Øre-, Næse- Halslæge Kirsten Aggerholm i Århus V | City Vest
Læser

Øre-, Næse- Halslæge Kirsten Aggerholm

Øre-, Næse- Halslæge i Aarhus – Kirsten Aggerholm

I City Vest finder du øre-, næse- og halslæge Kirsten Aggerholm. Her er du sikret en effektiv og professionel behandling, hvis du har problemer med øre-, næse- eller halssygdomme. Uanset om du er blevet tilset af din egen læge inden besøget, vil dine symptomer blive undersøgt og diagnosticeret for at sikre, at du bliver rask så hurtigt som muligt.

Det kan betale sig at besøge speciallægen Kirsten Aggerholm, hvis du lider af snorken, stemmeproblemer, bihulebetændelse, vejrtrækningsproblemer gennem næsen eller nedsat hørelse, lugtesans og/eller smagssans. Husk at du altid skal være meget velkommen til at ringe til klinikken, hvis du har spørgsmål til behandlingsmetoder. For at forløbet bliver så behageligt som muligt, benytter Kirsten Aggerholm naturligvis de nyeste og mest skånsomme teknikker.

 

Hvor finder jeg Kirsten Aggerholms klinik?

Speciallæge i øre-, næse- og hals, Kirsten Aggerholm kan findes i lægegangen på plan 3. Husk at tage kontakt til egen læge, hvis dine symptomer forværres, så du kan blive henvist til speciallægen. Parkering er gratis på den store parkeringsplads, og der går flere buslinjer direkte til centret.

 

Kontakt Kirsten Aggerholm

Kontakt klinikken i dag på Tlf.: 86 25 00 25.

 

Hvornår har Øre-, Næse- Halsklinikken åbent?

Klinikken har særlige åbningstider i forhold til resten af City vest. Dem finder du nedenfor:

Mandag: 08.30-16.30
Tirsdag: 08.30-15.00
Onsdag:08.30-14.30
Torsdag: 08.30-14.30
Fredag: 08.30-12.00
Søn. & lør.: Lukket

 

Kirsten Agerholm er ikke den eneste læge i shoppingcentret. Du finder også speciallæge Bakthyar Baram samt lægerne Trine Brogaard og Hansskib i City Vest.

Aktuelle tilbud

Kontakt

Tlf.: 86 25 00 25


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.