Briller, solbriller og kontaktlinser

 

I shoppingcentret kan du også købe et bredt udvalg af briller til alle behov. Her er alt fra læsebriller til modebriller og brilleglas med lidt og meget styrke. Er du i tvivl om, hvilken styrke du skal have, eller skal du have briller for første gang? I brillebutikkerne kan du få taget en synesprøve, så du kan få de helt rigtige briller. Butikkerne forhandler selvfølgelig også solbriller til både ham, hende og børnene. Her er alt fra de klassiske Ray-Ban og pilotbriller til sportsbriller og modens mest populære solbriller i mange forskellige prisklasser. Besøg City Vest og prøv dine favoritter i vores butikker med briller.


Måske du også kunne være interesseret i

Boligindretning, isenkram & interiør butikker i Århus | City Vest

Bolig

Besøg boligbutikkerne i City Vest med alt i boligindretning, interiør og isenkram. Lige fra Søstrene Grene til Imerco og Kop & Kande.

Skønhed i Århus - Make-up og produkter | City Vest

Skønhed & Pleje

I vores skønhedsbutikker står personalet klar til at guide dig til den rigtige personlige pleje, nye make-up trends og meget mere.

Herretøjsbutikker i Århus | tøj til mænd og drengetøj | City Vest

Herretøj

I City Vest er det let for drenge og mænd i alle aldre at finde stilrent modetøj i alle prisniveauer. Vi har tøj til alle typer i City Vest.

Smykker & Accessories - halskæder, øreringe, armbånd | City Vest

Smykker & Accessories

Er du på udkig efter smukke accessories, finder du et bredt udvalg smykker og ure i City Vests butikker.