Læser

Normal

Normal i City Vest – en butik fyldt med billige basisvarer

I Normal-butikken i City Vest finder du et stort udvalg af mærkevarer til nedsat pris. Du kan spare helt op til 30-60% på basisvarer som bl.a. rengøring, parfume, deodoranter, kontorartikler, kosmetik, helse og meget andet.

Mærkevarer til billige penge

Hos Normal i Århus V sælger vi mærkevarer til faste laver underpriser – hver dag. Vi fører populære brands som for eksempel Max Factor, Elizabeth Arden, Garnier, Schwarzkopf, L’oréal, Aussie, Maybelline, Colgate, Gillette, Ajax, Vanish og Whiskas. Sortimentet skifter, så du aldrig keder dig, når du går på opdagelse i butikken.

Normals butik i City Vest
Produkter til personlig pleje i Normal

Dagligvarer fra rengøring til dyremad

Hos Normal-butikken i Århus har vi et bredt udvalg af dagligvarer som for eksempel rengøringsprodukter, tandpasta, tandbørster og kontorartikler. Vi har også et stort udvalg af slik og produkter inden for helse. Mangler du dyremad, har vi for eksempel kattemad fra Whiskas.

I bil eller bus? Sådan finder du vej til City Vest.

Parfume, kosmetik og barbergrej

I Normal har masser af produkter indenfor personlig hygiejne, skønhed, kropspleje og dufte: På hylderne finder du blandt andet cremer, make-up, shampoo, balsam, hårkure og andre hårprodukter. Deodoranter og parfumer fra populære mærker som for eksempel Elizabeth Arden finder du også i Normal-butikken i City Vest.

Vi har flere forskellige produkter til hårfjerning, for eksempel barbergrej, barberskum og barbergel fra Gillette. Foretrækker du en voksbehandling frem for skraber og barberblade, så finder du også voksstrips og hårfjerningscreme fra Veet.

Alt i skønhedsprodukter og hudpleje til mænd og kvinder
Personlig pleje til Normale priser i Aarhus

Mærkevarer fra udlandet

Du kan shoppe mange kendte mærkevarer i Normal, men du finder også hele tiden nye, spændende varer. Måske er du allerede stødt på nogle af varerne i udlandet? Dine favoritter fra udlandet er ofte svære at få fat i, men i Normal-butikken i Århus finder du mange populære mærkevarer og produkter, som du ikke finder andre steder.

Normals åbningstider

Normal i City Vest har åbent alle dage og følger City Vests sædvanlige åbningstider. Besøg Normal og spar op til 60% på populære basisvarer og mærkevarer. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Aktuelle tilbud

Væmmelig vinter i NORMAL🥶🥶

Udløber: 7. Februar 2021
De kolde måneder kan være hyggelige... men de kan også gøre alt tørt og trist! Heldigvis har vi en lang række produkter i NORMAL, der kan hjælpe dig igennem en væmmelig vinter

Husker du dine vitaminer i vintermånederne?🤧

Udløber: 7. Februar 2021
Pris: 117
Husker du dine vitaminer? I NORMAL har vi stort set vitaminer til alt — og altid til faste lave priser 😊

Køb dine muskler tilbage i NORMAL! 💪

Udløber: 7. Februar 2021
Du er måske en af dem, der allerede har givet op på dit nytårsforsæt... Men det er aldrig for sent at komme i gang igen! Køb dine muskler tilbage i NORMAL 💪

M&M's Crispy 😍🍫

Udløber: 31. Januar 2021
Sprød kiks overtrukket med chokolade - findes der en bedre kombination? 🍫⠀ ⠀ I NORMAL kan altid finde din favorit M&M's pose 😋⠀

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 22 20 79 76

Email: Cityvest@normal.dk