Smart kvindetøj i Center Mode i City Vest

Center Mode i Århus er en modetøjsbutik både til den unge, smarte teenager, den midaldrende kvinde og den ældre dame, der går op i kvalitet og dyrker den gode smag. I butikken møder du vores lille team af friske piger, der altid står klar til at hjælpe dig rundt i styles, trends, størrelser eller gaveidéer. Du finder Center Mode i City Vest.

Tøj til kvinder fra kvalitetsmærker

I Center Mode finder du smart kvindetøj fra mærker som Masai, Pulz Jeans, Franza, 2 Biz, Puls, Ofelia, Saint Tropez, Freequent, Infront, Marc Lauge, Uldahl, Soya, Skovhus samt flere. Vores modetøj er til den moderne kvinde i alle aldre, der går efter smart kvindetøj.

Modetøj fra Masai

Masai er et af vores populære mærker indenfor modetøj til kvinder i Århus-centret. Det danske tøjmærke Masai er kendt for at lave kvindetøj i en afslappet bohemestil. Navnet Masai henviser naturligvis til det, at tøjet henter inspiration fra det afrikanske stammefolk masaiernes farvestrålende tøj.

Designet fra Masai er fyldt med farver, fede prints og mønstre, og tøjet er afslappet og behageligt. Samtidigt er kvindetøjet fra Masai også feminint med fine snit og print med blomster.

Fra jeans til tunikaer

Mangler du et par smarte bukser, fede højtaljede eller lavtaljede jeans, et par bløde leggings, en sød nederdel eller kjole? Eller hvad med en varm sweater, en cardigan eller trendy tunika? Så kom forbi Center Mode i City Vest, hvor det servicemindede personale står klar til at rådgive dig om, hvilket tøj, der klæder dig bedst.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til Center Mode i City Vest her.

Fra hverdagskjoler til festkjoler

I vores tøjbutik finder du dametøj til enhver anledning, hvad enten du leder efter tøj til fest, hverdag, hjemmetøj eller tøj til jobbet. Her finder du både fine festkjoler i en mere eksklusiv stil, og pæne basiskjoler til hverdag. Se også vores store udvalg af tunikaer, som kan bruges med bukser eller jeans under. Tilsat et par fede støvler – så har du et perfekt outfit. Center Mode har kvindetøj i alle afskygninger.

Tøj til kvinder i alle aldre

Hos Center Mode i City Vest har vi moderne kvindetøj til både unge, midaldrende og ældre kvinder. I vores modetøj til kvinder får du de nyeste tendenser i forskellige lækre materialer, som samtidig er til at betale.

Center Modes åbningstider i City Vest

Center Mode i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og første søndag i måneden kl. 10-15.
Kom forbi vores butik med kvindetøj, hvis du er til smart modetøj som for eksempel Masai, Fransa og St. Tropez.

Aktuelle tilbud

Efterårsnyhed👖🍂

Udløber: 30. Oktober 2021
Pris: 900,-
Før: 1200,-
Spar: 300,-
Fantastisk tilbud lige nu 🌟🌟🌟 Vores populære C*RO bukser i model Suzanne, Vera eller Jenny. 1 par 599,95,- 2 par 900,-

ONE TWO LUXZUZ Karin t-shirt

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 299,95,-
ONE TWO LUXZUZ Karin t-shirt i nye fine print. Lækkert viskosekvalitet med stretch.

🍂PONT NEUF NYHEDER 🍂

Udløber: 31. Oktober 2021
Kig ind i butikken hos os og se de fine efterårsnyheder fra PONT NEUF ✨✨ PONT NEUF er dansk designet tøj til de feminine kvinder, der søger moderigtige og tidløse designs. Med størrelser fra 36-58 (XS-4XL) sigter PONT NEUF efter at designe behagelig let at bære mode, der skaber en følelse af frihed for alle størrelser og former.

Efterårs-strik fra Micha🍁🌸

Udløber: 31. Oktober 2021
Flot blomstret strik fra Micha i lækkert blødt strik. Fås i to varianter.

Buksekup

Udløber: 28. Oktober 2021
Pris: 100.- 200.-

Flere nyheder fra PONT NEUF 🍂

Udløber: 30. November 2021
Pris: 699,95-999,95,-
Vi har fået flere dejlig nyheder fra POINT NEUF i butikken. Bluser, tunika og kjoler i super lækker kvalitet i flotte efterårsfarver. Alle fås i str. 36-52, der er mulighed for at bestille op til str. 58 hvis det ønskes. PONT NEUF er dansk designet tøj til de feminine kvinder, der søger moderigtige og tidløse designs. Med størrelser fra 36-58 (XS-4XL) sigter PONT NEUF efter at designe behagelig let at bære mode, der skaber en følelse af frihed for alle størrelser og former.

Lækker Soulmate top i silke/modal kvalitet

Udløber: 31. December 2021
Pris: 299,95,-
Soulmate stretch bar top med blonde i lækker silke/modal kvalitet. Perfekt under skjorte eller bluse. Kan fås i grøn, sort, creme og hvid. Str. s/m l/xl

Nyhed fra Zorina 🤩

Udløber: 19. December 2021
Pris: 349,95,-
Nyhed fra Zorina🤩 Fløjlsbukser med bindebånd i talje i stretch bar kvalitet. One Size Findes i farverne sort, blå, army, sand og camel.

Micha strik med lækre detaljer 🤍🖤

Udløber: 30. November 2021
Pris: 499,95,-
Nyhed fra Micha. Strik med krave og lækre detaljer. Kan fås i hvid eller sort, s-xxl.

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 71 22

Email: centermode-cityvest@mikkel-mode.dk