Creme Fraiche i Århus – smart modetøj til gode priser

Hos Creme Fraiche butikken i City Vest finder du modetøj til attraktive priser. Vi bliver inspireret af tidens tendenser og vores butik i Århus V bugner derfor af trendy tøj lige fra jeans, nederdele, toppe og jakker til sko, støvler og accessories. Vores søde personale står klar til at give dig den bedste service, så du kommer hjem med et outfit, der sidder lige i skabet. Udover modetøj til kvinder har vi også børnetøj.

Kjoler, nederdele og andet kvindetøj

I Creme Fraiche-butikken i Århus finder du et væld af fine kjoler: lange og korte kjoler, kjoler med bindebånd, sommerkjoler, festkjoler, kjoler med glimmer eller blonder. Vi har også masser af nederdele. Kig forbi butikken og find for eksempel nederdele med blomsterprint eller fine flæser.

Bluser, bukser og jeans

Vi har masser af fine overdele i butikken: afslappede t-shirts, bluser med søde prints, blondetoppe, tunikaer, cardigans, bluser med lynlås, skjorter, striktrøjer og boleroer. Vi har smarte baggy jeans og slim fit jeans, afslappede bukser og leggings.

Sko, støvler og sneaker

Hos Creme Fraiche butikken i City Vest finder du også fodtøj til både hverdag og fest. Vi har både afslappede sneakers, fine ballerinaer og sandaler, lange elegante støvler samt stiletter og sko med frynser, glimmer og palietter.

Smykker og andre accessories

Accessories er prikken over i’et i ethvert outfit og hos Creme Fraiches butik i det vestlige Århus finder du masser af fedt tilbehør: Tasker, clutches, dameure og smykker med sten og perler. Vi har også søde tørklæder og i vintersæsonen huer og handsker.

Børnetøj og tøj til teens

I Creme Fraiche fører vi ikke kun tøj til kvinder, men også børnetøj og teenagetøj. Vores tøj til små og store piger følger tidens modetendenser. Her kan du fx finde tøj med søde prints, palietter, perler og sten. Vi har også børnejakker, børnebukser og børnekjoler.

Butikkens åbningstider

Creme Fraiche butikken følger City Vests almindelige åbningertider. Du kan se åbningtiderne her.. Kom forbi vores butik i Århus, hvad enten du mangler en sød kjole eller smarte sneakers eller jeans. Hos Creme Fraiche i Århus får du de bedste modetrends, som er inspireret af den internationale modescene. Du får de stylish beklædninger til en fordelagtig pris. Vi har stylish og posh modetøj og flotte accessories til piger og kvinder i alle aldre. Velkommen!

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 25 13 04 51

Email: Cityvest@cremefraiche.dk