HERREMODE

Mangler du nyt tøj til dit arbejde? En pæn blazer eller jakkesæt til fest? Eller afslappet fritidstøj til weekenden? I City Vests herretøjsbutikker finder du det, du har brug for til din herregarderobe, uanset om du er teenager, en ældre herre eller midt imellem – her er nemlig et bredt miks af stilfuldt tøj til mænd på hylderne. 

I butikkerne står der selvfølgelig dygtige ekspedienter klar, der kan hjælpe og guide dig, så du kommer hjem med en skjorte, der sidder som den skal, og en habit der passer præcis i størrelsen. Velkommen til herretøjsbutikkerne i City Vests – vi glæder os til at se dig!

KØB ALT FRA JAKKER TIL SKJORTER OG JEANS TIL MÆND

Herretøjsbutikkerne i Aarhus V har et bredt udvalg af tøj til herregarderoben. Her finder du blandt andet et stort sortiment af skjorter, både kortærmet og langærmet, og i både klassiske snit og i mønstre. Kom forbi vores herretøjsbutikker og prøv dig frem, så du kan komme hjem med skjorter, der passer præcis til dig og dit behov. Vi har også jeans, habitbukser og casual chinos samt et udvalg af t-shirts, bluser, poloshirts, habitter, blazere og meget mere på hylderne – selvfølgelig i sæsonens nye farver og mønstre – samt et bredt udvalg af tidløse klassikere, som er uundværlige i enhver hverdagsgarderobe.

FIND HERRETØJ TIL FRITID OG ARBEJDE I CITY VEST

Leder du efter nyt tøj til dit arbejde? I herretøjsbutikkerne i Aarhus V kan du shoppe alt, hvad du har brug for til din hverdagsgarderobe, uanset om du bærer jeans og en t-shirt eller pæne habitbukser og hvid skjorte på arbejde. Herretøjsbutikkerne har selvfølgelig også en masse casual fritidstøj med chinos og t-shirts, der er perfekte til weekendgarderoben, hvor du gerne vil have tøj, der er behageligt og praktisk, men stadig smart og i trit med sæsonens mode.

KØB FESTTØJ OG PÆNT HERRETØJ I ÅRHUS V

Skal du til fest? Stor fødselsdag? Eller måske reception? I City Vest kan du shoppe et sortiment af pænt og stilfuldt festtøj. Her finder du jakkesæt, habitjakker, blazere, pæne veste og selvfølgelig hvide skjorter og pæne herresko, så du kan skabe et elegant og stilfuldt look til fest og andre vigtige anledninger. Mangler du hjælp til, hvor formelt dit tøj skal være, og hvilket tøj der vil passe bedst til dig? Bliv guidet af butikkernes ekspedienter, der har styr på både dresscode og sortiment. De kan hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtig sæt.

FIND DE VIGTIGSTE ACCESSORIES PÅ HYLDERNE I HERRETØJSBUTIKKERNE

Herretøjsbutikkerne har selvfølgelig også de vigtigste accessories til mænd, så du kan fuldende dit look – uanset om du skal til fest, på arbejde eller til stranden. Her kan du nemlig finde alt fra butterflies, pynteklude og slips til halstørklæder, bælter, strømper, solbriller, kasketter og meget, meget andet.

HVORNÅR HAR HERRETØJSBUTIKKERNE ÅBENT?

City Vests herretøjsbutikker følger resten af shoppingcentrets åbningstider. Det betyder, at du kan shoppe dit festtøj eller arbejdstøj, når du har fri efter arbejde eller i weekenden. Du kan se City Vests åbningstider her. 

GRATIS PARKERING I AARHUS V

Kommer du i bil til shopping? Ved shoppingcentret i Aarhus V kan du parkere gratis på de mange parkeringspladser, hvor du har direkte adgang til shoppingcentret. Du kan læse mere om parkering i City Vest her.


Måske du også kunne være interesseret i

Skobutikker Århus | Herresko, damesko og børnesko | City Vest

Sko

Leder du efter sko eller andet fodtøj Så tag forbi City Vest Her finder du bl.a. skobutikkerne Skoringen og Deichmann, der har sko til hele familien.

Dagligvarebutikker, delikatesser og indkøb i Århus | City Vest

Dagligvarer & Specialiteter

Besøg City Vest næste gang, du skal købe ind. Her finder du supermarkederne Føtex, Lidl, en lokal fiskehandler og slagter slagter samt håndlavet chokolade fra Frellsen.

Optiker - briller og solbriller  | City Vest

Optiker

Her finder du både Synoptik og Louis Nielsen, som kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller.

Elektronik og telefon i Århus | City Vest

Elektronik & Telefoni

I City Vest finder du flere forhandlere af elektronikvarer. Du kan også hjælp til reparationer af telefoner, tablets og computere.