Aarhus Fysioterapi – Fysioterapeut i Aarhus V

Kombiner fysioterapi i Aarhus med at handle eller shoppe i shoppingcentret City Vest. Denne klinik for fysioterapi har 31 års erfaring og et behandlerteam på 7 fysioterapeuter, som nøje følger med tiden og udviklingen inden for faget.

Behandlinger hos fysioterapeut i Aarhus V

Aarhus Fysioterapi tilbyder alt inden for fysioterapi. Deres fysioterapeuter har mange års erfaring med behandling af blandt andet nakkeproblemer, slidgigt, piskesmæld, hovedpine, rygsmerter og overbelastningsskader.

Søger du genoptræning efter skader, ulykker og operationer følger fysioterapeuterne gerne din genoptræningsplan fra hospitalet med videre.

Aarhus Fysioterapi tilbyder ligeledes en del hold, herunder fysio-pilates, balancehold, seniorhold og kvindehold.

Som noget nyt er Aarhus Fysioterapi også begyndt at udbyde akupunktur.

Henvisning til fysioterapi

Såfremt du er henvist til en fysioterapeut, har Aarhus Fysioterapi en overenskomst med sygesikringen. Samtidig ydes der tilskud fra sygeforsikringen “Danmark”. Akupunktur indgår dog ikke i tilskuddet til fra sygesikringen.

Kontakter du klinikken omkring akutbehandling, vil der ikke være ventetid.

Moderne faciliteter

Aarhus Fysioterapi kan præsentere en moderne og funktionel klinik i lyse og indbydende lokaler med en rigtig behagelig atmosfære. De har en velfungerende træningssal på 120 kvadratmeter med nyt medicinsktræningsterapi-udstyr, kredsløbsmaskiner og alment træningsudstyr.

Lider du af en kronisk lidelse og nedsat funktionsevne, skal du dog ikke frygte – Aarhus Fysioterapi tilbyder også hjemmebehandling og har stor erfaring med dette.

Find Aarhus Fysioterapi

Aarhus Fysioterapi er er placeret inde i City Vest, som er centralt placeret i Aarhus V. Bor du i Aarhus, Brabrand, Åbyhøj, Aarhus V, Viby eller Tilst og omegn, er Aarhus Fysioterapi derfor et oplagt valg.

Når du ankommer til City Vest, finder du klinikken i lægegangen.

Skal du besøge Aarhus Fysioterapi, er der gratis parkering på City Vests store parkeringsplads. Er du ikke i bil, går der op til flere buslinjer direkte til klinikken, herunder 4A, 11, 12 og 113.

Du kan også besøg os på vores website lige her.

Åbningstider hos Aarhus Fysioterapi

Mandag – Fredag
7.30 – 17.30

Kontakt

Tlf.: 86 25 25 90

Åben for tidsbestilling alle hverdage 7.30 – 17.00

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Åben for tidsbestilling kl. 8:30-17:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 25 90