Åbningstider denne uge

Mandag

07:00-21:00

Tirsdag

07:00-21:00

Onsdag

07:00-21:00

Torsdag

07:00-21:00

Fredag

07:00-21:00

Lørdag

07:00-20:00

Søndag

07:00-20:00

Åbningstider

FØTEX

I føtex i City Vest finder du altid et stort udvalg af friske grøntsager, økologiske varer, en vinafdeling, spiritus og forskellige delikatesser. Og du kan handle i føtex i storcentret, når du har tid. føtex åbningstider er nemlig fra kl. 7.00-21.00 på hverdage og 7.00-20.00 i weekenderne.

GRATIS PARKERING VED FØTEX I CITY VEST

Der er gratis parkering ved storcentret City Vest i Brabrand tæt på Aarhus, så du kan nemt køre forbi Føtex i centret på vej hjem fra arbejde, eller tage på storindkøb i weekenden.

BESØG BAGEREN I FØTEX

Skal du have friskbagte rundstykker med på arbejde eller brød og eftermiddagskage med hjem til familien, så tag forbi føtex bager i indkøbscentret. Der er åbent hver dag i bageren fra kl. 6.30. I bageren er der altid frisk brød, rugbrød, kager og lækre lagkager. Der er ofte gode tilbud på både brød og kage, så hold øje med Vores Egen Bager i føtex Avisen.

POSTHUS I FØTEX

Hos føtex i storcenteret finder du også et posthus, hvor du kan sende og afhente dine pakker. Bor du vest for Aarhus eller i Brabrand, Åbyhøj, Århus V, Viby eller Tilst, så besøg posthuset i føtex i City Vest. Du kan afhente pakker indenfor Føtex udvidede åbningstid. 

ALT FRA BOLIGTILBEHØR TIL LEGETØJ

I føtex i City Vest finder du alle de gode tilbud fra føtex katalog. føtex supermarked har nemlig et stort udvalg af både mad, boligtilbehør, isenkram, elektronik og legetøj til børn i alle aldre. Du kan desuden købe accessories, tøj og undertøj til både ham, hende og børnene i dagligvarebutikken i City Vest.

Har du brug for mere information om føtex, eller vil du finde gode tilbud i føtex avis, kan du finde det på føtex.dk. 

I bus, bil eller på cykel? Find vej til Føtex i City Vest her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: