Synoptik – briller og kontaktlinser i kvalitet til lave priser

Hos Synoptik i City Vest i Århus gør vi alt for, at vores kunder skal være tilfredse. Derfor er alle vores briller og stel samt kontaktlinser i meget høj kvalitet – og priserne er til at betale. Vores autoriserede optikere og brillestylister er alle specielt udvalgt til at leve op til Synoptiks høje standard. Vi kalder det for Synoptik kvalitet til super skarpe priser.

Oakley, Gucci og Ray-Ban solbriller

Hos Synoptik finder du nogle af de største brands inden for brillestel og det gælder også solbriller. I vores butik finder du solbriller til mænd og solbriller til damer fra kendte mærker som for eksempel Ray-Ban, Gucci, Burberry, Marc Jacobs og Oakley. Alle vores solbriller giver dig 100% UV-beskyttelse, og har du problemer med synet, kan du også få solbriller med styrke.

Butiksfacade for Synoptik City Vest
Briller til damer synoptik

Brillestel og brilleglas i topkvalitet

Hos Synoptik har vi styr på brillemoden og vores flinke personale hjælper dig med at finde lige det stel, der passer til dit ansigt og stil samt dine behov. Udover herrebriller og damebriller har vi også børnebriller. Hos os får du brilleglas af højeste kvalitet, og uanset om du vælger glas med enkeltstyrke eller flerstyrke har vi glas i alle prisklasser.

Kontaktlinser og kontaktlinseabonnement

Er du i tvivl om linser er noget for dig? Vores optikere giver dig altid den bedste rådgivning og hos Synoptik kan du altid prøve dine kontaktlinser gratis i 10 dage, inden du bestemmer dig. Vi har fleksible kontaktlinseabonnementer, som giver dig mulighed for at vælge kontaktlinser på fuld tid eller som supplement til dine briller.

Find vej til os her.

Synoptik herrebriller århus
Solbriller i Synoptik Århus

Få en gratis synstest

Hos Synoptik tilbyder vi en lang række Synoptiske Fordele, som gør det nemt billigt og trygt at være kunde hos os. For eksempel tilbyder Synoptik som den eneste optiker en udvidet synstest, som samtidig indeholder et udførligt sundhedstjek. Synsprøver giver et billede af din synsfunktion og kan afsløre eventuelle tegn på øjensygdomme. Prøven koster 298 kr. og bliver naturligvis udført af vores autoriserede optikere.

Synoptiks åbningstider i City Vest

Synoptik i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 samt første søndag i måneden kl. 10:00 – 15:00. Kom forbi vores butik i Århus, hvis du mangler et par nye fede Ray-Ban solbriller eller du er i tvivl, om du skal have briller eller kontaktlinser.

Aktuelle tilbud

Introduktionstilbud Spar op til 33 %

Udløber: 30. December 2020
Kunne du tænke dig briller og kontaktlinser på abonnement? Så slå til nu, hvor du kan spare op til 33 %. På den måde kan du spare penge på dit abonnement hver eneste måned. Tilbud gælder t.o.m. 30.12.20 for briller/kontaktlinser ved abonnement. Rabat på briller gives før beregning af leje. Bindingsperiode for abo. 6 mdr. Mindstepris i perioden 450 kr. Kan benyttes af alle, der ikke har haft Synoptik abo. de seneste 3. mdr. og kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud. Læs mere: https://www.synoptik.dk/kundefordele/brilleabonnement

Black Week i Synoptik

Udløber: 28. November 2020
Spar 33% på briller, glas, solbriller og kontaktlinser i 6 mdr. frem til 28.11.20. Kan benyttes af alle, der ikke har haft Synoptik abo. de seneste 3. mdr., og kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud. Link: https://www.synoptik.dk/tilbud/black-friday

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden
10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 39 61