DAGLIGVARER OG SPECIALITETER

I City Vest ligger et væld af gode indkøbsmuligheder med supermarkeder, delikattesseforretninger og dagligvarebutikker samlet under et tag. Her finder du et stort udvalg af dagligvarer, specialiteter og delikatesser, som slagterkød, frisk fisk, håndlavet chokolade og kvalitetsvine. Shoppingcentret er derfor den perfekte destination for dig, der leder efter lækre råvarer til din aftensmad, alt til den store frokost med hele familien, specialiteter til gaver eller dagligdagsvarer til hverdagen.

I delikatesseforretningerne møder du dygtige ekspedienter, der kender deres råvarer og kan hjælpe og guide dig til den rigtige tilberedning. Husk at du også altid får gratis parkering i shoppingcentret, så du kan handle stort ind uden besvær. Velkommen til dagligvarebutikker og delikatesseforretningerne i City Vest – vi glæder os til at se dig!

DAGLIGVAREBUTIKKER I AARHUS V

Uanset om du mangler madvarer til aftensmad og madpakkerne eller nyt til husholdningen, finder du et stort udvalg af dagligvarer i City Vest. På hylderne i dagligvarebutikkerne finder du alt fra frisk frugt og alle de vigtigste dagligvarer til husholdningsprodukter, køkkenudstyr, elektronik, personlig pleje, vin og hvad du ellers har brug for til dig selv og din bolig. Butikkerne har altid friske råvarer på hylderne og forhandler selvfølgelig både danske samt økologiske produkter, så du kan komme hjem med høj kvalitet i indkøbskurven.

SLAGTERKØD I HØJ KVALITET

Mangler du lækkerier til grillen? En god bøf til aftensmad? Eller juleanden og flæskestegen til jul? I City Vest kan du købe rigtigt slagterkød fra nogle af de bedste producenter. Det betyder, at du kommer hjem med kvalitetskød, uanset om du leder efter et par gode slagter-bøffer, dansk kylling, en varm leverpostej eller en god spegepølse. Du finder også både færdigretter og forslag til retter, der er nemme at lave i køkkenet. Er du i tvivl om, hvilket kød du skal have, eller hvordan du bedst kokkerer dit kød? Spørg de dygtige slagtere til råds, der kan guide dig til både kødvalg og tilberedning, så du får mest muligt ud af dit kød.

KØB FRISK FISK OG FORSKELLIGE DELIKATESSER

City Vest byder også på andre delikatesser. Her kan du nemlig også finde frisk fisk og fiskepålæg med et udvalg af specialiteter som laks, sild, fiskefrikadeller, rejer og meget andet, der er perfekt til familiefrokosten eller til aftensmad. Du kan selvfølgelig også få masser af rådgivning og gode råd af ekspedienterne, der har forstand på, hvordan du bedst tilbereder din fisk.

CHOKOLADE I HØJ KVALITET

Leder du efter sødt til kaffen eller lækkerier til dessert? Der er gode muligheder for at finde et væld af lækkerier med alt fra håndlavet chokolade og flødeboller til friskkværnet kaffebønner, der er perfekt til dig eller som værtindegaver i shoppingcentrets delikatesseforretninger. Butikkerne har selvfølgelig også lækkerier som bolsjer, lakrids og karameller på hylderne pakket ind i de skønneste indpakninger, så du kan give det videre i gave til en, der fortjener det.

ÅBNINGSTIDER FOR DAGLIGVAREBUTIKKER OG DELIKATESSEFORRETNINGER

Butikkerne med dagligvare og delikatesser har åbent alle dage. Det betyder, at du kan shoppe dine dagligvarer, når du har fri efter arbejde eller i weekenden. Du kan se åbningstider for dagligvarerbutikkerne og delikatesseforretningerne samt City Vests øvrige åbningstider her.

UDNYT DEN GRATIS PARKERING

Kommer du i bil til shopping? Ved shoppingcentret i Aarhus V kan du parkere gratis på de mange parkeringspladser, så du nemt og bekvemt kan shoppe både dagligvarer og delikatesser, og køre varerne direkte ud i din bil. Du kan læse mere om parkering i her.


Måske du også kunne være interesseret i

Boligindretning, isenkram & interiør butikker i Århus | City Vest

Bolig

Besøg boligbutikkerne i City Vest med alt i boligindretning, interiør og isenkram. Lige fra Søstrene Grene til Imerco og Kop & Kande.

Oplysninger om kontorer og øvrige services i Århus | City Vest

Services

Find oplysninger om kontorer og øvrige services ind indkøbscentret City Vest i Århus Læs blandt andet om lægehuse og Centerinformation her.

Bøger og legetøj i Århus - læsning og leg | City Vest

Bøger & Legetøj

Leder du efter en ny roman til ferien eller brætspil til familien, så kan du finde det hele i City Vest.

Sport og Fritid Århus | elektronik, sportsbutik, hobby | City Vest

Sport & Fritid

Med butikker som Intersport, Bog Idé og Fitness World er City Vest dit go to place, hvad enten du søger en træning eller sportudstyr.