Åbningstider denne uge

Mandag

09:00-19:00

Tirsdag

09:00-19:00

Onsdag

09:00-19:00

Torsdag

09:00-19:00

Fredag

09:00-19:00

Lørdag

09:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

ORGANIC WAY FRISØRSALON

Leder du efter en god frisør i Brabrand? Nu behøves du ikke søge længere. Vi byder velkommen til frisørsalonen Organic Way i City Vest. En frisørsalon med fokus på kvalitet, økologi og den bedste service.

Frisøren i Braband anvender kun økologiske og biodynamiske produkter og sætter en ære i at give dig en personlig oplevelse. Lad dig blive forkæle i den dejlige frisørsalon i Brabrand i Aarhus med en lækker hovedbundsmassage og nyd en god kop økologisk kaffe og friskskåret økologisk frugt og chokolade, mens du tager et pusterum fra hverdagen.

FIND DEN PERFEKTE FRISURER

At gå fra langt hår til kort hår er en stor beslutning, og er du i tvivl, om du kan bære en korthårsfrisure, om du skal have farvet hår eller noget helt tredje, står vores dygtige frisører klar til at rådgive dig i frisørsalonen i Brabrand. Vi kan se, hvilken frisure, der klæder din ansigtsform bedst og hårfarve, der passer allerbedst til dig og give dig ny inspiration til frisure.

FRISØR I ÅRHUS MED ØKOLOGISKE HÅRPRODUKTER

I vores frisørsalon anvender vi de mest økologiske og biodynamiske hårprodukter, som findes på markedet i dag. Når du vælger at gå til frisør Organic Way i Brabrand, passer du ikke kun på miljøet, men også på dig selv.

Hos frisøren Organic Way undgår skadelige stoffer, parabener, hormonforstyrrende stoffer og parfume. Det er særligt vigtigt, hvis du er allergiker eller gravid, men det er sundt for alle mennesker at vælge en frisør uden kemi. Er dit hår slidt, vil det også være et plus at undgå de farlige kemikalier.

KLIPNING, HÅRFARVE, PERMANENT OG STYLING

Leder du efter en god frisør i Brabrand eller Aarhus V til dameklip, herreklip eller børneklip, er frisørsalonen Organic Way svaret. Hvad enten du ønsker en klipning, hårfarvning, reflekser, striber, permanent eller gerne vil have sat håret til bryllup eller anden fest, giver vi dig hos Frisør Organic Way i Århus den bedste behandling.

FRISØRSALONENS ÅBNINGSTIDER I CITY VEST

Organic Way har åbent mandag til fredag kl. 9-19, lørdag kl. 9-16 og søndag efter aftale. Book en tid hos den økologiske frisørsalon Organic Way, hvis du mangler en god frisør i Brabrand, Aarhus.

Du kan booke din tid her.

I bus, bil eller på cykel? Find vej til Organic Way i City Vest her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: