Læser

Stjernholm Kød

Stjernholm Kød – din lokale slagter i Århus

Leder du efter en god slagter i Århus, så er Slagter Stjernholm i City Vest stedet at besøge.

Hvad enten du leder efter mad ud af huset, tapas, smørrebrød, en helstegt pattegris eller du bare har lyst til hakkebøf til aftensmad, kan vi hjælpe dig i vores slagterbutik i Århus. Vi sælger kun kød af højeste kvalitet, bl.a. velfærdsgrise og limousinekøer. Prøv også vores hjemmelavede delikatesser eller menuer til både store og små arrangementer.

Mad med mere i Århus

Slagter Stjernholm er en del af den frivillige brancheforening “Mad med mere”, som Danske Slagtermestre står bag. Hos Slagter Stjernholm betyder mad med mere også, at vi er meget mere end blot en slagterforretning. Vi laver mad ud af huset og tilbyder bl.a. salater, kartofler og meget andet. Med vores kødpakker får du også lækre opskrifter, så maden er nem at gå til.

Århus lækreste tapas hos Slagter Stjernholm

Hos Slagter Stjernholm tilbyder vi et stort udvalg af mad ud af huset i Århus. Vi laver velsmagende gourmetmad og tapas med specialiteter fra det spanske, italienske og nordiske køkken som bl.a. indeholder chorizo, mortadellapølse og manchego-ost.

Buffet, grillmad og natmad

Buffet er en klassiker, når der skal holdes fest, og hos slagteren i Århus kan du vælge mellem flere forskellige lækre buffeter som en grillbuffet. Hos Slagter Stjernholm kan du også få helstegt pattegris, pulled pork, porchetta og lam. Har I brug for nem natmad til festen, er vi også behjælpelige med f.eks. pølser, hotdogs, biksemad eller hjemmelavet suppe.

Er du i bil? Læs om parkering her.

Smørrebrød og egnsretter fra Århus

Vi laver også smørrebrød i alle afskygninger hos Slagter Stjernholm: Fiskefilet, rullepølse, dyrlægens natmad, frikadeller, flæskesteg og æg og rejer er bare nogle af de smørrebrødsklassikere, vi tilbyder. Vi laver også gode gamle egnsretter som for eksempel boller i karry, hakkebøffer, koteletter i fad, stroganoff og forloren hare.

Hvornår har slagteren i Århus åbent?

Slagter Stjernholm i City Vest i Århus har åbent mandag til torsdag kl. 10.00-17.30, fredag kl. 10.00-18.00 samt lørdag kl. 09.30-14.00. Besøg Århus bedste slagter i dag, hvis du vil have kød i højeste kvalitet. Her får du både kødpakker til lækker hverdagsmad samt mad ud af huset til større eller mindre arrangementer.

Besøg også Stjernholms fiskehandler her.

Aktuelle tilbud

Slagter Stjernholm

Åbningstider

Mandag – torsdag
10:00 – 17:30

Fredag
10:00 – 18:00

Lørdag
09:30 – 14:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 86 25 35 39

Email: Mester@slagterstjernholm.dk