Læser

NEYE

SMARTE TASKER HOS NEYE I ÅRHUS

Hos NEYE i Århus’ hyggelige storcenter City Vest finder du et stort udvalg af tasker, rygsække, kufferter, punge og mange andre accessoires. Den spændende taske- og læderbutik fører et stort udvalg af danske og internationalt anerkendte brands, så du helt sikkert kan finde lige den taske, du ønsker dig. NEYE tilbyder et stort udvalg af dametasker, punge, rygsække, mapper, kufferter m.v. fra mange kendte mærker som DKNY, Aura, Markberg, Adax, Samsonite, Delsey, Fjällräven, Eastpak, Jeva m.v.

Læs mere og se aktuelle tilbud på neye.dk

PROFESSIONELT OG IMØDEKOMMENDE PERSONALE

Det er afgørende, at du ikke går forgæves, når du besøger NEYE i City Vest – med imødekommende og kvalificeret ekspedition sørger vi for, at du får en god shoppeoplevelse.

Personalet hos NEYE ønsker altid at yde den bedste service, så du finder det rigtige produkt til dig selv, fødselaren eller en helt tredje.

Neye butikken i City Vest i Århus

FRA FJÄLLRÄVEN TIL DAY TASKER

NEYE i City Vest har tasker i alle afskygninger. Mangler du en ny kuffert, skoletaske, sportstaske, rygsæk, skuldertaske, weekendtaske, computertaske, bæltetaske, mobiltaske, pusletaske, toilettaske eller clutch? Ligegyldigt hvilken type taske, du leder efter, kan du finde den i NEYE i Århus.

NEYE har alt lige fra den praktiske Fjällräven rygsæk eller vandafvisende rygsæk fra Rains til den populære shopper fra DAY et. Du finder også fine clutches og andre smukke selskabstasker fra brands som Markberg og DKNY.

En taske fra Fjällräven i Neye butikken i Århus

PENALHUSE, PUNGE OG NØGLERINGE

Hos NEYE i Århus finder du ikke kun tasker, men også et stort udvalg af accessoires. Mangler du en pung, penalhus, digital accessoires, nøglering, kortholder, paraply, strømper eller lækre skindhandsker finder du også det hos NEYE.

OM NEYE BUTIKKERNE

Som førende specialforretning indenfor lædervarer, fokuserer NEYE på de nyeste trends og mode. God kvalitet er altid i højsædet samt den gode pris og ikke mindst den altid gode kundeservice. NEYE tilbyder landsdækkende returret på 30 dage, på varer købt i butik eller på neye.dk såfremt kvittering eller ordrebekræftelse medbringes.

NEYE er fondsejet, hvilket betyder, at lige meget hvad du køber i NEYE, så går overskuddet ikke til aktionærer, men i stedet til kræftforskning. NEYE-Fonden har således doneret sit overskud til forskellige forskningsprojekter og professorater siden 1977 – lokale såvel som nationale – alle med det formål at forske i kræft og forebygge sygdommen.

NEYES ÅBNINGSTIDER I CITY VEST

NEYE i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og første søndag i måneden kl. 10-15. Kom ind i butikken og se det store udvalg af kufferter, skoletasker, skuldertasker og meget mere.

Kufferter, tasker, læderaccessories i Neye i Århus

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 12 44

Email: kundeservice@neye.dk