Føtex supermarked ved Århus | Bager og posthus | City Vest

Føtex i City Vest

Din dagligvarebutik nær Århus

I Føtex i City Vest finder du altid et stort udvalg af friske grøntsager, økologiske varer, en vinafdeling, spiritus og forskellige delikatesser. Og du kan handle i Føtex i storcentret, når du har tid. Føtex åbningstider er nemlig fra kl. 8.00-21.00 hver dag, også i weekenden.

Gratis parkering ved Føtex i City Vest

Der er gratis parkering ved storcentret City Vest tæt på Århus, så du kan nemt køre forbi Føtex i centret på vej hjem fra arbejde, eller tage på storindkøb i weekenden.

Besøg bageren i Føtex

Skal du have friskbagte rundstykker med på arbejde eller brød og eftermiddagskage med hjem til familien, så tag forbi Føtex bager i indkøbscentret. Der er åbent hver dag i bageren fra kl. 6.30. I bageren er der altid frisk brød, rugbrød, kager og lækre lagkager. Der er ofte gode tilbud på både brød og kage, så hold øje med Vores Egen Bager i Føtex Avisen.

Posthus i Føtex

Hos Føtex i storcenteret finder du også et posthus, hvor du kan sende og afhente dine pakker. Bor du i udkanten af Århus eller i Brabrand, Åbyhøj, Århus V, Viby eller Tilst, så besøg posthuset i Føtex i City Vest. Posthusets åbningstider er mandag-fredag kl. 10.00-17.00. Du kan dog afhente pakker indenfor Føtex udvidede åbningstid. Du kan læse mere om posthuset i City Vest her.

Alt fra boligtilbehør til legetøj

I Føtex i City Vest finder du alle de gode tilbud fra Føtex katalog. Føtex supermarked har nemlig et stort udvalg af både mad, boligtilbehør, isenkram, elektronik og legetøj til børn i alle aldre. Du kan desuden købe accessories, tøj og undertøj til både ham, hende og børnene i dagligvarebutikken i City Vest.

Har du brug for mere information om Føtex, eller vil du finde gode tilbud i Føtex avis, kan du finde det på Føtex.dk. Leder du efter City Vests øvrige åbningstider, kan du finde dem her.

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – søndag
8:00 – 21:00

Bageren i Føtex

6:30 – 21:00

Kontakt

Tlf.: 89 43 80 00


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.