Normal butik Århus - mærkevarer til kopivarepriser | City Vest
Læser

Normal

Normal i City Vest – en butik fyldt med billige basisvarer

I Normal-butikken i City Vest finder du et stort udvalg af mærkevarer til nedsat pris. Du kan spare helt op til 30-60% på basisvarer som bl.a. rengøring, parfume, deodoranter, kontorartikler, kosmetik, helse og meget andet.

Mærkevarer til billige penge

Hos Normal i Århus V sælger vi mærkevarer til faste laver underpriser – hver dag. Vi fører populære brands som for eksempel Max Factor, Elizabeth Arden, Garnier, Schwarzkopf, L’oréal, Aussie, Maybelline, Colgate, Gillette, Ajax, Vanish og Whiskas. Sortimentet skifter, så du aldrig keder dig, når du går på opdagelse i butikken.

Normals butik i City Vest
Produkter til personlig pleje i Normal

Dagligvarer fra rengøring til dyremad

Hos Normal-butikken i Århus har vi et bredt udvalg af dagligvarer som for eksempel rengøringsprodukter, tandpasta, tandbørster og kontorartikler. Vi har også et stort udvalg af slik og produkter inden for helse. Mangler du dyremad, har vi for eksempel kattemad fra Whiskas.

I bil eller bus? Sådan finder du vej til City Vest.

Parfume, kosmetik og barbergrej

I Normal har masser af produkter indenfor personlig hygiejne, skønhed, kropspleje og dufte: På hylderne finder du blandt andet cremer, make-up, shampoo, balsam, hårkure og andre hårprodukter. Deodoranter og parfumer fra populære mærker som for eksempel Elizabeth Arden finder du også i Normal-butikken i City Vest.

Vi har flere forskellige produkter til hårfjerning, for eksempel barbergrej, barberskum og barbergel fra Gillette. Foretrækker du en voksbehandling frem for skraber og barberblade, så finder du også voksstrips og hårfjerningscreme fra Veet.

Alt i skønhedsprodukter og hudpleje til mænd og kvinder
Personlig pleje til Normale priser i Aarhus

Mærkevarer fra udlandet

Du kan shoppe mange kendte mærkevarer i Normal, men du finder også hele tiden nye, spændende varer. Måske er du allerede stødt på nogle af varerne i udlandet? Dine favoritter fra udlandet er ofte svære at få fat i, men i Normal-butikken i Århus finder du mange populære mærkevarer og produkter, som du ikke finder andre steder.

Normals åbningstider

Normal i City Vest har åbent alle dage og følger City Vests sædvanlige åbningstider. Besøg Normal og spar op til 60% på populære basisvarer og mærkevarer. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Aktuelle tilbud

Husk batterier🔋

Udløber: 2. December 2020
Husk batterier til ungernes legetøj, lyskæden og din gamle ghettoblaster 🔋🎁🎄 ◾ Kodak batterier: 20 kr.⠀ ◾ Duracell batterier: 29 kr. Kom forbi NORMAL og find hele vores juleudvalg.

Alt til indpakning🎁

Udløber: 30. November 2020
Pris: 10
Gaver skal der til, og vi har selvfølgelig også gaveindpakning hos NORMAL. Står du og mangler den helt rigtige indpakning til dine mange flotte pakker, skal du ikke kigge længere end vores butikker🎁🌲🎅

Hent app. Tilføj kort. Få gave!

Udløber: 8. November 2020
Har du fået hentet NORMAL-appen? Ellers er det vist på tide, at du gør det... Der venter nemlig en GAVE til dig, når du har tilføjet dit betalingskort derinde 😊

Kom i NORMAL og se vores store udvalg af julekalendere🍫🎅

Udløber: 9. November 2020
STOP! "Jeg har alt for mange chokoladejulekalendere!" - Sagde ingen. Nogensinde. 🎅🍫 Kom i NORMAL og se vores store udvalg af julekalendere.

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 22 20 79 76

Email: Cityvest@normal.dk


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.