Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

OneFone

OneFone i City Vest er eksperter i reparationer af telefoner, tablets og computere. Har din iPhone fået smadret skærmen, og vil du have den repareret hurtigt? Så er du kommet til rette sted. Hos OneFone i City Vest i Brabrand udfører vi reparationer af iPhone, iPad, Samsung, LG, HTC, Nokia og Sony smartphones. Vi reparerer din mobiltelefon hurtigt og billigt, og du behøver ikke at bestille tid, men kan komme ind direkte fra gaden.

FÅ LAVET NY SKÆRM OG SKÆRMBESKYTTELSE

Har du tabt din mobil, og er skærmen ødelagt, så er hjælpen heldigvis nær. Hos OneFone laver vi mange reparationer af ødelagte skærme på smartphones, så du kan trygt overlade din telefon i vores hænder. Du kan også få skærmbeskyttelse til din smartphone, så du mindsker risikoen for at få din skærm ødelagt.

REPARATION AF SMARTPHONES I TOPKVALITET

Vi reparerer alle slags mobiltelefoner billigt og hurtigt. Hos OneFone har vi de bedste teknikere, så du kan være sikker på at få en reparation af højeste kvalitet. Vores teknikere har mange års erfaring indenfor reparation af Apple-produkter som computere, tablets og smartphones. Vi bruger kun kvalitetsdele.

HURTIG REPARATION AF DIN SMARTPHONE

OneFone i City Vest ved, hvor irriterende det er, at skulle undvære sin telefon. Derfor gør vi naturligvis vores bedste for at fikse din smartphone hurtigst muligt. En typisk reparation tager kun 30 minutter. Du kan altid ringe til os for at forhøre dig om dit problem eller sende os en mail – vi bestræber os på at svare dig inden for 24 timer.

REPARATION AF IPAD OG COMPUTER

Har du problemer med din iPad, Macbook eller iMac, kan OneFone også hjælpe dig. Vi kan fejlsøge og reparere din computer, og vi udfører udskiftning af tastatur, harddiske, skærm og mange andre dele. Vi hjælper også med opdateringer, installation af systemer eller opgradering af RAM. Vil du have opgraderet din harddisk til den nye hurtige SSD harddisk, er vi også behjælpelige med det.

HVORNÅR HAR ONEFONE I BRABRAND ÅBENT?

OneFone i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og første søndag i måned kl. 10-15. Leder du efter et godt og billigt sted at få repareret din iPhone, iPad, smartphone eller computer i Brabrand , er OneFone i City Vest stedet at besøge.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til OneFone i City Vest her.

Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: