Besøg Café Stedet | Hyggelig café i Århus med tapas take away | City Vest
Åbent i dag
Butikker: Føtex: Lidl:

Butikker

mandag Lukket grundet omstændighederne
tirsdag Lukket grundet omstændighederne
onsdag Lukket grundet omstændighederne
torsdag Lukket grundet omstændighederne
fredag Lukket grundet omstændighederne
lørdag Lukket grundet omstændighederne
søndag Lukket grundet omstændighederne

Føtex

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00

Lidl

mandag 08:00 - 21:00
tirsdag 08:00 - 21:00
onsdag 08:00 - 21:00
torsdag 08:00 - 21:00
fredag 08:00 - 21:00
lørdag 08:00 - 21:00
søndag 08:00 - 21:00
Læser

Café Stedet

Café Stedet i City Vest

Shopping-pause hos Café Stedet i City Vest

Skal fødderne have et hvil efter en hel dags shopping, kan det være tiltrængt med en lille pause fra prøverum og køer. Det kan du heldigvis gøre med en dejligt måltid, brandvarm kaffe og store fadøl på én af de hyggeligste caféer i Århus.

Hos Café Stedet i City Vest kan du i hyggelige omgivelser tanke op med en hurtig kaffe eller en lækker smoothie, som kan give dig fornyet energi på shopping-turen i City Vest. Du finder caféen her.

Den perfekte café i Århus til hele familien

Er hele familien afsted, kan det til tider være svært at finde et spisested, hvor alle kan få deres ønsker opfyldt. Men hos Café Stedet er der mad og drikke til alle folk i alle aldre. Og så er det endda til priser, hvor alle kan være med.

Café Stedet I Århus er et hyggeligt og lækkert spisested for hele familien
Vi byder på nem aftensmad i form af eksempelvis tapas og take away retter

Nem aftensmad hos Café Stedet

Hvorfor ikke besøge Café Stedet, hvis du vil have fri fra dit køkken, eller bare gerne være fri for opvasken? Her får du nemlig din mad med en personlig og hurtig betjening, så du ikke skal bekymre dig om andet end at vælge din favorit på menukortet.

I City Vest er der altid gratis parkering, så du ikke skal bekymre dig om ubehagelige p-afgifter. Du kan læse mere om parkeringsmulighederne i City Vest her.

Tapas og salater til den lille sult

Har den lille sult meldt sin ankomst, finder du et lækkert og varieret udvalg af klassiske og lette salater på caféen i Århus. Er du på udkig efter en let tapas i Århus, kan du også finde det hos Café Stedet, hvor serveringen byder på bl.a. en lækker ærtepesto, oliventapenade og ristede mandler.

Saftige burgere og lækre retter i City vest

Er du til et større måltid, som kan stille den store sult, er burgerne måske noget for dig. Prøv den klassiske, den mexicanske eller den med bearnaise, og vælg helt selv hvilket tilbehør, du vil have til burgeren. Er du ikke ude efter en burger, falder en af de lækre retter med fisk eller kylling måske mere i din smag.

Cafe Stedet i City Vest Århus har saftige burgere og lækkert tilbehør til en hver smag

Til børn og den søde tand

Har du ungerne med ude, er der hos Café Stedet intet at frygte. Her finder du nemlig et godt udvalg af klassiske børnemenuer, som børnene med garanti vil kunne lide. Skal der lidt ekstra på bordet til den søde tand, vil dessertmenuen med bl.a. pandekager, is eller vafler, måske kunne friste.

Hyggelig restaurant med meget forskelligt lækkert mad

Nyd det her eller få det som take-away

Du behøver ikke blive, hvis du vil nyde en lækker middag eller frokost. For er tiden knap, eller har du planlagt TV-dinner, kan du få alt fra burger og sandwich til salat og tapas med hjem som take-away.

Café Stedets åbningstider

Den hyggelige café i Århus holder åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.30 og lørdagsåbent fra kl. 10.00 til 16.30. Derudover har Café Stedet åbent den første søndag i måneden kl. 10.00 til 15.00.

Har du nogle spørgsmål til Café Stedet eller centrets yderligere åbningstider, skal du være velkommen til at kontakte os her. Du kan også læse mere om City Vest åbningstider her.

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:30

Lørdag
10:00 – 16:00

(første søndag i måneden)
10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 86 85 60 00


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.