Læser

Normal

Normal i City Vest – en butik fyldt med billige basisvarer

I Normal-butikken i City Vest finder du et stort udvalg af mærkevarer til nedsat pris. Du kan spare helt op til 30-60% på basisvarer som bl.a. rengøring, parfume, deodoranter, kontorartikler, kosmetik, helse og meget andet.

Mærkevarer til billige penge

Hos Normal i Århus V sælger vi mærkevarer til faste laver underpriser – hver dag. Vi fører populære brands som for eksempel Max Factor, Elizabeth Arden, Garnier, Schwarzkopf, L’oréal, Aussie, Maybelline, Colgate, Gillette, Ajax, Vanish og Whiskas. Sortimentet skifter, så du aldrig keder dig, når du går på opdagelse i butikken.

Normals butik i City Vest
Produkter til personlig pleje i Normal

Dagligvarer fra rengøring til dyremad

Hos Normal-butikken i Århus har vi et bredt udvalg af dagligvarer som for eksempel rengøringsprodukter, tandpasta, tandbørster og kontorartikler. Vi har også et stort udvalg af slik og produkter inden for helse. Mangler du dyremad, har vi for eksempel kattemad fra Whiskas.

I bil eller bus? Sådan finder du vej til City Vest.

Parfume, kosmetik og barbergrej

I Normal har masser af produkter indenfor personlig hygiejne, skønhed, kropspleje og dufte: På hylderne finder du blandt andet cremer, make-up, shampoo, balsam, hårkure og andre hårprodukter. Deodoranter og parfumer fra populære mærker som for eksempel Elizabeth Arden finder du også i Normal-butikken i City Vest.

Vi har flere forskellige produkter til hårfjerning, for eksempel barbergrej, barberskum og barbergel fra Gillette. Foretrækker du en voksbehandling frem for skraber og barberblade, så finder du også voksstrips og hårfjerningscreme fra Veet.

Alt i skønhedsprodukter og hudpleje til mænd og kvinder
Personlig pleje til Normale priser i Aarhus

Mærkevarer fra udlandet

Du kan shoppe mange kendte mærkevarer i Normal, men du finder også hele tiden nye, spændende varer. Måske er du allerede stødt på nogle af varerne i udlandet? Dine favoritter fra udlandet er ofte svære at få fat i, men i Normal-butikken i Århus finder du mange populære mærkevarer og produkter, som du ikke finder andre steder.

Normals åbningstider

Normal i City Vest har åbent alle dage og følger City Vests sædvanlige åbningstider. Besøg Normal og spar op til 60% på populære basisvarer og mærkevarer. Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Aktuelle tilbud

SHOTT Sirup ☕😍

Udløber: 30. April 2021
Pris: 28
Trænger kaffen på hjemmekontoret til at blive piftet op? Så skulle du prøve SHOTT kaffesirup. Kaffesirupperne fås i fire forskellige varianter: Saltet karamel, Vanilje, Karamel og Hasselnød. Tag forbi NORMAL, hvor du igen kan finde de populære sirupper ☕😀

Lækre is 🍧🍧

Udløber: 2. Maj 2021
Er din fryser klar til, at forårssolen snart rammer landet? Og med det mener vi selvfølgelig, om du har fået fryseren fyldt op med de lækreste is? Tag et smut forbi NORMAL, og se hele udvalget af lækre is 🍧🍧

Forårsklar 🌞🌞

Udløber: 21. Maj 2021
Foråret nærmer sig, og hos NORMAL kan du finde alt det, du lige står og mangler for at blive helt og aldeles forårsklar. Vi har masser af produkter til shaving, så du kan smide vinterpelsen, og til fødderne, som snart skal se dagens lys igen og luftes i fine sandaler. Og hvis du kun er et enkelt trin på kulørskalaen fra at være helt usynlig, så kan du også finde produkter, der hjælper den solbrune glød lidt på vej.

MY makeup børster

Udløber: 16. Maj 2021
Trænger du til nye makeup børster? Et bredt udvalg af MY makeup børster er landet i butikkerne. Kom ind i NORMAL og find din nye yndlingsbørste til blandt andet pudder, blush og foundation.

Nyheder fra Copenhagen Health

Udløber: 23. Maj 2021
Pris: 99
Nu kan du finde to slags kollagenpulver fra Copenhagen Health i NORMAL, som kan bidrage til dannelsen af kollagen. Kosttilskuddet kan bidrage til mere spændstig hud, reducering af rynker, og til at holde huden sund og smidig 😊 Find nyhederne fra Copenhagen Health næste gang du besøger NORMAL 😊

Beauty Force - find din indre skønhed

Udløber: 28. Maj 2021
Det er ingen hemmelighed, at skønhed (også) kommer indefra, og med et kosttilskud, der bidrager til at styrke hår, hud og negle, er du rigtig godt på vej 🥰 Find Silica Boost fra Beauty Force næste gang du besøger NORMAL.

Forårsklar med NORMAL

Udløber: 4. Juni 2021
Vi er mange, der glæder os til at se solen igen... Men selvom det ikke er sommer endnu, er det stadig vigtigt at huske solcremen 🌞 Hos NORMAL kan du selvfølgelig finde solcreme til hele familien 🌞

Ny serie fra Aussie 😍

Udløber: 16. Maj 2021
Sig farvel til spaltede spidser med den nye SOS Save My Lengths-serie fra Aussie, som du nu kan få i NORMAL! Alle produkter i serien er beriget med australske superfoods, som både fugter, blødgør og styrker håret og gør det lækkert og glansfuldt 😍

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 22 20 79 76

Email: Cityvest@normal.dk