Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

ONLY 

I Only-butikken finder du smart dametøj til modebevidste piger og kvinder. I vores butik med modetøj finder du must have-items og tøj, der er inspireret af internationale trends til overkommelige priser. Kom forbi Onlys butik i Aarhus’ hyggelige center City Vest og find det perfekte outfit.

FLOTTE HVERDAGSKJOLER OG FESTKJOLER

I Only har vi altid et stort udvalg af fine, feminine kjoler. Kom forbi vores butik og se vores udvalg af forskellige kjoler. Er du til korte eller lange kjoler, med blomsterprint, slå-om kjoler, blondekjoler eller noget helt andet? I Only kan du helt sikkert finde en kjole, der matcher din stil, hvad enten det er en kjole til fest eller hverdag, du leder efter.

FRA DUNJAKKER TIL SOMMERJAKKER

Leder du efter en smart jakke? I Only kan du finde forårsjakker, sommerjakker, efterårsjakker og vinterjakker til kvinder alt efter sæson. Hold varmen med en termojakke eller cool dunjakke eller prøv en sej læderjakke, ruskindsjakke, blazer, pelsjakke eller cowboyjakke. En klassisk trenchcoat går aldrig af mode, så besøg vores tøjbutik og se udvalget af jakker og frakker til damer.

SHORTS, JEANS OG BUKSER

Hos Only kan du finde jeans i alle afskygninger: Højtaljede og lavtaljede jeans, skinny jeans, der sidder stramt, afslappede og løse mom jeans og boyfriend jeans samt “slidte” jeans med huller. I butikken har vi også jeggings, shorts og bukser med og uden print samt buksedragter.

TOPPE, T-SHIRTS, BLUSER OG SWEATRE

Mangler du en sød overdel, er du kommet til rette sted hos Only’s butik i City Vest i Brabrand. Vi har både enkle basic t-shirts, søde toppe med og uden print, pæne skjorter, cool sweatshirts, cardigans og striktrøjer.

HVEM ER ONLY?

Only er et internationalt fashionbrand, der er specialiseret i at skabe denim-designs til unge kvinder, der elsker fashion. Only stræber mod at gøre det let for kvinder at skabe en unik og personlig stil ved at fokuserer på cool designs og kvalitetsmaterialer ud fra tidens trends. Det cool modetøj sælges i dag i mere end 4.500 butikker på verdensplan. Only ejes af koncernen, Bestseller.

SMYKKER, TØRKLÆDER OG ANDRE ACCESSORIES

I Only har vi masser af trendy smykker som halskæder og øreringe til priser, hvor alle kan være med. Tørklæder, pandebånd, bælter, tasker og clutches kan du også købe i vores butik i Århus.

ONLY’S ÅBNINGSTIDER I CITY VEST

Only i City Vest i Århus har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 og første søndag i måneden 10-15. Kom forbi vores modetøjsbutik i Århus, hvis du leder efter et par cool jeans, en sød kjole eller en smart jakke.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til Only i City Vest her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: