Skoringen i Århus | Skobutik med stort udvalg | City Vest
Læser

Skoringen

Skoringen – din lokale skobutik i City Vest i Århus

Mangler du en skobutik i Århus med stort udvalg af fodtøj i kvalitet? Så besøg Skoringen i City Vest, som ligger i Århus-bydelen Brabrand. Her finder du både sneakers, sandaler, støvler, gummistøvler, stiletter og hjemmesko. Hos Skoringen kan du købe sko til hele familien – vi har både herresko, damesko og børnesko i forskellige prisklasser.

Sko fra Ecco, Vagabond og Rieker

Hos Skoringen i Århus-centret City Vest forhandler vi nogle af de største brands og skomærker. På vores hylder har vi eksempel sko fra mærker som Ecco, Vagabond, Rieker, Adidas, Reebok, Dr. Martens, Gabor, Puma og Timberland – for bare at nævne nogle få. Kom ud i vores skobutik i Århus og se vores store udvalg.

Skoringens butikfacade i City Vest
Gummistøvler til børn i Århus

Fra hjemmesko til stiletter

Hos Skoringen i City Vest i Århus får du et bredt udvalg af fodtøj. Vi har alt lige fra behagelige sutsko til høje stiletter. Vi har et væld af støvler lige fra praktiske vandrestøvler til cool chelsea boots. Vi har fine ballerinaer og afslappede gummisko som for eksempel Converse sko. Du finder også gummistøvler, termostøvler og velcro støvler til børnene. I vores skobutik ssælger naturligvis også skopleje og tilbehør til sko som for eksempel imprægnering, indlægssåler og snørebånd.

Vi hjælper dig til at finde de rigtige sko

For os handler det ikke bare om at sælge sko, men derimod om at inspirere dig til køb af de rigtige sko. Derfor lægger vi stor vægt på altid at have et bredt sortiment og mange valgmuligheder i vores skobutik. Når du besøger skobutikken Skoringen, kan du være sikker på at blive mødt af kvalificeret personale, som kan give dig råd og vejledning til at finde de perfekte sko.

Sneakers til mænd i Skoringen
Støvler og sandaler fra Skoringen i Århus

Skoringens åbningstider i City Vest

Skoringen i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 samt 1. søndag i måneden kl. 10-16. Kom forbi skobutikken i det vestlige Århus og køb dine nye sneakers, sandaler eller støvler.

Aktuelle tilbud

Nordic Softness💙

Udløber: 28. Oktober 2020
Pris: 700,-
Nordic Softness er gennemtænkt design fra hæl til tå. Alle skoene er lavet i skind af høj kvalitet og med en pasform, der sikrer dig stor komfort 🥰 Denne model er perfekt som overgangsko inden du skal i de helt varme støvler 🤗

KROKO COMEBACK 🐊

Udløber: 28. Oktober 2020
Dette efterår er det særligt kroko-looket, der stjæler rampelyset. Tilføj fx rustrød som gennemgående element i dit outfit. Det skaber en sammenhæng og passer godt til kroko-looket 🤎

SNEAKER LOVER 🤍

Udløber: 29. Oktober 2020
Et par klassiske sneakers er altid en sikker vinder. Besøg Skoringen og bliv inspireret af sæsonens mange fine styles ✨

Kvalitet i børnehøjde 🌈

Udløber: 5. November 2020
ECCO er dansk design, kvalitet og og komfort, der står imod selv de vildeste krudtuglers slid på fodtøjet. Kig forbi Skoringen og se vores udvalg fra ECCO.

GÅ RÅ 🕶

Udløber: 6. November 2020
De rå støvler er virkelig tilbage denne sæson, og vi elsker det! Tjek vores rå udvalg i Skoringen.

SPAR 20%‼️

Udløber: 29. Oktober 2020
Spar: 20%
Spar lige nu 20% på Tamaris og Vagabond! 😍 Mangler du et par nye sko eller støvler nu hvor vejret går mod det koldere? Så er det nu du skal slå til og gøre en god handel 🙌🏼

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
1. søndag i måneden 10:00 – 16:00

Kontakt

Tlf.: 62 26 51 50

Email: cityvest@skoringen.dk


Følg hjertetog sig ja til

Få masser af inspiration, sjove konkurrencer og hyggelige events for hele familien – direkte i din indbakke. Samtidig deltager du hver måned i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til City Vest. Vinderen får direkte besked via mail.