Café A i Århus V | Se åbningstider, menu & book bord | City Vest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag Lukket grundet omstændighederne
tirsdag Lukket grundet omstændighederne
onsdag Lukket grundet omstændighederne
torsdag Lukket grundet omstændighederne
fredag Lukket grundet omstændighederne
lørdag Lukket grundet omstændighederne
søndag Lukket grundet omstændighederne

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Café A i City Vest – lækkert kaffe, frokost og spisested

Leder du efter et lækkert spisested i udkanten af Århus? Så er Café A i City Vest stedet, du søger. Her kan du sidde og nyde et lækkert måltid isoleret fra resten af shoppingcentret i rolige omgivelser. Stemningen er afslappet og hyggelig, og priser er helt i bund, så alle kan være med. Så trænger du til at hvile benene under shoppingturen, kan du roligt besøge Café A i City Vest.

Klassisk cafémad hos Café A

​Café A har masser af lækkerier på menuen fra kaffe og brunch til frokost og aftenmenuer. Ikke desto mindre holdes menukortet helt simpelt for at give dig mest muligt kvalitet for pengene. Du kan dog stadig finde alle de klassiske caféretter og en god børnemenu på spisestedets menukort. Husk at gøre tjeneren opmærksom på eventuelle allergener, når du bestiller.

 

Bestil bord på Café A

​​Hvis du vil være helt sikkert på, at der står et ledigt bord klar til dig på Café A kan du kontakte spisestedet på telefon 93 88 73 00. Hvis du alligevel er i City Vest, er du også meget velkommen til at komme forbi og reservere et bord.

Spisestedet Cafe Cyprus i Århus tilbyder en stor lækker buffet med græskinspireret mad
Caféen har både en stor frokost- og aftenbuffet med autentiske retter fra det græske køkken

Café A har brunch fra 10-14

Hos Café A kan du altid vælge mellem flere forskellige lækre brunchmenuer med retter for enhver smag. Du kan for eksempel prøve husets brunch med populære klassikere som æg og og bacon, frisk yoghurt, grillet avocado, brød og pålæg samt pandekager med sirup. Brunchen findes også i en vegetarversion med veggie frikadeller og sweet potato falafel.

Når du bestiller en brunchtallerken, er caféens salatbar altid inkluderet gratis.

Frokostretter til den sultne shopper

Fra 10-16 kan du bestille fra Café As frokostmenu, som består af masser af smagfulde, velkendte retter. Du kan blandt andet prøve caféens signaturburger i en mayosmurgt briochebolle med grillet bøf, bacon, cheddarost, relish, rødløg, tomat og salat, der serveres med kartoffelbåde og chilimayonnaise. På menukortet finder du også frisksmurte sandwich, wraps, bowls, schnitzel, frokostbøffer, stjerneskud, nachos samt pasta- og wokretter.

Den store salatbar er inkluderet i langt de fleste frokostanretninger. Spørg personalet, hvis du er i tvivl.

 

Aftensmaden er sikret hos Café A

Når mørket falder på, kommer Café As aftenmenu frem på bordene. Der serveres både burgere, pastaretter, lækre specialiteter og store stykker, grillet kød samt gode, vegetariske anretninger. Hertil kan blandt andet bestilles læskende, kolde fadøl, sodavand og smagfulde cocktails.

Den store salatbar er inkluderet sammen med langt de fleste retter fra spisestedets menukort. Spørg personalet, hvis du er i tvivl.

En børnevenlig café i Århus

På Café A er der noget for alle, hvis du skal spise ude med hele familien i Århus. Spisestedet har nemlig også en fin børnemenu på menukortet med burgere, nuggets, fiskefilet, spaghetti og is til dessert.

 

Download app’en og få gode tilbud

Café A har fået lavet sin helt egen app, som kan give dig masser af fordele. Blandt andet kan du få særlige tilbud på brunch, frokost og aftensmaden. Du finder Café As app, der hvor du normalt henter dine apps.

Den lækre buffet kan også bringes til dig via. vores catering service

Åbningstider og bordreservation

Nyd din mad på den hyggelige café i Århus, når du er færdig med din shopping i City Vest. Café A har nemlig åbent hver dag fra kl. 10.00-21.00. Vil du være sikker på at få en plads på restauranten, så ring i forvejen og reservér bord. Café A i City Vest har telefonnummeret 93 88 73 00.

Der er gratis parkering på City Vest store parkeringsplads. Du kan derfor nemt parkere udenfor storcentret, hvis du kommer i bil fra Århus, Århus V, Åbyhøj, Viby eller Brabrand. ​Læs mere om parkering her.


Hvad er priserne hos Café A?

Du kan forvente at gå glad og mæt fra Café A, uden at det skal koste en formue. Afhængigt af tidspunktet på dagen og den enkelt ret, skal du forvente at betale omkring 100 til 150 kroner for din mad med drikkevarer.

Hvordan bestiller jeg bord?

For at bestille bord kan du enten besøge caféen i City Vest eller ringe til 93 88 73 00. Så er du sikret et ledigt bord.

Hvor ligger Café A?

Du finder Café A på Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand. Få rute- og kørselsvejledning her.

Hvornår åbnede Café A?

Det hyggelige kaffe- og spisested i Århus slog dørene op for første gang i 2013, og kæden har i dag spredt sig til hele landet.

Hvor mange spisesteder har Café A?

Kæden består af i alt 12 caféer, der ligger både i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Åbningstider

Mandag – søndag
10:00 – 22:00

Kontakt

Tlf.: 93 88 73 00


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.