Læser

Tøjeksperten

Tøjeksperten i City Vest – specialister i tøj til mænd

Velkommen til Tøjeksperten i City Vest. Butikken hører til en af Danmarks største herretøjskæde med over 110 butikker – fordelt i hele landet – men at være størst er ikke dét, der betyder mest for os. Vi har et mål om at være BEDST; både til at servicere og tilbyde de danske mænd med moderigtigt herretøj – præcis som vi har gjort siden 1968, da vores første herretøjsforretning åbnede. Du finder Tøjeksperten i City Vest lige udenfor Aarhus midtby.

Stort udvalg af tøj til mænd

I Tøjeksperten i City Vest i Aarhus V finder du et stort udvalg af tøj til mænd. Vi fører mærker som Björn Borg, Bison, Gant, JBS, Lindbergh, Junk de Lux, Minimum og mange andre store brands. Hos Tøjeksperten i City Vest sætter vi en ære i, at være lige nøjagtig dét for kunderne, som vores navn repræsenterer: Tøj-eksperter! Derefter arbejder vi hver dag på at være den herretøjsbutik, som de århusianske mænd besøger, når behovet for udvidelse eller fornyelse af garderoben melder sig.

Tøjeksperten i Århus
Modetøj fra Tøjekspertens butik i Aarhus

Sko og tøj til mænd

Hos Tøjeksperten i Aarhus V finder du alt i herretøj til mænd: Pæne herrebukser, cool jeans, chinos, shorts, skjorter, jakkesæt, t-shirts, striktrøjer, hættetrøjer, sweatshirts, blazere og træningstøj – du finder det hele i vores butik med herretøj. Vi har også et stort udvalg af jakker til mænd, som skifter efter sæson. Her finder du tynde sommerjakker, vindjakker og varme vinterjakker til mænd. Kom forbi butikken og bliv fristet af for eksempel en rå læderjakke, bomberjakke eller dunjakke. I vores butik har vi også et stort sortiment af sko – lige fra afslappede sneakers til pæne herresko i læder og cool støvler.

Herretøj i store størrelser

Er du en stor og høj mand kan det være svært at finde tøj, der passer og sidder godt. I Tøjeksperten i City Vest har vi tøj til store mænd, der gerne vil være moderigtigt klædt. Kom ind i butikken og se vores udvalg af herretøj i store størrelser, vi fører størrelserne 3 xl til 8 xl.

Herretøjsbutik i City Vest
Herretøj i City Vest Århus

Hvem er Tøjeksperten?

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med over 110 butikker – fordelt i hele landet. At være størst er ikke dét, der betyder mest for os. Vi vil være BEDST! Bedst til at betjene de danske mænd med moderigtig herretøj – præcis som vi har gjort siden 1968, da vores første butik åbnede.

Hos Tøjeksperten får du:

  • Danmarks største herretøjskæde
  • Veluddannet personale
  • Service fra øverste hylde
  • Landsdækkende bytteservice i 110 butikker
  • Click & Collect via Tøjekspterten.dk
Lilla skjorter fra Tøjeksperten

Hvornår har Tøjeksperten i City Vest åbent?

Tøjekspertens åbningstider er mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og den første søndag i måneden 10-15. Kom forbi vores herretøjsbutik og se vores store udvalg af tøj til mænd.

Aktuelle tilbud

Vi glæder os til at se dig

Udløber: 23. April 2021
Så åbner vi igen Onsdag D. 21/4 Vi har ENDLIG åbent igen! - Og glæder os til at se dig til en tryg handel her i Tøjeksperten City Vest ✨ Vi sørger selvfølgelig for en tryg og hyggelig shoppingoplevelse med tydelig afstand, brug af håndsprit, hyppig rengøring og mundbind/visir. 😷 Vi glæder os til at se dig til en tryg handel.

Tak for en fantastisk genåbning

Udløber: 30. April 2021
Tak for en fantastisk genåbning 💛 Det har været en fornøjelse at se vores kunder i butikken igen. Vi har nydt at servicere jer og få en hyggelig snak i butikken! Vi glæder os til at se meget mere til jer, vores fantastiske kunder, hvor I som altid kan komme ind til en god handel. Vi ses i Tøjeksperten City vest

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 72 34 90 34