Spisesteder Århus | Lækre frokost caféer Brabrand | City Vest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 16:00
søndag Pinsedag - LUKKET

Føtex

mandag 07:00 - 21:00
tirsdag 07:00 - 21:00
onsdag 07:00 - 21:00
torsdag 07:00 - 21:00
fredag 07:00 - 21:00
lørdag 07:00 - 21:00
søndag 07:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Restaurant og café

Caféer og spisesteder i Århus

Efter en hektisk shoppetur i City Vest i Århus-bydelen Brabrand kan det være rart at få noget i skrutten. Det er der rig mulighed for med to velassorterede spisesteder i Århus-centret. Her kan du nemlig få alt det, du normalt finder på et traditionelt café-menukort – og meget mere.

Spisestederne i Århus City Vest byder på både burgere, bøffer, sandwiches, bagels, brunch, pasta- og wokretter, børnemenuer, søde sager og meget andet. Derudover har caféerne i Århus selvfølgelig også et stort udvalg af kolde, læskende drikkevarer med og uden alkohol, ligesom kaffetørsten også kan blive slukket med alt fra sort kaffe og latte til cappuccino og espresso. Med andre ord har spisestederne i Århus-centret City Vest noget for enhver smag.


Café Stedet byder på den perfekte frokost

På restauranten i Århus, Café Stedet, der ligger på Plan 2 i City Vest, kan du nemt slukke appetitten, hvad end det er morgen, middag eller aften. For hvorfor ikke starte ud med en lækker brunchplatte med brød, kage, serranoskinke, ost, kaffe, friskpresset juice og skyr, inden det går løs med shoppingen i City Vest? Søger du i stedet en dejlig frokost, klarer Café Stedet også det.

Restauranten har saftige caféburgere med briocheboller i mange forskellige afskygninger, fra mexicansk-inspirerede burgere til burgere med pulled pork samt et væld af sandwiches. Er du mere til Århus-spisestedets traditionelle caféretter, kan du jo prøve det populære stjerneskud med rødspættefileter og rejer, Café Stedets cafébøf med hvidløgssmør og bearnaisesauce eller en af de mange salater, som du faktisk også selv kan vælge tilbehør til.

 

Café i Århus med det hele

Skal du bare have noget hurtigt, byder Århus-caféen Café Stedet også på toasts og panini. Og så kan du slukke tørsten med en frisk smoothie, milkshake eller læskende fadøl. Er din tand ekstra sød på dagen, kan du også vælge mellem diverse desserter. I hverdagene har Århus-spisestedet åbent til kl. 19.30, så her er det også muligt at vælge aftensmad fra samme menukort.

 

Café A har mad fra hele verden

Café A er Århus-centrets City Vests anden restaurant og en del af en kæde, der ligger i hele Danmark. På spisestedet i Århus finder du alt, hvad det glade mad-hjerte begærer. Der er flere forskellige slags brunchtallerkener – heriblandt en Grand Engelsk med røræg, spejlæg, bacon, pølser og meget, meget mere.

Til frokost kan du yderligere vælge fra spisestedets frokost-menukort, der inkluderer burgere, en frokostbøf og schnitzel og få fri salatbar inkluderet i de i forvejen lave priser. Hvis Århus-caféens specialiteter trækker mere i dig, kan du selvfølgelig også gå på udkig her, hvor du eksempelvis kan vælge en kylling-/karrygryde eller en quesadilla med barbecue-kylling.

 

Spisesteder i Århus med pastaretter

Århus-spisestedet Café A har også pasta- og wokretter samt andre kødretter på menukortet. Og selvfølgelig kan du få lige det at drikke, der behager dig, hvad enten det er varmt eller koldt. Café A har åbent hver dag fra kl. 10-22.

 

Vegetarer og glutenallergikere bliver ikke skuffede

Er du vegetar, skal du heller ikke snydes, hvis du besøger et af spisestederne i Århus-centret City Vest. På Café Stedet kan du blandt andet få en lækker vegetarsalat eller en sandwich med tomat og mozzarellaost, mens spisestedet Café A har et væld af muligheder til vegetaren, uanset hvornår det er på dagen.

Fra vegetarbrunchen med røræg, grøntsagstærte og ost til diverse vegetarretter såsom vegetarsandwiches og -burgere og en quesadilla-veggie. Lider du af glutenallergi fås alle sandwiches på Café Stedet også med glutenfrit brød. De to spisesteder i Århus er kort sagt for alle.

 

Tag børnene med på Århus-restauranterne

Det er ikke kun mor og far, kæresteparret eller gymnasieeleverne, der kan få noget ud af at besøge spisestederne i Århus-centret City Vest. Også børn er mere end velkomne. Det understreger Århus-restauranterne ved at have forskellige børnemenuer.

På Café Stedet kan du vælge mellem fire børnemenuer, heriblandt frikadeller, en børneburger, rødspættefilet og en børnetoast, mens børnene på Café A kan nyde godt af diverse menuer med f.eks. nuggets og spaghetti.

 

Åbningstider hos City Vests spisesteder i Århus.

Du finder åbningstiderne for Café A og Café Stedet her.

Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.