føtex i City Vest

Din dagligvarebutik nær Århus

I føtex i City Vest finder du altid et stort udvalg af friske grøntsager, økologiske varer, en vinafdeling, spiritus og forskellige delikatesser. Og du kan handle i føtex i storcentret, når du har tid. føtex åbningstider er nemlig fra kl. 7.00-21.00 hver dag, også i weekenden.

Gratis parkering ved føtex i City Vest

Der er gratis parkering ved storcentret City Vest tæt på Århus, så du kan nemt køre forbi Føtex i centret på vej hjem fra arbejde, eller tage på storindkøb i weekenden.

Besøg bageren i føtex

Skal du have friskbagte rundstykker med på arbejde eller brød og eftermiddagskage med hjem til familien, så tag forbi føtex bager i indkøbscentret. Der er åbent hver dag i bageren fra kl. 6.30. I bageren er der altid frisk brød, rugbrød, kager og lækre lagkager. Der er ofte gode tilbud på både brød og kage, så hold øje med Vores Egen Bager i føtex Avisen.

Posthus i føtex

Hos føtex i storcenteret finder du også et posthus, hvor du kan sende og afhente dine pakker. Bor du i udkanten af Århus eller i Brabrand, Åbyhøj, Århus V, Viby eller Tilst, så besøg posthuset i føtex i City Vest. Posthusets åbningstider er mandag-fredag kl. 10.00-17.00. Du kan dog afhente pakker indenfor Føtex udvidede åbningstid. Du kan læse mere om posthuset i City Vest her.

Alt fra boligtilbehør til legetøj

I føtex i City Vest finder du alle de gode tilbud fra føtex katalog. føtex supermarked har nemlig et stort udvalg af både mad, boligtilbehør, isenkram, elektronik og legetøj til børn i alle aldre. Du kan desuden købe accessories, tøj og undertøj til både ham, hende og børnene i dagligvarebutikken i City Vest.

Har du brug for mere information om føtex, eller vil du finde gode tilbud i føtex avis, kan du finde det på føtex.dk. Leder du efter City Vests øvrige åbningstider, kan du finde dem her.

Aktuelle tilbud

Postnord

Udløber: 31. December 2021

Åbningstider

Mandag – søndag
7:00 – 21:00

Bageren i Føtex

6:30 – 21:00

Kontakt

Tlf.: 89 43 80 00