Læser

Normal

Normal i City Vest – en butik fyldt med billige basisvarer

I Normal-butikken i City Vest finder du helt normale varer til unormale priser. Vores sortiment omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Du kan spare helt op til 30-60% på basisvarer som bl.a. rengøring, parfume, deodoranter, kontorartikler, kosmetik, helse og meget andet. Kort sagt, så finder du alle de ting, som du ikke kan undvære i din hverdag, og som helst ikke må mangle på hylderne derhjemme!

Mærkevarer til billige penge

Hos Normal i Århus V sælger vi mærkevarer til faste laver underpriser – hver dag. Vi fører populære brands som for eksempel Max Factor, Elizabeth Arden, Garnier, Schwarzkopf, L’oréal, Aussie, Maybelline, Colgate, Gillette, Ajax, Vanish og Whiskas. Sortimentet skifter, så du aldrig keder dig, når du går på opdagelse i butikken.

Normals butik i City Vest
Produkter til personlig pleje i Normal

Dagligvarer fra rengøring og dyremad

Hos Normal-butikken i Århus V har vi et bredt udvalg af dagligvarer som for eksempel rengøringsprodukter, tandpasta, tandbørster og kontorartikler. Vi har også et stort udvalg af slik og produkter inden for helse, og du finder også altid vand og andre læskende drikkevarer, som opbevares på køl, så du kan nyde dem direkte efter, du kommer ud af butikken. 

Mangler du dyremad, har vi for eksempel kattemad fra Whiskas og et udvalg af godbidder og tyggeben til hunden.

Parfume, kosmetik og barbergrej

I Normal har masser af produkter indenfor personlig hygiejne, skønhed, kropspleje og dufte: På hylderne finder du blandt andet cremer, make-up, shampoo, balsam, hårkure og andre hårprodukter. Deodoranter og parfumer fra populære mærker som for eksempel Elizabeth Arden finder du også i Normal-butikken i City Vest.

Vi har flere forskellige produkter til hårfjerning, for eksempel barbergrej, barberskum og barbergel fra Gillette. Foretrækker du en voksbehandling frem for skraber og barberblade, så finder du også voksstrips og hårfjerningscreme fra Veet.

Alt i skønhedsprodukter og hudpleje til mænd og kvinder
Personlig pleje til Normale priser i Aarhus

Mærkevarer fra udlandet

Du kan shoppe mange kendte mærkevarer i Normal, men du finder også hele tiden nye, spændende varer. Måske er du allerede stødt på nogle af varerne i udlandet? Dine favoritter fra udlandet er ofte svære at få fat i, men i Normal-butikken i Århus V finder du mange populære mærkevarer og produkter, som du ikke finder andre steder.

En ny oplevelse i NORMAL hver gang

NORMAL er meget mere end bare faste lave priser på kendte mærkevarer. Hos os skal der nemlig altid være en ny og unik oplevelse, hver gang du besøger vores butik. Derfor er der i NORMAL – ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer – hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske for dig. Lad dig inspirere gennem butikslabyrinten og gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands.

Normals åbningstider

Besøg Normal og spar op til 60% på populære basisvarer og mærkevarer. Hold dig opdateret på www.normal.dk – og følg NORMAL på Facebook og Instagram.

Normal i City Vest har åbent alle dage og følger City Vests åbningstider. Besøger du Normal i City Vest i bil eller bus? Sådan finder du vej til City Vest

Vi glæder os til at se dig i vores butik i Aarhus V!

Aktuelle tilbud

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 22 20 79 76

Email: Cityvest@normal.dk