MODETILBEHØR 

Er du på udkig efter lækkert modetilbehør, accessories, optik eller butikker med personlige pleje i Aarhus V. I shoppingcentret City Vest finder du et bredt udvalg af butikker med modetilbehør, smykker og personlig pleje til hele familien. Det betyder, at du kan shoppe nyt til garderoben, til dine børn, til håret og til skønhedshylden på et og samme sted.

I butikkerne finder du dygtige ekspedienter, der står klar til at guide dig til den rigtige personlige pleje, de nyeste smykker til dig selv eller til gave, samt lækkert modetilbehør til både ham og hende. Velkommen til City Vest – vi glæder os til at se dig i vores butikker!

TASKER TIL HELE FAMILIEN

Leder du efter en ny taske til dig selv eller dine børn, en lækker læderpung til hverdagen eller en ny kuffert til din næste rejse? I indkøbscentret kan du shoppe et bredt udvalg af punge, tasker og kufferter. I butikken med tasker finder du nogle af de mest populære kuffert og taskemærker som Adax, Fjällräven og Samsonite, der er kendt for produkter, der holder i mange år. På hylderne kan du selvfølgelig også shoppe spændende mærker med nye farver og mønstre, der matcher sæsonens største tendenser samt et udvalg af tasker, skoletasker og rejsetasker på budget.

FIND SOLBRILLER OG BRILLER

I shoppingcentret kan du også købe et bredt udvalg af briller til alle behov. Her er alt fra læsebriller til modebriller og brilleglas med lidt og meget styrke. Er du i tvivl om, hvilken styrke du skal have, eller skal du have briller for første gang? I brillebutikkerne kan du få taget en synesprøve, så du kan få de helt rigtige briller. Butikkerne forhandler selvfølgelig også solbriller til både ham, hende og børnene. Her er alt fra de klassiske Ray-Ban og pilotbriller til sportsbriller og modens mest populære solbriller i mange forskellige prisklasser. Besøg City Vest og prøv dine favoritter i vores butikker med briller.

SMYKKER OG URE TIL DIG SELV ELLER GAVER

Mangler du den perfekte gave til konfirmanden, til fødselaren, din kæreste eller til julegaven? Eller er du på udkig efter nyt til din egen smykkehylde? I shoppingcentrets butikker finder du et udvalg af de fineste smykker og flotte ure til både herrer og damer i forskellige prisklasser. Butikkerne med smykker forhandler nemlig både klassiske guld- og sølvsmykker og ure i høj kvalitet, samt forgyldte, trendy smykker og ure, som følger modens tendenser. Du kan derfor finde smykker og ure til enhver anledning og ethvert budget.

ÅBNINGSTIDER FOR BUTIKKER MED MODETILBEHØR OG PERSONLIG PLEJE

Butikkerne med modetilbehør og personlig pleje har åbent både hverdag og lørdag samt udvalgte søndage. Det betyder, at du kan shoppe briller, cremer og tasker, når du har fri efter arbejde eller i weekenden. Du kan se City Vests åbningstider her.

GRATIS PARKERING

Kommer du i bil til shopping? Ved shoppingcentret i Aarhus V kan du parkere gratis på de mange parkeringspladser, så du nemt og bekvemt kan tage familien med på shoppetur. Du kan læse mere om parkering i City Vest her.


Måske du også kunne være interesseret i

Dametøjsbutikker i Århus - tøj til kvinder og pigetøj | City Vest

Dametøj

Shop amok i City Vests mange modetøjsbutikker til piger og kvinder. Vi har noget for enhver med butikker som Only, Vero Moda, Center Mode og mange flere!

Herretøjsbutikker i Århus | tøj til mænd og drengetøj | City Vest

Herretøj

I City Vest er det let for drenge og mænd i alle aldre at finde stilrent modetøj i alle prisniveauer. Vi har tøj til alle typer i City Vest.

Skobutikker Århus | Herresko, damesko og børnesko | City Vest

Sko

Leder du efter sko eller andet fodtøj Så tag forbi City Vest Her finder du bl.a. skobutikkerne Skoringen og Deichmann, der har sko til hele familien.

Dagligvarebutikker, delikatesser og indkøb i Århus | City Vest

Dagligvarer & Specialiteter

Besøg City Vest næste gang, du skal købe ind. Her finder du bl.a. supermarkederne Føtex, Lidl, en lokal fiskehandler og Slagter Stjernholm.