Louis Nielsen - briller og kontaktlinser i Århus | City Vest
Læser

Louis Nielsen

Velkommen hos Louis Nielsen

Stort udvalg af briller hos Louis Nielsen

Hos Louis Nielsen i City Vest har vi et bredt udvalg af briller, og med over 1.000 forskellige brillemodeller har vi også en brille til dig. Her finder du altid et godt tilbud på briller og solbriller. Priserne starter ved 195 kr. og det inkluderer altid enkeltstyrkeglas. Med vores 2for1 tilbud får du ovenikøbet en ekstra brille med i prisen, når du køber en brille i prisgruppen 795 kr. og opefter.

Designerbriller og solbriller

Kom ind i Louis Nielsen optiker og se vores udvalg af designerbriller og solbriller fra populære brillemærker som Tommy Hilfiger, DAY, Marc Jacobs, Karen Millen, Tiger of Sweden og mange flere. Vi fører briller fra nogle af de største brands, så du kan være sikker på at finde et brilledesign, der passer til lige din stil.

Kom ind i Loui Nielsen i City Vest og find briller eller kontaktlinser til en billig pris

Danmarks billigste kontaktlinser

Hos Louis Nielsen har vi Danmarks billigste endagslinser til 138 kr. om måneden. Det er inklusiv levering til din adresse, årlig kontaktlinsekontrol, brilleordning og meget mere. Med vores kontaktlinseabonnement kan det ikke være nemmere. Du finder også månedslinser, flerstyrke linser, linser med farve og meget mere fra mærker som Easyvision, Acuvue og Dailies.

Kom ind til optikeren og få en synstest skræddersyet til dig

Book en synsprøve i dag

Bestil tid til en synsprøve hos Louis Nielsen i City Vest og kig forbi optikeren i Århus, hvor vores team af dygtige optikere står klar til at vejlede dig om briller og kontaktlinser og give dig den bedste service. Hvad enten du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl, kan du finde de briller eller linser, der passer dig bedst.

Hvornår har Louis Nielsen åbent?

Louis Nielsen i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og 1. søndag i hver måned kl. 10-15. Kom forbi Louis Nielsen i City Vest, hvis du leder efter en optiker i Århus med stort udvalg og gode tilbud.

Aktuelle tilbud

Fødselsdagstilbud inkl. synsprøve KUN TIL 4/10

Udløber: 4. Oktober 2020
Pris: 795
Før: 1840
Spar: 1045
42 år og vi fortsætter med gode priser Fødselsdage er noget særligt, og vi synes, at det er vigtigt at fejre dagen med nogen, der er særlige for os - dig. Vi inviterer dig til at fejre vores 42 år med gode priser. Hos Louis Nielsen får du altid gratis glas, når du køber stel fra 795 kr. Vælg mellem flerstyrkeglas, farveskiftende glas eller tynde og lette glas. Spar 800 kr. Køb stel fra prisgruppe 795 kr. til 1895 kr. og få valgfrie glas med i prisen. Vælg mellem: Standard flerstyrkeglas (indeks 1,5) (værdi 800 kr.), enkeltstyrkeglas (indeks 1,5) med farveskift (værdi 800 kr.) eller tynde og lette enkeltstyrkeglas (indeks 1,6) (værdi 800 kr.). Kan ikke kombineres med andre tilbud. ©2020 Specsavers.
Louis Nielsen logo

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

1. søndag i hver måned
10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 96 32 50 79

Email: info@louisnielsen.dk


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.