Læser

Skoringen

Skoringen – din lokale skobutik i City Vest i Århus

Mangler du en skobutik i Århus med stort udvalg af fodtøj i kvalitet? Så besøg Skoringen i City Vest, som ligger i Århus-bydelen Brabrand. Her finder du både sneakers, sandaler, støvler, gummistøvler, stiletter og hjemmesko. Hos Skoringen kan du købe sko til hele familien – vi har både herresko, damesko og børnesko i forskellige prisklasser.

Sko fra Ecco, Vagabond og Rieker

Hos Skoringen i Århus-centret City Vest forhandler vi nogle af de største brands og skomærker. På vores hylder har vi eksempel sko fra mærker som Ecco, Vagabond, Rieker, Adidas, Reebok, Dr. Martens, Gabor, Puma og Timberland – for bare at nævne nogle få. Kom ud i vores skobutik i Århus og se vores store udvalg.

Skoringens butikfacade i City Vest
Gummistøvler til børn i Århus

Fra hjemmesko til stiletter

Hos Skoringen i City Vest i Århus får du et bredt udvalg af fodtøj. Vi har alt lige fra behagelige sutsko til høje stiletter. Vi har et væld af støvler lige fra praktiske vandrestøvler til cool chelsea boots. Vi har fine ballerinaer og afslappede gummisko som for eksempel Converse sko. Du finder også gummistøvler, termostøvler og velcro støvler til børnene. I vores skobutik ssælger naturligvis også skopleje og tilbehør til sko som for eksempel imprægnering, indlægssåler og snørebånd.

Vi hjælper dig til at finde de rigtige sko

For os handler det ikke bare om at sælge sko, men derimod om at inspirere dig til køb af de rigtige sko. Derfor lægger vi stor vægt på altid at have et bredt sortiment og mange valgmuligheder i vores skobutik. Når du besøger skobutikken Skoringen, kan du være sikker på at blive mødt af kvalificeret personale, som kan give dig råd og vejledning til at finde de perfekte sko.

Sneakers til mænd i Skoringen
Støvler og sandaler fra Skoringen i Århus

Skoringens åbningstider i City Vest

Skoringen i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 samt 1. søndag i måneden kl. 10-16. Kom forbi skobutikken i det vestlige Århus og køb dine nye sneakers, sandaler eller støvler.

Aktuelle tilbud

Skechers💙

Udløber: 6. Maj 2021
Pris: 800,-
Kom forbi butikken og se vores Skechers-væg, hvor nyhederne venter ☺️

Skofus elsker sko🍽

Udløber: 5. Maj 2021
Pris: 400,-
Så er der serveret prewalkers fra Woden med velcrostropper, der gør det er nemt og hurtigt at få skoen af og på. Indersålen er udformet i naturligt og bæredygtigt kork, der bidrager til optimal indeklima i skoen👏🏼

Forårstyles fra kendte brands 🤩✨

Udløber: 5. Maj 2021
Hos Skoringen forhandler vi mange populære og kendte brands 🎯 Det betyder, at vi har et stort og bredt udvalg af dame-, herre- og børnesko, så du kan shoppe sko til hele familien hos Skoringen.

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
1. søndag i måneden 10:00 – 16:00

Kontakt

Tlf.: 62 26 51 50

Email: cityvest@skoringen.dk