Helse og sundhed

Alt i sundhed og helse i Århus

Går du op i ernæring, sundhed, helse, skønhed og træning? Så kom forbi City Vest, hvor vi har samlet helsebutikker, materialister, et fitness-center og et apotek under ét tag i Århus. Så hvis du ønsker at gøre noget godt for din krop og sundhed, så kom på besøg i materialisten Matas, træningscenteret Fitness World eller City Vest Apoteket i centret i Brabrand.

Matas

Fitness World

City Vest Apoteket


Helsebutikker, sundhed og helsekost

I Matas og på apoteket i vores center har vi et stort udvalg af produkter inden for helse og helsekost, der henvender sig til dig, som ønsker en lykkeligere og sundere livsstil. Alle ved, at gode kostvaner med en sund og varieret kost er vigtigt, men du kan også hjælpe din sundhed og velvære på vej med forskellige produkter inden for helse, f.eks. kosttilskud, sunde olier, f.eks. fiskeolie og hørfrøolie, snacks og superfoods. Matas har blandt andet et stort sortiment inden for sundhed og helse. I helsekostforretningen finder du også naturlægemidler og produkter inden for homøopati bedre kendt som alternative behandlingsformer.

 

Vitaminer og mineraler

Mange bruger forskellige produkter inden for helse, fordi det giver velvære og en følelse af overskud og sundhed, men måske har du været en tur forbi lægen og fundet ud af, at du har vitaminmangel.

Mange danskere har mangel på d-vitamin, og især om vinteren kan vi have behov for ekstra tilskud. Hvis du er gravid, er der også bestemte vitaminer, der er gavnlige for dig, ligesom mange kvinder oplever jernmangel.

Er du veganer eller lever primært på vegansk kost eller er småtspisende, kan du nemt få b-vitamin-mangel. Derfor kan det være en god idé at besøge en helseforretning i ny og næ, hvor du finder alt, hvad kroppen har brug for, for at holde sig sund og rask.

Hvad enten du har fået taget blodprøver, der viser, du mangler vitaminer eller mineraler, eller du blot ønsker at tage kosttilskud, som styrker f.eks. hår, negle og hud, kan du finde det i City Vests sundheds-, velvære-, og helsebutikker.

 

Motion i fitness-center

Hvad enten du går op i helse og sundhed eller ej, er der ingen tvivl om, at vi alle har godt af at komme ud og røre os og få minimum en halv times motion hver dag. Hvad enten du er i god eller dårlig form, er et fitness-center det perfekte sted at få en stærk krop og god kondition.

Hos Fitness World i City Vest i Århus får du både billig træning og fede faciliteter, og der er træning for ethvert niveau og temperament: Du kan træne på hold, i træningsmaskiner eller med frivægte; yoga, pilates, stram op, cardio, styrketræning, valget er dit. Vores personlige trænere står naturligvis klar til at hjælpe dig, og du kan også få lagt et personligt træningsprogram i fitness-centeret.

 

Skønhed og make-up

Matas er Danmarks største materialist og førende inden for helseprodukter, og du kan derfor være sikker på at finde et bredt udvalg inden for sundhed, skønhed, kosmetik, personlig pleje og helse generelt.

Vores materialister står klar til at rådgive dig om helse og sundhed og hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om kosttilskud eller om at finde den helt rigtige creme, øjenskygge, parfume eller læbestift.

I Matas har vi masser af økologiske naturprodukter uden parfume og parabener, så du ikke skal gå på kompromis med din sundhed, ligesom du kan få produkter til sart, sensitiv hud eller uren hud. Vi fører et væld af mærker som Dr. Hauschka, Dr. Scheller og Rudolph Care, der blander helse med luksus.

 

Butikkernes åbningstider

Kom forbi City Vest hvis du vil booste din sundhed i vores butikker med produkter inden for helse eller i vores fitness-center.

Matas har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-16.

City Vest Apoteket har åbent mandag til fredag kl. 9.30-19 og lørdag kl. 10-16.

Fitness World har åbent mandag til torsdag kl. 5.30-22, fredag kl. 5.30-20, lørdag kl. 6-18 og søndag kl. 6-22.