Vero Moda i Århus – tøj til kvinder og unge piger

Hos Vero Moda i City Vest finder du fashion til den unge, modebevidste kvinde, som gerne vil have de nyeste trends til overkommelige priser. Kom ind i vores tøjbutik i Århus bliv inspireret til en ny garderobe blandt vores mange fede styles.

Kjoler til fest og hverdag

Hos Vero Moda i Århus har vi masser af fine og feminine kjoler til både hverdagsbrug og fest. Vi har både korte kjoler og lange maxikjoler, blondekjoler og kjoler med flæser, “den lille sorte”, enkle kjoler og sommerkjoler med blomsterprint og fine farver.

Et gavekort falder altid i god jord. Køb gavekort til City Vest her.

Jakker, jeans og overdele

Leder du efter en smart faux fur jakke, ruskindsjakke eller læderjakke? Besøg den store tøjbutik til kvinder i shoppingcentret i Århus og se det store udvalg af jakker og frakker til kvinder. Vi har altid nye styles og gode tilbud.

I Vero Moda kan du også finde de perfekte jeans – hvad enten du er til højtaljede eller lavtaljede jeans, slim fit jeans eller coated jeans. Kom ind og prøv en sej buksedragt, som både er behagelig at have på, og som ser super cool ud på samme tid.

Vi har også et væld af overdele i tøjbutikken: Søde toppe, cool sweatshirts og t-shirts samt chunky striktrøjer er bare nogle af de varer, du kan finde på hylderne. Hos Vero Moda i Århus bliver du klædt på til sæsonens mode.

Sko, solbriller og andre fede accessories

Brug lækre accessories til at peppe din stil op. Vero Moda i City Vest har alt fra tasker, bælter, store tørklæder og solbriller til masser af fede smykker som øreringe og halskæder. Alt sammen til priser, hvor alle kan være med. I Århus’ Vero Moda finder du desuden også sneakers, sandaler og støvler.

Vero Moda’s åbningstider i City Vest

Vero Moda i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og den første søndag i måneden kl. 10-15. Kom ind i tøjbutikken, hvis du mangler et fedt jumpsuit eller en sød kjole til fest.

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 47 22

Email: vmdnk320745@bestseller.com