Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

Kontakt os

H&M 

MÆRKEVARER TIL GODE PRISER I ÅRHUS

I H&M i City Vest finder du kvalitetstøj til både børn og kvinder. Alle H&M’s varer er udvalgt ud fra vores tanke om at tilbyde mode og kvalitet til en god pris og på bæredygtig vis.

Du kan derfor shoppe både festkjoler og hverdagstøj, det sødeste baby- og børnetøj samt accessories og sko til enhver lejlighed til priser, hvor alle kan være med.

KØB DINE NYE SKO, SPORTSTØJ OG KJOLER I H&M

H&M i City Vest i Brabrand har bl.a. den populære linje Coachella, som er baseret på den kendte Coachella-festival i Californien. Linjen består af både sko, shorts, denimjakker, sandaler, solbriller og sommerkjoler.

Du kan også købe Divided, som er en tøjlinje, som henvender sig til unge kvinder med både festkjoler, cool skjorter, jeans og meget mere, samt L.O.G.G, der er en linje med afslappet hverdagstøj.

Derudover forhandler vi de populære linjer: H&M Sport, Denim samt undertøj, sko og accessories.

ALT I BABYTØJ OG BØRNETØJ

Tøjbutikken i City Vest har også en stor afdeling med linjerne: Baby, Kids og HM Mama. Her kan du købe praktisk ventetøj, det sødeste babytøj og smart børnetøj samt undertøj, badetøj og nattøj til babyer, små og store børn.

ÅBNINGSTIDER I H&M

H&M’s åbningstider følger City Vest åbningstider, der er fra kl. 10-19 i hverdage, kl. 10-16 om lørdagen og kl. 10:00 – 15:00 den første søndag i måneden.

Det er let af komme til H&M i storcentret, hvis du bor i Aarhus, Brabrand, Århus V, Åbyhøj, Tilst og Viby. Der er nemlig mange gratis parkeringspladser lige uden for City Vest.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til H&M i City Vest her.

FÅ RABAT MED DIT TØJ I H&M I CITY VEST VED ÅRHUS

Kunne du tænke dig at gøre en forskel i verden og samtidig spare penge, kan du hos H&M i City Vest aflevere dit gamle tøj til genbrug uanset mærke og stand. Som tak for hjælpen, får du 15 procent rabat pr. pose på en ny valgfri vare i tøjbutikken.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: