DAMEMODE

I City Vest finder du et bredt udvalg af dametøjsbutikker med alt fra kendte danske tøjkæder til selvstændige dametøjsbutikker med smart tøj til kvinder. Butikkernes sortiment følger sæsonen og moden, så du kan shoppe det, du mangler til årstiden, med alt fra forårsmode og efterårsmode til sommertøj og vintertøj i sæsonens fineste farver og nye print.

I dametøjsbutikkerne i Århus V finder du selvfølgelig dygtige butiksassistenter, der står klar til at hjælpe og guide dig, så du kommer hjem med lige det tøj, du søger, uanset om det er hverdagstøj eller festtøj. Vi glæder os til at se dig i City Vests dametøjsbutikker.

KJOLER, JEANS OG JAKKER TIL BÅDE PIGER OG KVINDER I CITY VEST

I City Vest har vi et bredt miks af dametøjsbutikker med noget for enhver smag, hvilket betyder, at vi har modetøj til både unge piger, voksne kvinder og alt der imellem. Du finder nemlig både de kendte kædebutikker, der følger modebilledet med nye smarte tendenser som streetwear, momjeans og farverige sneakers. Men du finder også butikker, der henvender sig til voksne kvinder, der går op i kvalitet og dyrker den gode smag. Her finder du selvfølgelig også et bredt sortiment af hverdagstøj og festkjoler i lækre materialer, der samtidig er til at betale.

FIND SÆSONENS MODE I CITY VEST

I dametøjsbutikkerne i Århus V kan du shoppe alt fra sæsonens smukkeste kjoler og striktrøjer til bukser og skjorter i nye modeller og snit. Du finder nemlig altid modens nyeste farver og mønstre i butikkerne, så du kan iklæde dig sæsonens smukkeste nuancer og nye print til både hverdag og til fest. Sammen med sæsonens mode har City Vests dametøjsbutikker selvfølgelig også et bredt udvalg af tidløse items, som klassiske jeans, elegante striktrøjer, hvide skjorter og bløde toppe, som er undværlige i hverdagsgarderoben.

KØB FEDE ACCESSORIES I DAMETØJSBUTIKKERNE

Leder du efter et nyt læderbælte eller et lækkert tørklæde? I City Vests dametøjsbutikker kan du selvfølgelig også shoppe et bredt udvalg af accessories som hatte, huer, bælter, tørklæder, strømper og tasker, som giver prikken over i’et i ethvert look. Vælg dine accessories i de klassiske farver og materialer, eller skil dig ud med accessories i pangfarver eller fede mønstre – du finder begge dele i City Vests dametøjsbutikker.

LINGERI OG NATTØJ TIL ALLE KVINDER

I City Vest kan du ikke kun shoppe modetøj og tøj til hverdag og fest, du finder også et bredt udvalg af lækkert lingeri og nattøj samt badetøj og bikinier. Butikkerne har lingeri og undertøj til kvinder i alle former og størrelser, og du finder selvfølgelig dygtige medarbejdere, der kan guide dig, så du kommer hjem med undertøj, der passer præcis til dig. I butikkerne finder du også et bredt udvalg af hyggetøj, som bløde morgenkåber, nattøj, silkekåber og uldsokker samt et sortiment af sportsundertøj.

ÅBNINGSTIDER FOR DAMETØJSBUTIKKERNE I CITY VEST

Dametøjsbutikkerne i City Vest følger City Vests åbningstider. Det betyder, at du kan shoppe dit modetøj, festtøj og hverdagstøj, når du har fri. Shoppingcentret holder nemlig åbent i både hverdagen og weekenden. Du kan se åbningstiderne for City Vest her.

FIND GRATIS PARKERING I CITY VEST

Kommer du i bil til shoppingcentret i Brabrand? I City Vest kan du parkere gratis på den store parkeringsplads, så du nemt kan tage på shoppingtur. Læs mere om gratis parkering her.


Måske du også kunne være interesseret i

Børnebutikker Århus | legetøjsbutik - børnetøjsbutik | City Vest

Børn

I City Vest finder du en række butikker til børn som H&M og Bog Idé med alt fra babytøj og legetøj.

Sport og Fritid Århus | elektronik, sportsbutik, hobby | City Vest

Sport & Fritid

Med butikker som Intersport, Bog Idé og Fitness World er City Vest dit go to place, hvad enten du søger en træning eller sportudstyr.

Skønhed i Århus - Make-up og produkter | City Vest

Skønhed & Pleje

I vores skønhedsbutikker står personalet klar til at guide dig til den rigtige personlige pleje, nye make-up trends og meget mere.

Skobutikker Århus | Herresko, damesko og børnesko | City Vest

Sko

Leder du efter sko eller andet fodtøj Så tag forbi City Vest Her finder du bl.a. skobutikkerne Skoringen og Deichmann, der har sko til hele familien.