Tøjeksperten i Aarhus V | Åbningstider, tilbud & udvalg | City Vest
Læser

Tøjeksperten

Tøjeksperten i City Vest – specialister i tøj til mænd

Velkommen til Tøjeksperten i City Vest. Butikken hører til en af Danmarks største herretøjskæde med over 110 butikker – fordelt i hele landet – men at være størst er ikke dét, der betyder mest for os. Vi har et mål om at være BEDST; både til at servicere og tilbyde de danske mænd med moderigtigt herretøj – præcis som vi har gjort siden 1968, da vores første herretøjsforretning åbnede. Du finder Tøjeksperten i City Vest lige udenfor Aarhus midtby.

Stort udvalg af tøj til mænd

I Tøjeksperten i City Vest i Aarhus V finder du et stort udvalg af tøj til mænd. Vi fører mærker som Björn Borg, Bison, Gant, JBS, Lindbergh, Junk de Lux, Minimum og mange andre store brands. Hos Tøjeksperten i City Vest sætter vi en ære i, at være lige nøjagtig dét for kunderne, som vores navn repræsenterer: Tøj-eksperter! Derefter arbejder vi hver dag på at være den herretøjsbutik, som de århusianske mænd besøger, når behovet for udvidelse eller fornyelse af garderoben melder sig.

Tøjeksperten i Århus
Modetøj fra Tøjekspertens butik i Aarhus

Sko og tøj til mænd

Hos Tøjeksperten i Aarhus V finder du alt i herretøj til mænd: Pæne herrebukser, cool jeans, chinos, shorts, skjorter, jakkesæt, t-shirts, striktrøjer, hættetrøjer, sweatshirts, blazere og træningstøj – du finder det hele i vores butik med herretøj. Vi har også et stort udvalg af jakker til mænd, som skifter efter sæson. Her finder du tynde sommerjakker, vindjakker og varme vinterjakker til mænd. Kom forbi butikken og bliv fristet af for eksempel en rå læderjakke, bomberjakke eller dunjakke. I vores butik har vi også et stort sortiment af sko – lige fra afslappede sneakers til pæne herresko i læder og cool støvler.

Herretøj i store størrelser

Er du en stor og høj mand kan det være svært at finde tøj, der passer og sidder godt. I Tøjeksperten i City Vest har vi tøj til store mænd, der gerne vil være moderigtigt klædt. Kom ind i butikken og se vores udvalg af herretøj i store størrelser, vi fører størrelserne 3 xl til 8 xl.

Herretøjsbutik i City Vest
Herretøj i City Vest Århus

Hvem er Tøjeksperten?

Tøjeksperten er Danmarks største herretøjskæde med over 110 butikker – fordelt i hele landet. At være størst er ikke dét, der betyder mest for os. Vi vil være BEDST! Bedst til at betjene de danske mænd med moderigtig herretøj – præcis som vi har gjort siden 1968, da vores første butik åbnede.

Hos Tøjeksperten får du:

  • Danmarks største herretøjskæde
  • Veluddannet personale
  • Service fra øverste hylde
  • Landsdækkende bytteservice i 110 butikker
  • Click & Collect via Tøjekspterten.dk
Lilla skjorter fra Tøjeksperten

Hvornår har Tøjeksperten i City Vest åbent?

Tøjekspertens åbningstider er mandag til fredag kl. 10-19 samt lørdag kl. 10-16. Kom forbi vores herretøjsbutik og se vores store udvalg af tøj til mænd.

Aktuelle tilbud

I tvivl om hvilken jakke du skal have? 🥶🙋‍♂️

Udløber: 29. Oktober 2020
Er du i tvivl om, hvilken type funktionsjakke, der passer til dig? Vi har samlet vores yndlingsjakker til denne sæson, så du kan blive både inspireret og godt klædt på. Kig forbi Tøjeksperten og se vores udvalg af jakker, vi har noget til enhver smag. 😍

Bison striktrøjer 🐂🤩

Udløber: 2. November 2020
Vi har fået en masse lækre efterårsklare nyheder i butikken. Så kig ind og find det du har brug for til at forny din garderobe. Find bl.a. vores striktrøjer fra Bison, som fåes i forskellige varianter og farver.

Jakkesæt eller habit til en god pris! 💥👔

Udløber: 9. November 2020
Pris: 999 ,-
Jakkesæt eller habit fra Lindbergh fra kun 999,-. Vi har et stor udvalg og helt sikkert også noget til dig, så udnyt det gode tilbud og kig forbi Tøjeksperten.

Træt af kedeligt og koldt vejr? 🌧🌨☁

Udløber: 11. November 2020
Pris: 1499 kr.
Stå imod det kedelige vejr med en funktionsjakke fra Bison 💦⛈️💨🍂 Jakken er vandtæt, vindtæt og lavet i et åndbart materiale, så den er komfortabel at have på. Som en ekstra bonus koster den lige nu kun 1.499,-.⁠⠀ ⁠⠀ Find den i Tøjeksperten.

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 72 34 90 34


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.