Hunkemöller i Århus - Lingeri, nattøj og undertøj | City Vest
Læser

Hunkemöller

Hunkemöller – specialister i lækkert lingeri

Når du besøger Hunkemöller i City Vest i Århus, træder du ind i en verden af fashion, luksus og forførelse. Vi er en af Europas førende specialister inden for lingeri og vores kollektion af undertøj er inspireret af de nyeste tendenser og tilbyder dig mange valgmuligheder. I vores butik i Århus har vi også nattøj, homewear, badetøj, strømper og trendy accessories. Selvom materialer og kvaliteten er i top, er vores undertøj stadig til at betale.

So passionate, so in touch, so inspiring, so fun, so sexy, so me…

Træd ind i en verden af fashion, luksus og forførelse. Bliv overrasket af Europas førende lingerispecialist. Vores omfattende kollektion af lingeri er inspireret af de nyeste tendenser og tilbyder dig mange valgmuligheder. Vi har ikke kun det fashionable lingeri. Vi har også nattøj, homewear, badetøj, strømper og trendy accessories.

Hunkemöller i City Vest

Lingeri og undertøj designet til kvinder

It’s a woman world and we love it!

Hunkemöllers kollektioner er skabt af designere, som forstår kvindekroppens anatomi. Pasformen, de lækre materialer og kvaliteten af vores varer er skræddersyet til nutidens behov. Vi forstår dine behov, og giver dig den service du fortjener.
 Hunkemöller beviser, at fashion, luksus og kvalitet er til at betale.

Hunkemöller, so me…

Alt i BH'er, Trusser og undertøj i Hunkemöller

Stort udvalg af bh’er

I Hunkemöller kan du være sikker på at finde en bh, der passer dig perfekt. På bøjlerne i vores butik finder du lækkert lingeri i topkvalitet. Vi har både push up bh’er, bh’er til bar ryg, basic bh’er, stropløse bh’er, t-shirt bh’er, sports-bh’er og amme-bh’er og meget andet. Hos Hunkemöller har vi også bh’er i store størrelser. Kom ind i Hunkemöller butikken i Århus og se vores udvalg af flotte plus size bh’er i størrelserne E-H. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse bh du skal bruge, kan vores søde personale hjælpe dig.

Undetøj, g-streng, hipster trusser…

Hos Hunkemöller har vi trusser for enhver smag, hvad enten du er til g streng, hipster trusser, brazilian trusser, hotpants eller boxershorts. Vi har også shapewear undertøj og trusser med usynlig kant, som er godt, hvis du har en stram, figursyet kjole på.

Er du i bil? Læs om parkering her

Nattøj fra Hunkemöller Aarhus

Sports bh’er, træningsbukser og træningstoppe

Få motivation til træningen med en godt træningstøj fra Hunkemöller som sports bh’er, træningsbukser og træningstoppe. Uanset om du er til løb, fitness eller sport er en god sports bh med den rigtige pasform og støtte et must-have. Hunkemöllers sports bh’er kommer i tre styrkeniveauer med hver deres styrke. Niveau 1 er til de lette motionsformer som yoga og gang. Niveau 3 er derimod til de hårdere træninger, hvor du har brug for mere støtte for eksempel under løb, crossfit eller sportsudøvelse. Besøg Hunkemöller i City Vest og find den idéelle sports bh til din træning.

Undertøj i Århus

Badetøj, natkjoler og underkjoler

I Hunkemöllers butik i City Vest i Århus finder du også badetøj for enhver smag. Vi har både sporty badedragter og bikinier. Sexede natkjoler, underkjoler og hofteholdere finder du også i vores undertøjsbutik. Er du mere til en hyggelig pyjamas eller behagelig kåbe, kan du også købe det i Hunkemöller.

Hunkemöllers åbningstider i City Vest

Hunkemöller i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-16. Besøg vores lingeri butik i Århus, hvis du vil have lækkert undertøj eller en smart badedrag

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 40 49 24 81


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.