Aktuelle tilbud

BOLIGKAMPAGNEN 🤩❣️

Udløber: 30. September 2021
Så er vi i CityVest klar med efterårets boligkampagne. Vi har fået teddystolen hjem i en ny og spændende beige/grå farve. Vi har modtaget 8stks til 524kr. Derudover er en ny, grå stofstol også kommet med grå ben - også 8stks til 448kr. De nye teddypuf’er fås i to størrelser i enten hvid eller beige til 174kr eller 228kr. Billederne skal give vores kunder inspiration til efterårets indretning. Vi gør dog opmærksom på, at vi er en lille smule coronaramte endnu, så ikke alt er kommet hjem, og er derfor forsinket. Det drejer sig om bambuslampen fx, og det gælder samtlige danske butikker. For at gøre det nemmere, så er alt det nye ude i vores front, mangler De noget, så står personalet som altid klar 🤎 Ses vi? 🤩 SG, CityVest 17/9 opdatering: vi har 5stks teddystole tilbage 🥳

KUN I BUTIK 😱

Udløber: 30. September 2021
Søstrenes nye sættekasse fås kun i de fysiske butikker, og vi har i CityVest fået hele 60stks. (Vi er dog allerede begyndt at sælge nogle stykker 😬😉) Sættekassen gør sig godt i det åbne køkkenalrum eller på børneværelset til barnets legetøj. Vi er personligt selv ret vilde med den 😍 —————— 23/9 er vi cirka nede på halvdelen, og vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at få bestilt flere hjem ☺️ så længe lager haves. 25/9 melder vi om 28styks tilbage 😬

Et nyt udvalg af plakater 🖼 🖼

Udløber: 28. September 2021
Pris: fra 24,80 kr.
Som noget helt nyt præsenterer søstrene nu et udvalg af eksklusive plakater trykt på FSC®-certificeret papir. ”Friske farver og kunstneriske motiver tilfører hjemmet personlighed,” siger Anna. Plakater af FSC®-certificeret papir. Fås i flere varianter. Søstrene gør venligst opmærksom på, at rammerne tilkøbes separat. Gå på opdagelse i den nye kollektion i Søstrene Grene.

Spisebordsstole 🪑😍 *opdateret*

Udløber: 29. September 2021
Pris: 448kr
Vi har pt hele otte forskellige spisebordsstole i alverdens farver. Gældende for både polyester og velour er, at uanset hvilken man skulle forelske sig i, så koster de alle 448kr. ——— D. 28/9 får vi atter teddystofstolen hjem i OFF WHITE. Vi får hele ti styks, og vi forventer, at det er sidste gang for i år. Stolen kan også pt fås på vores webshop 😇 https://sostrenegrene.com/da/produkter/mobler/stol-med-teddystof-p-ace78340?variant=504770-001

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00