Deichmann i City Vest

Alle typer af sko i Deichmann i Århus

Om du er til sneakers, støvler eller stiletter – der er noget at komme efter for alle i Deichmanns skobutikker. Her finder du nemlig altid det største udvalg af sko i Århus med fodtøj, som passer til alle aldre, stilarter og lejligheder.

Billige sko i høj kvalitet hos Deichmann

Hos Deichmann i City Vest i Århus, ikke langt fra Viby, Aabyhøj og Tilst, er der sko til hele familien. Udvalget af damesko, herresko og børnesko er bredt, så du kan nemt forny hele familiens fodtøj ved kun at besøge en enkelt skobutik og uden at skulle gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Alt fra gummistøvler til løbesko

I Deichmann finder du lige det par sko, du leder efter. Skal du til fest, kan du finde de fineste stiletter. Skal du i gang med løbetræningen, kan du finde et stort udvalg af løbesko. Eller mangler du sko til arbejdet, så er det også i den store Deichmann-butik i City Vest, du kan finde herresko i alle afskygninger.

Find sko til alle sæsoner i Deichmann

Har du endnu ikke fundet klipklappere og sandaler til sommeren, finder du dem til både børn og voksne i Deichmann. Eller skal du klædes godt på til vinteren, kan du også finde praktiske og flotte vinterstøvler hos Deichmann i Århus.

Kendte og trendy skomærker

Ud over en række kvalitetsmærker til fordelagtige priser, tilbyder Deichmanns butikker også sko fra nogle af verdens mest kendte mærker såsom Adidas, Nike, Puma og Kappa.

Råd og vejledning i Deichmanns butikker

Ved du ikke helt, hvilke sko du skal have med hjem, kan du i alle Deichmann-butikker få råd og vejledning til, hvilket fodtøj du skal have. Om det er vejledning i pasform og funktion eller i farver og trends, kan Deichmanns kvalificerede personale altid hjælpe.

Aktuelle tilbud

Bliv forårsklar 🌼

Udløber: 5. Maj 2021
Pris: Fra 249,-
Skynd dig ind i Deichmann og se det store udvalg af sneakers fra FILA, adidas, Nike og mange flere! Find din favorit i butikken og gå foråret i møde i nye sneakers 👟 Wherever you go!

VELKOMMEN TILBAGE 💚

Udløber: 2. Maj 2021
Vi har savnet dig! Og vi glæder os til at byde dig velkommen ind i butikken, hvor vi står klar med et stort udvalg af sko til skarpe priser - præcis som vi plejer 🤩🥳 Kig ind i butikken og se alle de nye forårssko! Vi glæder os til at se dig 💚

Ny taskekollektion fra Kendall + Kylie 🔥

Udløber: 9. Maj 2021
Pris: Fra 199 kr.
Den eksklusive Kendall + Kylie taskekollektion er ude nu! Skynd dig ind i butikken og køb din favorit ✨

Køb 2 par canvassko og spar!

Udløber: 2. Maj 2021
Pris: 2 par KUN 199 kr.
Lige nu kan du spare penge på udvalgte canvassko hos os! Køb 1 par for 129 eller 2 par for kun 199 kr. 💯 Se hele udvalget af nedsatte sko i butikken 💙

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
Første søndag i måneden 10:00 – 15:00

Kontakt

Tlf.: 88 80 91 74

Email: dk044@deichmannnordic.com