Læser

Tøjeksperten

Tøjeksperten i City Vest – specialister i tøj til mænd

Vores butik i City Vest er en del af en stor landsdækkende kæde, der har specialiseret sig i at være eksperter inden for herretøj. På landsplan er der ca. 115 Tøjeksperten butikker, hvilket gør Tøjeksperten til en af landets største herretøjskæder. 

For hos os i Tøjeksperten i City Vest, er det ikke vigtigt at være de største – til gengæld vil vi rigtig gerne være de bedste til at hjælpe dig med at finde lige netop det du søger, hvad enten det drejer sig om herretøj, sko eller accessoires. 

Vi vil være eksperter i både service og tøj til mænd.

Tøjeksperten i City Vest har et stort udvalg af tøj til mænd

Vi har et bredt sortiment af styles og mærker hos Tøjeksperten i City Vest og du kan med garanti finde noget der matcher din personlige stil. Vi har alt fra jeans til jakkesæt – så der er helt sikkert noget for en hver smag, samt til en hver lejlighed. 

I vores store sortiment finder du blandt andet chinos, striktrøjer, klassiske herresko, rullekraver, sweatshirts, sneakers og T-shirts, både med og uden print, samt jakker der matcher sæsonens stil og behov. Og hvis du står og skal til den helt store fest som f.eks. et bryllup, konfirmation etc., så hjælper vi også meget gerne med at finde det rette outfit eller måske bare med de sidste afgørende detaljer til at sætte prikken over i’et. Det kunne f.eks. være i form af de helt rigtige sko, det perfekte slips eller måske bare en super cool butterfly.

Tøjeksperten i Århus
Modetøj fra Tøjekspertens butik i Aarhus

Tøjeksperten er ekspert i tøj – det gælder også tøj til store mænd

Hos Tøjeksperten i City Vest er vi klar over, at mænd findes i forskellige former og faconer, samt højde og drøjde. Vi sætter derfor en ære i at være eksperter i herretøj til alle mænd. Derfor forhandler vi selvfølgelig også moderigtigt tøj til store mænd. Vi fører tøj fra str. S og op til 8XL. Kom ind i butikken i City Vest, så hjælper vi gerne med at finde netop det du søger.

Du finder mange kendte herretøj brands hos Tøjeksperten i City Vest

Hos Tøjeksperten i City Vest forhandler vi blandt andet brands som Gant, Tommy Hilfiger, Bison, Lindebergh, Junk de Luxe, Eterna, Clipper, JBS og mange mange flere. 

Så kig ind forbi Tøjeksperten i City Vest og se det store udvalg

Herretøjsbutik i City Vest

Aktuelle tilbud

Uldjakke fra Bison

Udløber: 1. November 2021
Pris: 1499 kr.
Før: 2499 kr.
Spar: 1000 kr.
Sæsonens mest elegante herrejakke! 🧥 Iklæd dig denne tidløse jakke fra Bison og oplev den fantastiske kvalitet. Jakken er med 60% uld og har aftagelig krave. Se sofistikeret ud, mens du holder dig varm.

Funktionsjakke fra Bison

Udløber: 1. November 2021
Pris: 1499 kr.
Før: 2499 kr.
Spar: 1000 kr.
En kvalitetsjakke med wow-effekt! 👌 Denne flotte funktionsjakke fra Bison er både vand- og vindtæt - men den er også yderst åndbar. Oplev perfekt komfort og bevægelighed og ikke mindst et stilfuldt look.

Dunjakke fra Lindbergh

Udløber: 1. November 2021
Pris: 1299 kr.
Dunjakken, som alle taler om! ⭐️ ... Og det er ikke uden grund. Når du prøver den lækre quiltede jakke fra Lindbergh, er du ikke i tvivl om den perfekte komfort og bevægelighed. Jakken er lavet i 90% kvalitetsdun og 10% fjer og er isolerende til det danske vejr.

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 72 34 90 34