Læser

Neye

NEYE i City Vest – stor taskebutik

Hos taskebutikken NEYE i Århus finder du et stort udvalg af tasker, rygsække, kufferter, punge og mange andre accessories. Den spændende taske- og læderbutik fører et stort udvalg af danske og internationalt anerkendte brands, så du helt sikkert kan finde lige den taske, du ønsker dig i vores butik. NEYE i City Vest tilbyder et stort udvalg af dametasker, punge, rygsække, mapper, kufferter m.v. fra mange kendte mærker som DKNY, AURA, Markberg, Adax, Samsonite, Delsey, Fjällräven, Eastpak, Jeva m.v.

Neye i City Vest har tasker i alle afskygninger

Mangler du en ny kuffert, skoletaske, sportstaske, rygsæk, skuldertaske, weekendtaske, computertaske, bæltetaske, mobiltaske, pusletaske, toilettaske eller clutch? Ligegyldigt hvilken type taske, du leder efter, kan du finde den i Neye i Århus.

Neye butikken i City Vest i Århus

Fra Fjällräven til Day tasker

I NEYE har vi et stort udvalg af dametasker, rygsække, mapper, kufferter m.v. fra mange kendte mærker som Aura, BelSac, Adax, Samsonite, Eastpak, Herschel, Jansport, Jeva, Aries og mange andre.

Vi har alt lige fra den praktiske Fjällräven rygsæk og vandafvisende rygsæk fra Rains til den populære shopper taske fra Day by Birger et Mikkelsen og fine clutches og andre festtasker fra brands som Markberg og DKNY.

En taske fra Fjällräven i Neye butikken i Århus

Penalhuse, punge og nøgleringe

Hos NEYE i Århus har vi ikke kun tasker, men også et stort udvalg af accessories. Mangler du en pung, penalhus, nøglering, kortholder, paraply eller lækre skindhandsker, solbriller, tørklæder og strømper kan du købe det her i NEYE butikken.

Om NEYE butikkerne

Som førende specialforretning indenfor lædervarer, fokuserer NEYE på god kundeservice, nyeste trends og mode, aktuelle varer, samt god kvalitet i forhold til pris. I NEYE tilbyder vi landsdækkende bytteservice i vores butikker.
NEYE butikkerne er ejet af NEYE-fonden, der i 40 år har doneret sit overskud til kræftforskningen i Danmark. Vi glæder os til at se dig i NEYE butikken i City Vest.

Hvornår har NEYE i City Vest åbent?

NEYE i Brabrand har åbent mandag til fredag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-16. Kom ind i butikken og se vores store udvalg af kufferter, skoletasker, skuldertasker og andre tasker.

Fra tid til anden har City Vest særlige åbningstider i forbindelse med helligdage, udsalgsperioder og diverse begivenheder. Du bør derfor altid tjekke dagens officielle åbningstider her, så du ikke tager til NEYE i City Vest forgæves.

Kufferter, tasker, læderaccessories i Neye i Århus

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Lukket

Kontakt

Tlf.: 86 25 12 44

Email: kundeservice@neye.dk