Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

Closed

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Closed

Åbningstider

FRELLSEN CHOKOLADE 

Har du brug for et hvil på shopping-turen med en varm kop kaffe, en cremet softice eller et stykke lækkert chokolade, så er Frellsens hyggelige butik og café i City Vest noget for dig.

Betjeningen er altid venlig og imødekommende, og udvalget af chokolade og søde sager er lige til at dåne over. Så kig forbi Plan 2 i City Vest, hvis den søde tand trænger.

CHOKOLADE MED SJÆL HOS FRELLSEN I CITY VEST

Frellsen Chokolade har i over 100 år, og gennem fire familiegenerationer, produceret chokolade og kaffe i høj kvalitet. Hvad enten det er fyldte chokolader eller påskeæg, bliver alt chokolade fremstillet ved håndkraft af de allerbedste råvarer hos Frellsens fabrik i Roskilde.

Der bliver kræset for detaljerne, og det betyder, at der er sjæl i hvert enkelt stykke chokolade. Det gør Frellsen til en af landets allerbedste chokoladebutikker. Nyd den herlige smag og duften af friskbrygget kaffe hos Frellsen Chokolade i Brabrand.

FRA HJEMMELAVEDE FLØDEBOLLER TIL FRISTENDE BOLCHER

Én ting, som mange chokoladeglade mennesker kender Frellsen Chokolade for, er de lækre, hjemmelavede flødeboller. Frellsens flødeboller er et overflødighedshorn af smag og lækre ingredienser. Prøv for eksempel en af varianterne med hindbær, lakrids eller mocca.

Er du ikke helt i humør til flødeboller eller fyldte chokolader, kan du hos Frellsen også altid få lækre, håndlavede bolcher i et væld af farver og smage.

CHOKOLADEBUTIK MED ALT TIL DEN SØDE TAND

Hos Frellsen Chokolade i Brabrand kan du altså finde alt, hvad hjertet, og maven, begærer af søde sager, om end du vil nyde det i vores hyggelige café og chokoladebutik, eller om du vil have det med hjem til dig selv eller dine kære.

Mangler du den perfekte værtindegave, vil du i Frellsen med garanti kunne finde en gave, der vil gøre enhver chokoladeelsker blød i knæene.

FRELLSEN CHOKOLADES ÅBNINGSTIDER

Frellsen har altid åbent, når City Vest har så kom forbi, når lysten til kaffe og chokolade presser sig på.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til Frellsen i City Vest her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: