Synoptik – briller og kontaktlinser i kvalitet til lave priser

Hos Synoptik i City Vest i Århus gør vi alt for, at vores kunder skal være tilfredse. Derfor er alle vores briller og stel samt kontaktlinser i meget høj kvalitet – og priserne er til at betale.

Vores autoriserede optikere og brillestylister er alle specielt udvalgt til at leve op til Synoptiks høje standard. Vi kalder det for Synoptik kvalitet til super skarpe priser.

Hos Synoptik i City Vest har vi fokus på den gode oplevelse og tilbyder en masse services, som hjælper dig med at passe godt på dit syn.

Udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser

I vores butik kan du altid vælge imellem et stort udvalg af briller, kontaktlinser og solbriller. Du finder designerstel fra både Ray-Ban, Gucci, Marc Jacobs, Oakley og mange flere. Vi tilbyder briller i alle prisklasser uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller rådgivning. Vi har også altid årets største tendenser og klassikere inden for solbriller både med og uden styrke. Uanset hvad du søger, er vores stylister dygtige til at finde stel, der passer bedst til din ansigtsform og til dig som type. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med kontaktlinser, hvad enten du foretrækker endagslinser, 14-dagslinser eller månedslinser.

Butiksfacade for Synoptik City Vest
Briller til damer synoptik

Synstest og Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek

Den gode rådgivning er vigtig for et resultat, du kan være tilfreds med. Du er altid velkommen til at kigge ind for at få lavet en gratis synstest, som ikke kræver tidsbestilling. Og som den eneste optiker i landet tilbyder vi desuden en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Her undersøger vores autoriserede optikere dine øjne grundigt og kan desuden se evt. sygdomstegn, som kan påvirke din sundhed og livskvalitet. Synsprøven bestiller du tid til enten i butikken eller online.

Abonnement på kontaktlinser og briller

Hos Synoptik i City Vest tilbyder vi en lang række forskellige kontaktlinseabonnementer. Med i abonnementet får du gratis kontaktlinsetjek, rabat på briller og solbriller mm. Vi tilbyder også vores Brilleabonnement All-Inclusive, hvor du kan vælge tre briller med din styrke til en fast månedlig leje. Det betyder, at du frit kan sammensætte dit brillemiks, så du fx har en almindelig brille, en sportsbrille og en solbrille med din styrke. Og ændrer styrken sig, skifter vi dine glas gratis.

 

Find vej til os her.

Synoptik herrebriller århus
Solbriller i Synoptik Århus

Vi tager dit syn alvorligt

Hos Synoptik tager vi dit syn alvorligt, uanset om du har brug for læsebriller, skærmbriller, kontaktlinser, solbriller med styrke eller bare et godt råd. Se, hvad vi kan tilbyde dig på synoptik.dk

Synoptiks åbningstider i City Vest

Synoptik følger City Vests åbningstider. Kom forbi vores butik i Århus, hvis du mangler et par nye fede Ray-Ban solbriller eller du er i tvivl, om du skal have briller eller kontaktlinser.

 

Synoptik – Vi ta’r dit syn alvorligt

Aktuelle tilbud

Få briller til 1.931,-

Udløber: 31. Marts 2021
Synoptik har passet på dit syn siden 1931. I dag får du glæde af 90 års viden og ekspertise. Vi fejrer jubilæet med et godt tilbud. Du får nemlig frit valg mellem alle vores briller til kun 1.931,-. Det gælder alle briller og solbriller inkl. Basic enkeltstyrkeglas frem til 31.03.2021. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden
10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 39 61