Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-17:30

Tirsdag

10:00-17:30

Onsdag

10:00-17:30

Torsdag

10:00-17:30

Fredag

10:00-17:30

Lørdag

10:00-12:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

Kontakt os

POSTNORD POSTHUS

Få klaret din tur på posthuset, når du alligevel skal handle. Postnord i City Vest i Aarhus V ligger nemlig i forbindelse med Føtex, så du nemt kan ordne både indkøb og posthus på samme tid.

POSTNORD POSTHUSETS ÅBNINGSTIDER

Skal du sende pakker og breve, have hjælp til din pakkeporto eller benytte andre posttilbud eller have hjælp til adresseflytning, kan du gøre det indenfor posthusets åbningstider:

Mandag- fredag: 10:00-17:00

HENT PAKKER I FØTEX ÅBNINGSTID

Skal du kan hente en pakke eller købe frimærker, kan du gøre det indenfor hele Føtex åbningstid, som er fra 08:00-21:00 alle dage, også lørdag og søndag.

Har du en forsendelse, som skal afhentes i en pakkeboks, kan dette også gøres i City Vest. Pakkeboksen har døgnåbent, så du kan hente din pakke, når det passer dig.

GRATIS PARKERING I CITY VEST

Posthuset Postnord i City Vest er nemt at komme til for alle, der bor i Aarhus, Brabrand, Åbyhøj, Aarhus V, Viby og Tilst. Storcentret ligger nemlig lige ved Ringvejen og Silkeborgvej på vej til og fra Aarhus Midtby.

Og der er selvfølgelig altid gratis parkering på City Vests store parkeringsplads. Du kan derfor hurtigt smutte forbi posthuset i centret på vej hjem fra arbejde, eller køre forbi i weekenden, uden at skulle bruge unødig tid på at lede efter en plads til din bil.

KØB ALT FRA KONVOLUTTER TIL PAKKEPORTO

Er du i tvivl om vægt og størrelse på din pakke, eller har du yderligere spørgsmål til forsendelse til Danmark og udlandet og til værdifulde forsendelser, kan du altid spørge personalet til råds.

I Postnord i City Vest kan du desuden købe frimærker og et udvalg af konvolutter og pakker i forskellige størrelser og udgaver.

Du kan kontakte posthuset Postnord på telefon 89 43 80 00 og se City Vest øvrige åbningstider her.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: