Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

GLS PAKKESHOPPEN 

I GLS Pakkeshoppen i City Vest i Brabrand kan du nemt sende og hente dine pakker. Derfor kan du i ro og mag kombinere din shoppetur i City Vest med afhentning eller returnering af din online indkøb. Pakkeshoppen har åbent i centrets åbningstider. 

EGET PRØVERUM I PAKKESHOPPEN

Det helt særlige ved GLS Pakkeshoppen i City Vest er, at du har mulighed for at prøve dit nyindkøbte tøj, dine nye sko eller andre ting i butikken. Pakkeshoppen er nemlig indrettet med et komfortabelt prøverum, som du frit kan bruge. Viser det sig, at det tøj, du netop har modtaget i en pakke i pakkeshoppen, ikke passer dig, så kan du med det samme sende tøjet retur til afsenderen. 

PAKKER TIL INDLAND OG UDLAND

Du kan sende alle typer af pakker i GLS Pakkeshoppen. Det gælder selvfølgelig både pakker til Danmark samt alle pakker, breve og forsendelser, der skal sendes til udlandet. Personalet printer altid en kvittering for modtagelse af pakker og andre forsendelser, når du afsender med GLS.

TIPS INDEN BESØG I PAKKESHOPPEN

Her er der et par ting, som det kan betale sig at være opmærksomhed på inden dit besøg i GLS Pakkeshoppen.

  1. Når du kommer og henter pakken i pakkeshoppen, skal du huske at medbringe pakkenummer og gyldig ID i form af enten pas eller sygesikringskort.
  2. Fra du modtager en mail/SMS om, at din pakke ligger i GLS Pakkeshoppen, har du 10 hverdage til at hente den. Derefter sendes pakken retur til afsenderen. 
  3. Du kan godt hente en andens pakke. Sørg dog for både at have pakkenummeret, en fuldmagt fra modtageren og eget ID med.
  4. GLS Pakkeshoppen modtager pakker af en vægt op til 20 kg.

HVAD ER GLS?

GLS er en international pakkevirksomhed, der gennem mange år har leveret pakker i ind- og udland. GLS har effektive samarbejder med de fleste store webshops og optimale lagerfaciliteter i alle de lande, GLS opererer i. Der er desuden rummelig lagerplads i pakkeshoppen i City Vest. Begge dele sikrer skånsom opbevaring af pakkerne, inden de afhentes af kunden.

HER FINDER DU GLS PAKKESHOPPEN

GLS shoppen ligger i City Vest mellem H&M og Vera Moda ved Centertorvet inde i shoppingcentret. GLS ligger sammen med Informationen. Adressen er Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand. 

GLS shoppen i City Vest er nem at komme til for alle i og omkring Aarhus. Storcentret ligger tæt på den ydre ringvej i Aarhus og lige ud til Silkeborgvej. Så det er lige enkelt at finde GLS pakkeshoppen i City Vest, om du kommer fra Aarhus midtby eller fra nogle af forstæderne og byerne omkring centret som for eksempel Tilst, Brabrand, Åbyhøj eller Hasle.

I samme lokale som GLS pakkeshoppen finder du også City Vests Information.

GRATIS PARKERING I CITY VEST

Der er selvfølgelig altid gratis parkering på City Vests store parkeringsplads. Du kan derfor hurtigt smutte forbi GLS Pakkeshoppen i Brabrand på vej hjem fra arbejde uden at skulle bruge unødig tid på at lede efter en parkeringsplads. Eller du kan kombinere din weekendtur med et besøg i pakkeshoppen. Det kan både være, hvis du har pakker, du skal sende eller har fået besked om at en pakke ligger klar til modtagelse i pakkeshoppen.

ÅBNINGSTIDER

GLS Pakkeshoppen i City Vest i Brabrand har følgende åbningstider: Mandag-fredag 10-19. Lørdag 10-16. Første søndag i måneden 10-15.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til GLS Pakkeshoppen i City Vest her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: