Læser

Skoringen

Skoringen – din lokale skobutik i City Vest i Århus

Mangler du en skobutik i Århus med stort udvalg af fodtøj i kvalitet? Så besøg Skoringen i City Vest, som ligger i Århus-bydelen Brabrand. Her finder du både sneakers, sandaler, støvler, gummistøvler, stiletter og hjemmesko. Hos Skoringen kan du købe sko til hele familien – vi har både herresko, damesko og børnesko i forskellige prisklasser.

Sko fra Ecco, Vagabond og Rieker

Hos Skoringen i Århus-centret City Vest forhandler vi nogle af de største brands og skomærker. På vores hylder har vi eksempel sko fra mærker som Ecco, Vagabond, Rieker, Adidas, Reebok, Dr. Martens, Gabor, Puma og Timberland – for bare at nævne nogle få. Kom ud i vores skobutik i Århus og se vores store udvalg.

Skoringens butikfacade i City Vest
Gummistøvler til børn i Århus

Fra hjemmesko til stiletter

Hos Skoringen i City Vest i Århus får du et bredt udvalg af fodtøj. Vi har alt lige fra behagelige sutsko til høje stiletter. Vi har et væld af støvler lige fra praktiske vandrestøvler til cool chelsea boots. Vi har fine ballerinaer og afslappede gummisko som for eksempel Converse sko. Du finder også gummistøvler, termostøvler og velcro støvler til børnene. I vores skobutik ssælger naturligvis også skopleje og tilbehør til sko som for eksempel imprægnering, indlægssåler og snørebånd.

Vi hjælper dig til at finde de rigtige sko

For os handler det ikke bare om at sælge sko, men derimod om at inspirere dig til køb af de rigtige sko. Derfor lægger vi stor vægt på altid at have et bredt sortiment og mange valgmuligheder i vores skobutik. Når du besøger skobutikken Skoringen, kan du være sikker på at blive mødt af kvalificeret personale, som kan give dig råd og vejledning til at finde de perfekte sko.

Sneakers til mænd i Skoringen
Støvler og sandaler fra Skoringen i Århus

Skoringens åbningstider i City Vest

Skoringen i City Vest har åbent mandag til fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16 samt 1. søndag i måneden kl. 10-16. Kom forbi skobutikken i det vestlige Århus og køb dine nye sneakers, sandaler eller støvler.

Aktuelle tilbud

Et sporty touch til dit look 🏃‍♀️🏃‍♂️🥰

Udløber: 3. August 2021
Tilføj et sporty touch til et ellers feminint look med sneakeren fra CULT 🤠💐 Kig forbi Skoringen og se om de er noget for dig.

Viking sko

Udløber: 8. August 2021
Pris: 600
Viking har her lavet et par super gode sko til efteråret med Gore-tex så der er vandtætte og så kan de vaskes i maskinen ved 30 grader. Str. 24-30

Vans til Skole Start

Udløber: 8. August 2021
Pris: Fra 350,-
Classic Vans modeller lige til Skole start

Fila til Skole Start

Udløber: 8. August 2021
Pris: Fra 450,-
Måske skal det være et par Fila som skal på fødderne til skole start, der er mange super seje modeller str. 30-39

Viking Skole start

Udløber: 8. August 2021
Pris: 800
Vandtætte sko fra Viking til det lunefulde danske efterår, kan vaskes i maskinen ved 30 grader. Str. 28-37

Smukke blokhæle 😍

Udløber: 10. August 2021
De smukke blokhæle fra B&CO passer perfekt til både hverdag og fest 💃🔥❤ Kig forbi Skoringen og prøv om de er noget for dig.

Skechers skolestart

Udløber: 8. August 2021
Pris: Fra 550,-
Kondisko fra Skechers Waterproof Blå str. 30-35 pris 600,- Pink med blink str. 27-35 pris 550,-

Åbningstider

Mandag – fredag
10:00 – 19:00

Lørdag
10:00 – 16:00

Søndag
1. søndag i måneden 10:00 – 16:00

Kontakt

Tlf.: 62 26 51 50

Email: cityvest@skoringen.dk