City Vest Apotek i Århus

På City Vest Apotek i Århus kan du hente gode råd om alt indenfor medicin, sygdom, sundhed og velvære. Vi giver dig altid professionel og faglig rådgivning i forhold til receptpligtig medicin, håndkøbsmedicin samt andre produkter. Vi finder hurtigt, hvad du mangler, og rådgiver dig grundigt om brugen ud fra din situation, dine behov og ønsker.

Særlige åbningstider grundet omstændighederne

City Vest følger naturligvis regeringens anvisninger, og derfor lukker alle butikker fra og med d. 18. marts til og med d. 30 marts.
Føtex, Lidl, Apoteket og Slagter Stjernholm vil fortsat holde åbent, så du har mulighed for at købe dagligvarer og medicin.
Apoteket holder åbent mandag-fredag 9.30 – 19 lørdag 10 – 16

Fra medicin til vitaminer

På apoteket i Brabrand ved Århus kan du afhente din medicin på recept eller håndkøbsmedicin for eksempel smertestillende piller som panodil og ipren. Vi har naturligvis også et stort udvalg af vitaminer og mineraler.
Mange danskere supplerer kosten med bl.a. multivitaminpiller, fiskeolie og d-vitamin, hvilket du naturligvis også kan finde på vores hylder. Er du veganer, kan du supplere kosten med b12-vitamin. Er du i tvivl om doser, kan vores personale sikkert hjælpe dig.

Sundhed og helsekost

På apoteket i City Vest finder du udover kosttilskud også et bredt udvalg af produkter indenfor sundhed og helse som sunde olier, snacks og superfoods. Er du gravid eller har du en lille baby, har vi udover bestemte vitaminer til gravide bl.a. produkter som graviditetsbælter, støttestrømper og brystpumper.

Skønhed- og plejeprodukter

På City Vest Apotek finder du også et stort udvalg af produkter inden for skønhed og pleje. Vi har plejeprodukter, som er uden parfume og parabener og derfor gode for dig, der lider af eller gerne vil undgå allergi. På apoteket finder du et væld af populære hudplejemærker blandt andet A-derma, Avene, Derma, Vichy samt mange andre brands. Derudover fører vi naturligvis også Apotekets egen linje.

Hvornår har apoteket i Århus åbent?

City Vest Apoteks åbningstider er mandag til fredag kl. 10:00-19.00, lørdag kl. 10.00-16.00 og hver første søndag i måneden kl. 10:00-15:00. Her står det faguddannede personale klar til at rådgive dig om medicin og andre sundhedsprodukter. Har du akut brug for medicin uden for apotekets åbningstider, henviser vi til lægevagten eller akutmodtagelsen.

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 15 33

Email: cityvest@apoteket.dk