Læser

Skoringen

Skoringen – din lokale skobutik i City Vest i Århus

Mangler du en skobutik i Århus med stort udvalg af fodtøj i kvalitet? Så besøg Skoringen i City Vest, som ligger i Århus-bydelen Brabrand. Her finder du både sneakers, sandaler, støvler, gummistøvler, stiletter og hjemmesko. Hos Skoringen kan du købe sko til hele familien – vi har både herresko, damesko og børnesko i forskellige prisklasser.

Sko fra Ecco, Vagabond og Rieker

Hos Skoringen i Århus-centret City Vest forhandler vi nogle af de største brands og skomærker. På vores hylder har vi eksempel sko fra mærker som Ecco, Vagabond, Rieker, Adidas, Reebok, Dr. Martens, Gabor, Puma og Timberland – for bare at nævne nogle få. Kom ud i vores skobutik i Århus og se vores store udvalg.

Skoringens butikfacade i City Vest
Gummistøvler til børn i Århus

Fra hjemmesko til stiletter

Hos Skoringen i City Vest i Århus får du et bredt udvalg af fodtøj. Vi har alt lige fra behagelige sutsko til høje stiletter. Vi har et væld af støvler lige fra praktiske vandrestøvler til cool chelsea boots. Vi har fine ballerinaer og afslappede gummisko som for eksempel Converse sko. Du finder også gummistøvler, termostøvler og velcro støvler til børnene. I vores skobutik ssælger naturligvis også skopleje og tilbehør til sko som for eksempel imprægnering, indlægssåler og snørebånd.

Vi hjælper dig til at finde de rigtige sko

For os handler det ikke bare om at sælge sko, men derimod om at inspirere dig til køb af de rigtige sko. Derfor lægger vi stor vægt på altid at have et bredt sortiment og mange valgmuligheder i vores skobutik. Når du besøger skobutikken Skoringen, kan du være sikker på at blive mødt af kvalificeret personale, som kan give dig råd og vejledning til at finde de perfekte sko.

Sneakers til mænd i Skoringen
Støvler og sandaler fra Skoringen i Århus

Skoringens åbningstider i City Vest

Skoringen i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 samt 1. søndag i måneden kl. 10-16. Kom forbi skobutikken i det vestlige Århus og køb dine nye sneakers, sandaler eller støvler.

Aktuelle tilbud

Rieker

Udløber: 24. Oktober 2021
Komfortabel Lækker Årstiden lægger stadig op til massere af oplevelser udenfor, i haven eller ude i den vilde natur. Rieker kombinere mode med komfort og kvalitet, så du kan nyde udelivet uden at gå på kompromis med din stil.

RIEKER VIL DINE FØDDER DET BEDSTE

Udløber: 24. Oktober 2021
Der er kælet for kvalitet og komfort. Det kan du mærke så snart, du hopper i et par af efterårets nyheder. Er du på udkig efter nye støvler? Snyd ikke dine fødder – prøv et par fra Rieker!

Hold fødderne varme 🥰🍂

Udløber: 26. Oktober 2021
Temperaturen falder uge for uge, og det kræver varmere fodtøj. Hos Skoringen kan du lige nu finde disse støvler fra Rieker. De håndterer de lavere temperaturer super godt, og sørger for at dine fødder holder sig varme. Kom forbi Skoringen og prøv om de er noget for dig.

Komfortabel og flot skind støvle 🤩🥰

Udløber: 28. Oktober 2021
Vi er vilde med den her komfortable og flotte skind støvle 👢🖤 Du finder den i Skoringen, så kom forbi og prøv om den er noget for dig.

Nyd den kolde tid med godt selskab og fodtøj 🥰

Udløber: 1. November 2021
Vinteren kommer snigende, og den kolde sæson er allerede startet. Sørg for at nyd den med personer du holder af, og sørg for at have styr på det rigtige fodtøj. Den sidste del kan vi hjælpe dig med, hvis du kigger forbi Skoringens butik. 🥾👢🍂

ECCO gør det igen 💥🍁

Udløber: 2. November 2021
ECCO viser dig hvordan du passer godt på de små fødder, når det bliver koldt. Hemmeligheden er GORE-TEX vandtæt teknologi, en stødabsorberende sål og, nå ja, årtiers erfaring. Kom forbi Skoringen og prøv ECCOs nyeste sko eller støvler.

Time to go Chunky? 💥

Udløber: 4. November 2021
Hos Skoringen har vi et stort udvalg af sko med en chunky sål. Kig forbi butikken og se om vi har noget til din smag.

Rubberduck

Udløber: 31. Oktober 2021
Pris: 550,-
Rubberduck Børnestøvle Multi

Hummel sko & strømper

Udløber: 7. November 2021
Pris: 450,-
Køb børnesko fra hummel og få strømper med i købet 🚀 Lige nu får du et par strømper med, når du køber et par hummel børnesko. Slå til nu, hvis du vil sikre dig denne giveaway 🧦 Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

20% på Aetrex såler

Udløber: 24. Oktober 2021
Før: Fra 500,-
Spar: 20%
-20 % på Aetrex-såler 🦶 Oplever du smerter i i fødder, ben og ryg? Det kan ofte afhjælpes med såler, der passer til dine fødder og din krop. Som medlem af Klub Skoringen får du lige nu 20 % rabat på Aetrex-såler i din lokale Skoringen.

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
1. søndag i måneden 10:00 – 16:00

Kontakt

Tlf.: 62 26 51 50

Email: cityvest@skoringen.dk