Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

 

Brdr. Simonsen genåbner i City Vest den 29. april. 
Kom til åbningsfest den 29. april, 30. april og 1. maj. 

 

BRDR. SIMONSEN

Anders og Christian Simonsen startede Brdr. Simonsen i 2018, efter at have brudt med en af landets store kædebutikker. De ville gerne i en anden retning og valgte derfor at starte for dem selv. De havde et ønske om at fokusere på at lave basic herretøj til fornuftige priser. Det blev starten på Brdr. Simonsen.

Den første butik blev åbnet i 2018 og sidenhen er det blevet til mange flere og nu også her i City Vest.

BRDR. SIMONSEN HAR SPECIALISERET SIG I BASIC HERRETØJ

Brdr. Simonsen laver moderne kvalitetsbevidst basic herretøj. De startede med at producere egne t-shirts til deres første butik i 2018 og det blev en kæmpe succes. T-shirten er nu en fast del af deres sortiment og stadig en bestseller. De har sidenhen udvidet deres sortiment med mere basic herretøj. 

Brdr. Simonsens sortiment indenfor basic herretøj har fokus på de produkter som alle mænd har brug for i deres garderobe, for at få de daglige outfits til at hænge sammen.

STORT UDVALG AF LÆKRE BASIC VARER HOS BRDR. SIMONSEN I CITY VEST

Hos Brdr. Simonsen finder du alt hvad du har brug for til din daglige garderobe. Står du for eksempel og mangler jeans, kan du finde et stort udvalg af jeans i forskellige kvaliteter og fits. Derudover kan du hos Brdr. Simonsen finde strik, boxershorts, sweats, skjorter og meget mere. Og selvfølgelig t-shirten, der satte gang i hele Brdr. Simonsens.

FORNUFTIGE PRISER – EN DEL AF BRDR. SIMONSENS MISSION

Hele missionen bag Brdr. Simonsen er baseret på, at du skal kunne købe moderne basic herretøj til fornuftige priser. T-shirten, der satte gang i det hele, blev også startskuddet til konceptet ”Danmarks bedste pris”. En stor del af varesortimentet i Brdr. Simonsen er egen produktion og det gør det muligt at have Danmarks bedste priser på et stort udvalg af klassiske basic varer til mænd. Og priserne hos Brdr. Simonsen er reelle 1 stk. priser, så der er intet krav om storkøb for at opnå besparelse – bare gode priser. 

FOKUS PÅ EGNE BRANDS, GOD KVALITET OG FORNUFTIGE PRISER

Hos Brdr. Simonsen finder du ikke mange af de store internationale brands. Du finder til gengæld en masse lækkert og kvalitetsbevidst basis tøj til mænd til gode priser. Du finder blandt andet deres eget private label brand Vintage Polo Club. Vintage Polo Club er ikke kun gode priser, det er også god kvalitet. Der er hos Brdr. Simonsen fokus på private label og egne brands. for at kunne skabe bedre priser til kunden, samt være helt tæt på produktionen.

Kig ind i Brdr. Simonsen i City Vest i Brabrand og find prisbevidst kvalitetstøj til din basic garderobe.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til Brdr. Simonsen i City Vest her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: