SuitUp i City Vest – skræddersyede jakkesæt til mænd og kvinder

Onlinebutikken SuitUp åbner sin første fysiske butik lige her i CityVest, imellem Louis Nielsen og BARe VIN. Hos SuitUp kan du få skræddersyede jakkesæt til mænd og kvinder i alle aldre, og deres fokus ligger på kvalitet, som altid er i højsædet, når du køber et jakkesæt.

Hvem er SuitUp?

Bag SuitUp står et par friske fyre og iværksættere; Nick og Kenni. De er vokset op sammen i den vestlige del af Århus, og de ser derfor meget frem til at kunne byde kunderne velkommen i den fysiske butik i City Vest, der er et velkendt sted for dem begge.

Tøj til enhver krop

Hos SuitUp i City Vest finder du alt fra jakkesæt til skjorter og frakker, som er syet til lige netop din figur. Butikken tilbyder med andre ord custommade-tøj til både mænd og kvinder, og de forventer endda snart at kunne tilbyde endnu flere skræddersyede produkter – selvfølgelig til en fornuftig pris, som de fleste kan være med på. Du kan derfor sætte dit helt eget præg på dit tøj og få et jakkesæt, der er lavet nøjagtigt efter din smag og pasform. Som kunde hos SuitUp er du med til at vælge stof, design og ikke mindst farver. På den måde sikrer du, og butikken, at du får lige præcis dét tøj, du ønsker dig.

Holdbart og bæredygtigt tøj

Hos SuitUp er fokus ikke at overproducerer tøj og kun producere tøj i god kvalitet. Her finder du derfor 100% uld eller dét, der er bedre. På den måde får du et produkt, der er holdbart, naturligt og ikke mindst bæredygtigt! Dette gør dog ikke udvalget mindre, for butikken tilbyder nemlig over 1.000 forskellige designs af jakkesæt.

Hos SuitUp finder du altid en afslappet loungestemning, hvor der er god tid til dialog og ønsker, mens du nyder en kop kaffe eller et glas bobler. Selve måleprocessen tager i gennemsnit 10 minutter, og den udføres selvfølgelig med god komfort og behag. Dit nye tøj er herefter klar i løbet af 30 dage.

Book din tid her

Book en tid til opmåling og personlig rådgivning online på suitup.dk, eller besøg butikken i City Vest i Århus, hvor iværksætterne står klar til at hjælpe dig.

Åbningstider for SuitUp i City Vest

Åbningstider: Hverdage 10-19, lørdag 10-16 og 1. søndag i måneden 10-15.

Læs mere om SuitUp på www.suitup.dk

Aktuelle tilbud

2 for 1 på Skræddersyet skjorter

Udløber: 13. Juni 2021
Pris: 1199
Før: 2398
Spar: 1199
Køb 2 skjorter betal for 1. Giv din far en skræddersyet oplevelse. Skal far have to skjorter, eller skal i have en hver? Det bestemmer i. Kom forbi SuitUp og se vores store udvalg af metervare til skjorter. I bestemmer alle detaljerne f.eks farve på knapper eller kravene
suitup

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden
10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 61 71 75 61