Synoptik i Åhus | Briller, linser og solbriller | Optiker i City Vest

Synoptik – briller og kontaktlinser i kvalitet til lave priser

Hos Synoptik i City Vest i Århus gør vi alt for, at vores kunder skal være tilfredse. Derfor er alle vores briller og stel samt kontaktlinser i meget høj kvalitet – og priserne er til at betale. Vores autoriserede optikere og brillestylister er alle specielt udvalgt til at leve op til Synoptiks høje standard. Vi kalder det for Synoptik kvalitet til super skarpe priser.

Oakley, Gucci og Ray-Ban solbriller

Hos Synoptik finder du nogle af de største brands inden for brillestel og det gælder også solbriller. I vores butik finder du solbriller til mænd og solbriller til damer fra kendte mærker som for eksempel Ray-Ban, Gucci, Burberry, Marc Jacobs og Oakley. Alle vores solbriller giver dig 100% UV-beskyttelse, og har du problemer med synet, kan du også få solbriller med styrke.

Butiksfacade for Synoptik City Vest
Briller til damer synoptik

Brillestel og brilleglas i topkvalitet

Hos Synoptik har vi styr på brillemoden og vores flinke personale hjælper dig med at finde lige det stel, der passer til dit ansigt og stil samt dine behov. Udover herrebriller og damebriller har vi også børnebriller. Hos os får du brilleglas af højeste kvalitet, og uanset om du vælger glas med enkeltstyrke eller flerstyrke har vi glas i alle prisklasser.

Kontaktlinser og kontaktlinseabonnement

Er du i tvivl om linser er noget for dig? Vores optikere giver dig altid den bedste rådgivning og hos Synoptik kan du altid prøve dine kontaktlinser gratis i 10 dage, inden du bestemmer dig. Vi har fleksible kontaktlinseabonnementer, som giver dig mulighed for at vælge kontaktlinser på fuld tid eller som supplement til dine briller.

Find vej til os her.

Synoptik herrebriller århus
Solbriller i Synoptik Århus

Få en gratis synstest

Hos Synoptik tilbyder vi en lang række Synoptiske Fordele, som gør det nemt billigt og trygt at være kunde hos os. For eksempel tilbyder Synoptik som den eneste optiker en udvidet synstest, som samtidig indeholder et udførligt sundhedstjek. Synsprøver giver et billede af din synsfunktion og kan afsløre eventuelle tegn på øjensygdomme. Prøven koster 298 kr. og bliver naturligvis udført af vores autoriserede optikere.

Synoptiks åbningstider i City Vest

Synoptik i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 samt første søndag i måneden kl. 10:00 – 15:00. Kom forbi vores butik i Århus, hvis du mangler et par nye fede Ray-Ban solbriller eller du er i tvivl, om du skal have briller eller kontaktlinser.

Aktuelle tilbud

Sidste chance 31. Oktober

Udløber: 31. Oktober 2020
Pris: 33% rabat på alle glas
Spar: Spar op til 2800,-
Slutspurt på glastilbud Sidste chance 31. Oktober

Er det tid til nye glas?

Udløber: 31. Oktober 2020
Spar: 33% på alle vores bedste glas
Rigtig mange venter for længe med at få skiftet glas. Er det på tide for dig? Lige nu får du din synsprøve gratis. Tilbuddet gælder frem til 01.11.2020. Kan kombineres med 33% rabat på glas fra Guld til Diamant.

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden
10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 25 39 61


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.