Læser

Søstrene Grene

Søstrene Grene i City Vest

Din boligbutik i City Vest

Søstrene Grene i City Vest byder på alt, hvad du har brug for til dit hjem, uanset om du leder efter hylder, køkkenting, krydderier eller malerpensler.

Hylder, lamper og andre møbler

I Søstrene Grene i City Vest kan du købe nye kollektioner af stole, borde, lamper, hylder og andre møbler, som sælges i en kort periode, samt et fast sortiment af boligtilbehør.

Søstrene Grenes møbler og boligting fås både i enkle og stilrene designs, som følger tidens tendenser, samt i farverige udgaver i velourstof og sjove mønstre, som giver dit hjem et personligt twist.

Søstrene Grene er din flotte boligbutik med et stort udvalg af møbler og nips til boligen

Shop kopper og møbler til hjemmet

Hos Søstrene Grene i City Vest nær Århus (Brabrand) finder du også alt til dit køkken. Butikken har nemlig kopper, fine glas med guldkant, tallerkener, sjove og farverige køkkenredskaber og flotte viskestykker, som pynter i dit køkken. Alt sammen til billige priser, der er til at betale.

Du kan desuden købe mange boligting til din stue, dit soveværelse og badeværelse. Søstrene Grene sælger nemlig både lysestager, urtepotter, billige stearinlys i farver, dekorative æsker, vaser og meget mere.

Er du til DIY projekter har Søstrene Grene med sikkerhed noget for dig. Vores sortiment byder på massere af spændende materialer til den kreative sjæl

DIY, kreative projekter og spil

Er du i dit kreative hjørne, kan du også finde inspiration i Søstrene Grene i City Vest. I butikken er der alt fra maling, pensler, tusser til malerplader, farverigt papir, spil og andre sjove krea-projekter.

Gratis parkering ved City Vest

Der er altid gratis parkering på City Vests parkeringsplads. Søstrene Grene i storcentret er derfor let tilgængelig i bil, hvis du bor i Århus, Brabrand, Århus V, Åbyhøj, Tilst og Viby. Du finder nemlig masser af p-pladser, så du ikke behøver bekymre dig om at skulle bære din nyindkøbte puf, malerplade og lampe så langt.

Få også inspiration til DIY-projekter og se de nye kollektioner, som kommer i butikken i City Vest, på Søstrene Grenes hjemmeside.

Søstrene Grene byder velkommen i City Vest i Århus. Butikken har gratis parkering og massere af spændende at byde på

Åbningstider i Søstrene Grene i City Vest

Find City Vests øvrige åbningstider her. Søstrene Grene – byens bedste boligbutik – har åbent om hverdagen mellem 10.00 og 19.00, lørdag mellem 10.00 og 16.00 og første søndag i måneden mellem 10.00 til 15.00.

Aktuelle tilbud

Smart væghængt skrivebord 🏡👩‍💼👨‍💼

Udløber: 25. Januar 2022
Pris: 464,00 kr.
"Selv mindre kontorrum kan danne de rette rammer for udfoldelse,” mener Anna. Det skønne vægskrivebord har en praktisk indbygget hylde og optager ikke meget plads i hjemmet. Skriverbordet er af FSC®-certificeret fyrretræ. Mål: 90 x 35 x 25 cm. Gå på opdagelse blandt de seneste nyheder til hjemmekontoret i Søstrene Grene.

Søstrenes nye væghylder 🤩🏡

Udløber: 22. Januar 2022
Pris: fra 49,80 kr.
Fremvis Deres foretrukne fund i søstrenes nye væghylder. “Med en blanding af små og store hylder til at pryde væggen, kan De skabe et dynamisk udtryk,” siger Anna. Hylderne er af FSC®-certificeret MDF og egetræsfinér, og de fås i flere størrelser. Vi får 6x alle størrelser hjem igen d. 18/1 Gå på opdagelse blandt de seneste nyheder til kontoret i Søstrene Grene.

Farverigt tablet cover 🎨📱

Udløber: 20. Januar 2022
Pris: 58,80 kr.
Opbevar Deres tablet i søstrenes farverige cover. "Ideel at have med i tasken," siger Clara. Coveret er af bomuld og polyester., og fås i flere varianter. Mål: 26 x 20 x 1 cm. Gå på opdagelse blandt nyhederne til kontoret i Søstrene Grene.

Søstrenes vidunderlige planteopsatser 🤩🌿

Udløber: 21. Januar 2022
Pris: fra 119,00 kr.
Disse planteopsatser er vidunderligt pyntelige og praktiske. “De kan bidrage til, at Deres planter får mere lys,” siger Clara. “Og på den nederste hylde kan De tilmed fremvise fine opbevaringsæsker,” tilføjer Anna. Planteopsatserne er af FSC®-certificeret MDF og finér af poppeltræ. Gå på opdagelse blandt de seneste nyheder til hjemmet i Søstrene Grene.

Søstrenes krus af stentøj ☕✨

Udløber: 25. Januar 2022
Pris: 28,40 kr.
Anna og Clara ynder at tage et øjebliks pause mellem dagens gøremål og nyde stilheden over en varm kop kaffe eller te. Disse nydelige krus er hurtigt blevet søstrenes yndlings, da de fås i et væld af farver. Mål: 9 x 8 cm. Gå på opdagelse blandt krus og flere nyheder i Søstrene Grene.

Dekorativ skål af keramik 🤍✨

Udløber: 25. Januar 2022
Pris: 18,80 kr.
Disse dekorative skåle kan bruges til at holde styr på de helt små materialer i Deres kreative hjørne. “Når skålene ikke bruges til for eksempel perler, kan de nemt stables,” fortæller Anna. Skålene fås i flere designs. Gå på opdagelse blandt de seneste nyheder i Søstrene Grene.

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00