Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

DEN SYRISKE SKRÆDDER 

Leder du efter en skrædder i Brabrand? I City Vest kan du få udført alt inden for skrædderarbejde til fornuftige priser hos Den Syriske Skrædder. Det kan både være reparationer, syning og tilskæring af nyt tøj. Den Syriske Skrædder klarer alle opgaver, store som små, og hjælper dig med at forlænge tøjets levetid. Skrædderiet er beliggende på plan 2 overfor Frisør Organic HairWays. 

REPARATIONER, TILRETNINGER OG NYE KREATIONER

Mangler din jakke en ny lynlås, eller skal dine bukser lægges op? Trænger dine vinduer til nye gardiner, eller går du med drømmen om dit eget håndsyede jakkesæt eller en unik gallakjole? Hos Den Syriske Skrædder kan du få udført alle former for reparationer og tilretninger og syet alt fra nye dragter til sengetæpper.

FRA ALEPPO TIL AARHUS

Mohamed Eissa er uddannet skrædder og har arbejdet i faget i over 20 år – i Syrien, Grækenland og Danmark. Han har tidligere haft sin egen skræddervirksomhed med 20 ansatte i Aleppo i Syrien. Igennem hele sin karriere har Mohamed Eissa sat en stor ære i udføre kvalitetshåndværk, der til fulde lever op til sine kunders forventninger. Den Syriske Skrædder i Aarhus har eksisteret siden 2017. I starten var det Mohamed Eissa, der alene udførte al skrædderarbejdet med nål og nærvær. Efterspørgslen er taget til, så i dag er der to syriske skræddere beskæftiget i butikken.

AFHENTNING OG LEVERING

For dem, der har udfordringer med at komme forbi skrædderiet i City Vest, tilbyder Den Syriske Skrædder en helt speciel service. Som den eneste skrædder i Aarhus og omegn tilbyder Mohamed Eissa, mod et mindre kørselstillæg, måltagning, afhentning og levering i dit eget hjem. Så er du fra Tranbjerg, Tilst, Brabrand eller Beder, er du velkommen til at benytte dig af hente/bringe-servicen hos Den Syriske Skrædder.

GAVEKORT

Ønsker du at glæde en anden med en skræddersyet oplevelse, er dette også en mulighed. Du bestemmer selv beløbet. Der kan betales kontant eller med mobilepay. Gavekortet gælder i 3 år og tilsendes via email.

PRISER FOR SKRÆDDERARBEJDET

Den Syriske Skrædder ønsker, at så mange som muligt skal have glæde af værkstedets håndværk. Derfor vil mange sikkert blive overrasket over de fornuftige priser for arbejdet hos Den Syriske Skrædder, og at disse altid går hånd i hånd med den højeste kvalitet. Derfor kan det ofte betale sig at få fagmanden til at lægge dine nye bukser op eller udskifte en lynlås i en jakke. Større møbelrelaterede opgaver som syning af gardiner eller hynder til sofa udføres også – og i samme høje standard.

Du kan også kigge uforpligtende forbi og få nærmere vejledning og et præcist bud på prisen for det arbejde, som Den Syriske Skrædder skal udføre for dig.

TEKSTILER OG STOFFER

Mohamed Eissa lagerfører ikke tekstiler, men kan efter nærmere aftale bestille de ønskede stoffer og tekstiler hjem. Du kan også selv medbringe det stof, du ønsker, at Den Syriske Skrædder skal anvende til det bestilte arbejde.

GRATIS PARKERING VED CITY VEST

Kig forbi Den Syriske Skrædder i City Vest. Der er altid gratis parkering foran storcentret. City Vest er beliggende i Brabrand ved Silkeborgvej både tæt på Aarhus og inden for rækkevidde af de mange forstæder og mindre byer. 

I bus, bil eller på cykel? Find vej til Den Syriske Skrædder i City Vest her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: