Sko til alle

I City Vest kan du købe sko til hele familien og til alle sæsoner og anledninger. Uanset om du leder efter et par sommersandaler, gode vinterstøvler, fede sneakers eller pæne festsko finder du et bredt udvalg hos skobutikkerne i Aarhus V.

Her kan du være sikker på at shoppe sko i god kvalitet og fra nogle af de førende danske og udenlandske mærker. I butikkerne vil du selvfølgelig også møde dygtige ekspedienter, der står klar til at hjælpe dig med at finde sko til dig og dine behov eller til dine børn. Velkommen i City Vests skobutikker med sko til hele familien – vi glæder os til at se dig!

SHOP DAMESKO TIL HVERDAG OG FEST

Leder du efter et par nye sko til hverdag eller fest? I shoppingcentret kan du shoppe et bredt udvalg af damesko. Her er alt fra klassiske ballerinaer til snøresko, lædersko og støvler, som du kan bruge på arbejde eller i din fritid. På hylderne finder du også et bredt udvalg af pæne sko til arbejde og fest. Køb smukke stiletter, elegante pumps, høje ankelstøvler eller pæne sandaler. Du finder det hele i skobutikkerne i Aarhus V – altid i sæsonens nye farver og modeller. Leder du efter vinterstøvler og sommersandaler? Udvalget i skobutikkerne varierer selvfølgelig efter årstiden, så du altid finder det, du mangler til den kommende sæson.

SKOBUTIKKER MED KLASSISKE HERRESKO

I skobutikkerne i Aarhus V kan du også købe herresko til enhver anledning. Her er nemlig alt fra elegante herresko til casual sneakers, fritidssko og chelsea-boots i god kvalitet og fra førende herremærker, der er kendt for at producere lædersko i god kvalitet. Leder du efter pæne herresko til arbejde eller til fest? I skobutikkerne kan du finde et bredt udvalg af de klassiske herresko i sort og brun læder, som næsten er uundværlige i en herregarderobe, når du skal til fest eller skal have pænt tøj på på arbejde. Du finder dem både i de helt klassiske udgaver i læder og de mere casual i ruskind eller lædermønster.

BØRNESKO TIL SMÅ OG STORE BØRN

I shoppingcentret kan du desuden shoppe sko til både babyer, små børn og store børn. På hylderne finder du et bredt udvalg af sæsonens vigtigste sko til børn med alt fra gode sandaler og sneakers til vinterstøvler og gummistøvler i holdbar kvalitet. I skobutikkerne finder du ekspedienter, der kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige størrelser til børn, så du er sikker på, at du køber en sko, som børnene kan voksne i, men uden at den bliver for stor til at starte med.

KØB SKOTILBEHØR OG SKOPLEJE

Vil du sikre dig, at dine sko holder godt og forbliver pæne længe, kræver det en god omgang pleje. I skobutikkerne kan du finde et udvalg af både skofedt, sko-imprægnering og andre produkter, du har brug for til dine lædersko eller ruskindssko. Du kan selvfølgelig også løbe snørebånd, såler og andet skotilbehør.

ÅBNINGSTIDER FOR SKOBUTIKKERNE I AARHUS V

City Vests skobutikker følger resten af shoppingcentrets åbningstider. Det betyder, at du kan shoppe sko til hele familien, når du har fri efter arbejde eller i weekenden. Du kan se City Vests åbningstider her.

GRATIS PARKERING I CITY VEST

Kommer du i bil til shopping? Rundt om indkøbscentret kan du parkere gratis på de mange parkeringspladser, hvor du har direkte adgang til centret. Du kan læse mere om gratis parkering her.


Måske du også kunne være interesseret i

Dametøjsbutikker i Århus - tøj til kvinder og pigetøj | City Vest

Dametøj

Shop amok i City Vests mange modetøjsbutikker til piger og kvinder. Vi har noget for enhver med butikker som Vero Moda, H&M, Center Mode og mange flere!

Herretøjsbutikker i Århus | tøj til mænd og drengetøj | City Vest

Herretøj

I City Vest er det let for drenge og mænd i alle aldre at finde stilrent modetøj i alle prisniveauer. Vi har tøj til alle typer i City Vest.

Smykker & Accessories - halskæder, øreringe, armbånd | City Vest

Smykker & Accessories

Er du på udkig efter smukke accessories, finder du et bredt udvalg smykker og ure i City Vests butikker.

Skønhed i Århus - Make-up og produkter | City Vest

Skønhed & Pleje

I vores skønhedsbutikker står personalet klar til at guide dig til den rigtige personlige pleje, nye make-up trends og meget mere.