BARe VIN – vinhandel og vinbar i Cityvest

BARe VIN er City Vests nye vinbutik og vinbar. Vi har et stort og spændende udvalg af ikke bare vin, men også chokolade, øl og spiritus. Inden for vin har vi et bredt udvalg af farver, druer og smage. Smag, det er det vigtigste for os. Vi ønsker ikke at være en fin og fornem butik, hvor navn, årgang og prestige er det vigtigste, vi vil hellere gøre vinen tilgængelig for dig. Vi prøver altid at guide dig igennem de forslag vi bringer frem, baseret på de ønsker du har. Det er derfor altid værd at besøge os i City Vest, for uanset om, du ved hvad du leder efter, eller bare har en løs idé, så står vi klar til at finde hvad du leder efter, og måske vi kan finde dig vinen du ikke vidste, at du ønskede dig.

 

BARe VIN i City Vest holder fra tid til anden vinsmagninger og events. Du er velkommen til at deltage, og få muligheden for selv at blive klogere på vin, og måske også på dine egne smagsløge.

 

Vin i Århus

Naturen er noget som vi går op i, det er også derfor, at du i BARe VIN i City Vest især, men ikke udelukkende, vil finde økologiske-, bio- og naturvine i sortimentet. BARe VIN sætter pris på det lokale, og vi tilstræber os, med udgangspunkt i det Århus vi er en del af, at kunne tilbyde et bredt udvalg af danske vine og spiritusser. Vi ønsker dog også at kunne tilbyde lækre og smagfulde vine, og derfor har vi også et bredt udvalg af vine fra andre lande. Vi lægger især vores fokus på tørre vine, det er blandt andet derfor, at du vil finde, at de fleste af vores vine er fra de køligere områder i Europa, som Rhineområdet, Østrig, Pfalz og lignende.

Personlig vinrådgivning i Brabrand

BARe VIN er skabt af Kristian Ekkelund Gram og Brita Vejrup Richter. Når du besøger os i City Vest, så er det os du kan finde bag disken. Vi står klar til at give dig personlig betjening og vejledning udi vores store passion, vin. Så kom forbi butikken, eller ring til os, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde hvad du søger, uanset om det er vin, spiritus, chokolade eller noget fjerde.

 

Kontakt BARe VIN

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning. Du kan kan kontakte os på telefon eller mail.

Telefon: 30 30 39 66
Mail: hej@barevin.dk

Aktuelle tilbud

Stauning Rye – Winter Edition

Udløber: 31. Januar 2022
Stauning Rye – Winter Edition har, ligesom den klassiske rye whisky, en mørk og ristet duft og en lang eftersmag med et strejf af modne frugter. Kombinationen af gulvmaltet rug og byg samt dobbeltdestillering i små kobber pot stills over åben ild giver en smooth, frugtig og fyldig whisky. Den flydende udgave af et friskbagt dansk rugbrød? En dansk rye whisky med en mørk og ristet duft af korn og en lang, blød eftersmag med strejf af moden frugt. Den maltede rug vil begejstre whiskydrikkere, der normalt ikke ville skænke rye whisky en tanke. Gulvmaltningen af det lokalt dyrkede korn og de fl ammeopvarmede potstills giver Stauning Rye en enestående smag: et tydeligt præg af frisk korn, der på ingen måde er støvet eller krydret. Den lange eftersmag er blød og sødmefuldt frugtig. Friskbagt rugbrød i næsen. Fine, røde frugter og modne kirsebær på tungen, efterfugt af vanille og citronskal. En fin fornemmelse af peber afrunder oplevelsen. Stauning RYE er brygget på 51% gulvmaltet rug og 49% gulvmaltet bug. Kun 2000 flasker er frigivet.

Romsmagning

Udløber: 4. Februar 2022
Pris: 299
Glæd en du holder af med en billet til romsmagning. Her tager vi på en smagsrejse gennem 6 forskellige rom, hvor vi skal smage hvor stor forskel der kan være på stilarterne, alt efter produktionsmetode, aldre og land. 4. FEBRUAR KL. 18:30 I CITY VEST

Strik og Drik 3. februar

Udløber: 3. Februar 2022
Pris: 100
Kan du lide at strikke, en god snak og vin? Så er det her arrangementet for dig. Imens vi sidder med vores strikketøj smager vi os vej igennem 3 glas vin. Til hver vin vil der blive fortalt om vinen og givet fif til hvordan vi er ser, smager og dufter vinen. Imellem vinene vil der være god tid til at snakke, udveksle strikke fif, opskrifter mm. Pris: 100,- inklusiv 3 glas vin og hygge Sted: Det forgår i vores hyggelige butik og vincafe i City Vest

PARDON & FILS, CHARDONNAY PAY D`OC 2019

Udløber: 31. Januar 2022
Pris: 69
Spar: 20
Denne Chardonnay har en smuk gul farve. Både i duft og smag fornemmes eksotisk frugt og fersken. Vinen er dejlig frisk, blød, rund og velbalanceret, Serverer vinen ved 10 – 11°. Brug den som appetizer, til salat og frisk. 100 % Chardonnay

NATURVIN MARTIN JUND RIESLING 2018 LEPURE

Udløber: 3. Februar 2022
Pris: 150
Spar: 30
Skøn naturvin fra Colmar i Alsace.
logo for vinbaren og vinhandlen Bare Vin

Åbningstider

Mandag – Fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden
10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 30 30 39 66

Email: hej@barevin.dk