Restauranter & Caféer

Restauranter & Caféer i City Vest

Efter en hektisk shoppetur i City Vest i Århus-bydelen Brabrand kan det være rart at få noget mad i maven. Det er der rig mulighed for med to velassorterede spisesteder i Århus-centret. Her kan du nemlig få alt det, du normalt finder på et traditionelt café-menukort – og meget mere.

Vi tilbyder fleksible åbningstider, så du både kan nyde brunch, frokost eller aftensmad på vores spisesteder. Se vores åbningstider her her, så du bedre kan planlægge dit næste besøg i City vest.

Børnevenlige restauranter & caféer

Hos City Vest ved vi at shoppetur med børnene er energikrævende og derfor er vi stolte over at vores restauranter og caféer er familie- og børnevenlige. Dette gælder fra menukortet til faciliteterne og vi kan mærke den store forskel det gør på de mange besøgende familier. Udover vores børnevenlige menukort på vores familierestauranter tilbyder vi også Baby Lounge i City vest, når du har den lille med ude og shoppe.

logo for vinbaren og vinhandlen Bare Vin

BARe VIN

logo for Café Norr

Café Norr


Gourmet mad til fornuftige priser

Spisestederne i City Vest shoppingcenter byder på både burgere, bøffer, sandwiches, bagels, brunch, pasta- og wokretter, børnemenuer, søde sager og meget andet. Derudover har caféerne selvfølgelig også et stort udvalg af kolde, læskende drikkevarer med og uden alkohol, ligesom kaffetørsten også kan blive slukket med alt fra sort kaffe og latte til cappuccino og espresso. Med andre ord har restauranterne i Århuscentret City Vest noget for enhver smag i gourmet kvalitet.

Og det er ikke kun udvalget der sætter rammerne for din spise oplevelse hos City Vest – det er også priserne. De er fornuftige og på et niveau, hvor alle kan være med. Kom forbi en af vores restauranter eller caféer og forkæl dine smagsløg i vores madunivers.

 

Take away til når du vil spise-ude-hjemme

Børnene er udmattede og tigger dig om mad. Du kan selv mærke sulten krybe over dig efter en vellykket shoppetur. Men I har travlt, og der er ikke tid til at sidde og spise. Hvad gør du?

I City Vest i Århus tilbyder mange af vores restauranter take away af deres lækre gourmet mad – endda til fornuftige priser. Så snup middag med til hele familien uden at blive forsinket til næste begivenhed i kalenderen.

Det er ikke kun Take away i mindre omfang, som tilbydes at vores spisesteder, men også Take away til større arrangementer. Hos Café Norr tilbyder de at levere hele menukortet til større arrangementer eller begivenheder.